Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ing. Oldřich Lukáš: Stížnost na trestnou činnost ČT

Co to je za divný text určený pro spodinu naší společnosti naplněný sprostými pomluvami, polopravdami a nesmyslnými názory na naši politiku a činnost české televize? Svoboda slova není svobodou lhát!

V úvodu jde o agresivní útok na českou televizi, že neslouží našim občanům, ale slouží jen agresorům z USA, že pouští do éteru jen americkou pravdu, žije z amerických dotací a že velvyslanec USA Shapiro je jen českým protektorem. Kdo se nepohybuje jen na určitých vybraných serverech, to vnímá jen jako absurdní tvrzení. Následují tématické odstavce.

 

Zeman a Čína. Hrubě je urážena ČT, že při návštěvě Zemana v Číně byla jen přežvykována washingtonská hesla, ale každý, kdo alespoň trochu sleduje politiku si všimne, že si text vůbec nevšímá podstaty konfliktu Miloše Zemana s naší společností, čím prezident urážel naše občany.

 

17. listopad 2015. Zde je přímo hnusným způsobem znevažována ČT a nevybíravým způsobem urážen jeden z nejlepších moderátorů a uráženi všichni účastníci diskuse nad projevem Miloše Zemana kromě jeho kamaráda, senátora Veleby. Ohledně dovezené Zemanovy klaky z Moravy text ztotožňuje kompromitujícího redaktora s americkým agentem. Mluví se zde hlasem lůzy a lživě je vykládána skutečnost pro ty, kteří politiku nesledují.

 

Sestřelení malajsijského letadla. V duchu ruské propagandy se dovídáme, že  původní vyšetřovací komise byla odvolána a vyšetřování se dělo pod CIA a došlo se tak k výsledku, že civilní letadlo bylo sestřeleno raketou BUK. Následuje košatě rozšířená ruská verze. O obojích verzích bohatě informovala ČT, která tím jasně potvrdila, že nepodléhá ani ruské ani americké propagandě. Tento odstavec je naplněn novými „informacemi“, které potvrzují jen ruskou versi.

 

Rusko versus Islámský stát. Text tvrdí, že ISIS je dítko CIA. Divné. Ale i to zaznělo v ČT. Stejně jako informace, že Rusko je v Syrii na pozvání Asada. V tomto textu je však tolik podivných informací, jejichž validita je pro mne neověřitelná. Jejich pravdivost však zpochybňuje nactiutrhající protiamerický duch.

 

Bašár Asad – diktátor? Ano, Asad byl legitimně zvolen. Ale jak ta legitimita vypadá, známe dobře u nás z komunistické éry. Text zcela zakrývá Asadovy zločiny proti národu, vykresluje jej jako vynikajícího svobodomyslného prezidenta a za diktátory prohlašuje USA a CIA a osu zla Washington-Londýn-Brusel-Ankara-Rijád. Text je primitivní propagandou zkreslující pravdu.

 

Migranti a islám. Tento odstavec je nejdelší. Zcela primitivně obviňuje ČT, že neinformuje pravdivě o problematice muslimské invaze. Zcela primitivně vyvolává ve čtenářích strach z muslimů. To je však nebezpečné. Postaví-li se Evropa proti mírumilovným muslimům, budou muslimové naším obyvatelstvem radikalizováni do náruče ISIS. A to je přesně to, co ISIS od Evropy očekává. Kdo sleduje ČT ví, že informuje v plné šíři. Snad jen od nejkrutějších obrázků díla islamistů nás uchránila.

 

Lidská práva. Tento text je již jen k vyvolání strachu z invaze muslimů, kteří nás zde budou mordovat, a s úsměškem očekává záchranu od amíků, kteří se u nás napakují. A opět ČT je vykreslena jako služebnice USA.

 

Pohádky jako nástroj vymývání mozků našich dětí. To už je zcela směšné, absurdní obviňování ČT, která má poškozovat naše děti v pohádkách. Škoda slov!

 

                                                              *

 

Souhrn. Ing. Oldřich Lukáš ve své stížnosti obviňuje ČT z kolaborace s Evropskou unií a USA, že jimi uplácena nám nesděluje celou pravdu, že sděluje jen tu americkou pravdu a že je nutno rozprášit její redaktory a vyčistit tak Augiášův chlív.

 

Jde o zcela demagogický text vyvolávající otázku, komu má sloužit? Bezpochyby zde operují agenti USA i Ruska. Tento text však nemá nic společného s agenty USA. Ale je dobré si položit otázku, v čí zájmu je pomlouvání politiky USA, EU, NATO, naší vlády, naší televize a vyvolávání strachu? Čeho tím má být dosaženo? Rusku jsme sloužili čtyřicet let a nerad bych sloužil znovu.

Autor: Bohumír Šimek | úterý 8.12.2015 14:40 | karma článku: 26,08 | přečteno: 4468x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 24,12 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

Nabízím zcela subjektivní pohled na příčiny naší současné politiky, bez nichž nejsem schopen pochopit současnou politiku. Nabízím k osobnímu přemýšlení a nenabízím k tupému věření.

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95 | Přečteno: 4987x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

Proč odmítáš vládu zvolenou ve svobodných, demokratických volbách? Stýská se ti po komunistech, po jejich fízlech poškozujících normální, solidní, pracovité české občany?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19 | Přečteno: 2464x | Politika

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

Na rozdíl od totalitního státu, jako je Rusko, máte v liberálně demokratickém státě možnost a právo protestovat a stávkovat, ale vaše reálné protesty začínají mít velmi divný pach. Kým se necháváte organizovat?

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04 | Přečteno: 3586x | Politika

Bohumír Šimek

Zemědělci, pozor!

Na stávku a protesty máte v liberální demokracii právo. Naše společnost je nebezpečně rozdělená, a tak byste měli rozlišovat, zda vás k tomu vybízejí vaše zemědělské organizace nebo destruktoři státu.

19.2.2024 v 16:07 | Karma: 23,80 | Přečteno: 691x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Odpuzující. Strašit migrací je tak jednoduché, kritizoval Babiše ministr

24. dubna 2024  22:42

Ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák (STAN) v CNN Prima News vyčetl Andreji Babišovi...

Ukrajinci v branném věku budou moci získat pas jen ve vlasti, rozhodl Kyjev

24. dubna 2024  22:20

Ukrajinská vláda přijala rozhodnutí, podle něhož muži ve věku od 18 do 60 let budou moci získat...

Biskupové se distancovali od Zemanovy akce v Arcibiskupském paláci

24. dubna 2024  19:05,  aktualizováno  21:31

Pražský arcibiskup Jan Graubner se distancoval od akce, při které byla minulý týden v...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!