Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Funguje komunistická StB?

Zajímáš se, kteří členové bývalé státní bezpečnosti jsou stále nebezpeční pro naši republiku a kteří jsou již dnes pro nás zcela neškodní?

Tuto otázku si dnes klade každý myslící člověk, který to s naší zemí myslí dobře a kterému chování některých našich vlivných občanů, zejména některých politiků, není lhostejné. Nepochybuji o tom, že někteří členové bývalé StB jsou stále funkční a že se naši polistopadovou republiku snaží destabilizovat a rozvracet. Nejhorší je, že veliká část našeho obyvatelstva se nechává těmito lidmi ochotně manipulovat. Již dnes jde podle mých odhadů a indicií už nejméně o jednu třetinu naší společnosti.

Pozoruhodné je, že tito členové bývalé StB spolupracují s desítkami ruských serverů u nás fungujících a pilně pracujících ve smyslu hybridní války proti Evropské unii, proti NATO a proti USA. To jsou tři základní pilíře, které jsou jistou garancí stabilizace v Evropě.

Bdělý člověk si také všímá rostoucího počtu indicií ohledně naší komunistické strany, kterou již dnes vnímám jako součást těchto destruktivních sil. Podle mých osobních zkušeností to jsou u nás především komunisté, kteří také šíří štvavé, destruktivní články proti Evropské unii, proti NATO, proti USA a proti kapitalismu. A to přesto, že mnozí bývalí komunisté se stali těmi kapitalisty, a dnes nám ukazují svoji teorii v praxi a k dnešním dělníkům se chovají jako ti jejich zlí a bezohlední kapitalisté. Jakoby nám chtěli tu svoji komunistickou ideologii předvádět ve své zlovolné realitě.

Jen jedno nejsem schopen pochopit, proč stále více jsou ochotni sloužit ruskému imperialismu. Vždyť to si přece protiřečí s ideologií svých tří fousáčů zakladatelů. Jakoby zamrzli v tom stalinském socialismu, stávají se jakousi pátou kolonou Vladimíra Vladimíroviče Putina. Proč? Vždyť to nemá nic společného ani s třídním bojem, ani s bojem za práva dělnické třídy.

Vraťme se k problému: Jsou členové StB stále ještě nebezpeční pro naši svobodu a demokracii?

Po Listopadu byly mnohé doklady o činnosti StB usilovně likvidovány a jen částečně byly zachovány. Ti agenti StB, jejichž svazky byly převážně zlikvidovány, vstoupili do politiky, jsou dnes na nejvyšších postech a řídí chod této země. Důkazy chybí, zbývají jen nespolehlivé indicie. Jsou však i součástí vedení našich politických stran. Některé dokumenty byly u nás zlikvidovány, ale kopie v Kremlu nikdo nezničil. I pro toto svědčí jisté indicie. Opět zatím neprůkazné.

Některé svazky StB zlikvidovány nebyly. A na těchto občanech se naši lidé dokážou vyřádit. Indicie o kvalitní službě státu nikoho nezajímají. Jsou v seznamech? Jsou! A tak jejich úmysly nemohou být dobré!

A tak i z hlediska hodnocení jednotlivých osobních selhání zůstáváme věrně na pozicích komunistické demagogie. Kdo jednou selhal, je zrádce na doživotí. A celá jeho rodina s ním až do kolikátého kolena. Absolutně se nám vytratil kristologický přístup k životu: Zhřešil, litoval, vyznal, odčinil a je nadále zcela bez viny.

Je jisté, že parta fízlů StB stále drží pohromadě, že negativně ovlivňují naši společnost, že jsou trvalým rizikem pro náš stát, že nám mnozí stále vládnou. Někteří mezi námi si svoje úřady privatizují a bezostyšně podnikají na náš účet. I zde kolují jejich osobní agenturní čísla a jejich krycí jména. Ale i zde jednoznačné důkazy zcela chybí. A ti kdo ví, mají strach a nemluví. Ani soudy nám nedokážou říct pravdu.

A tak musíme užívat více svůj rozum, nenechat se rozeštvávat, naučit se každý z nás rozlišovat, co je pravda a co je podvod. Pro pravdivé informace je typická nevtíravost a úcta k druhému člověku. Pro hoax, fake news a šíření lží je typický hrubý slovník, agresivní jazyk a zejména typické štvaní nám dobře známé z éry komunistické. Proto se tyto lži tak dobře šíří především mezi škarohlídy a zlými lidmi zklamanými osudem, kteří se snadno nechají unést závistí a nenávistí. Navíc prakticky vždy obsahují výzvu k šíření.

Svoji budoucnost máme ve svých rukou, pokud budeme k řešení svých problémů používat více svůj rozum než vrtkavé emoce.

Autor: Bohumír Šimek | pátek 13.4.2018 22:50 | karma článku: 25,68 | přečteno: 697x
  • Další články autora

Bohumír Šimek

Je Babiš bezpečnostní riziko?

Mimořádná schůze sněmovny, tentokrát svolaná vládní pětikoalicí, které přetekl kalich trpělivosti, a která zvažuje riziková chování opozice, a opozice obviňující z bezpečnostního rizika vládu. Kdo má pravdu?

25.3.2024 v 18:15 | Karma: 24,12 | Přečteno: 734x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Akce překabátěných komunistů

Nabízím zcela subjektivní pohled na příčiny naší současné politiky, bez nichž nejsem schopen pochopit současnou politiku. Nabízím k osobnímu přemýšlení a nenabízím k tupému věření.

14.3.2024 v 15:50 | Karma: 38,95 | Přečteno: 4987x | Diskuse| Politika

Bohumír Šimek

Co chceš? Anarchii? Totalitu?

Proč odmítáš vládu zvolenou ve svobodných, demokratických volbách? Stýská se ti po komunistech, po jejich fízlech poškozujících normální, solidní, pracovité české občany?

1.3.2024 v 23:05 | Karma: 35,19 | Přečteno: 2464x | Politika

Bohumír Šimek

Vážení farmáři!

Na rozdíl od totalitního státu, jako je Rusko, máte v liberálně demokratickém státě možnost a právo protestovat a stávkovat, ale vaše reálné protesty začínají mít velmi divný pach. Kým se necháváte organizovat?

23.2.2024 v 17:24 | Karma: 37,04 | Přečteno: 3586x | Politika

Bohumír Šimek

Zemědělci, pozor!

Na stávku a protesty máte v liberální demokracii právo. Naše společnost je nebezpečně rozdělená, a tak byste měli rozlišovat, zda vás k tomu vybízejí vaše zemědělské organizace nebo destruktoři státu.

19.2.2024 v 16:07 | Karma: 23,80 | Přečteno: 691x | Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...

Karafiátovou revoluci zažehla jediná píseň. Portugalsko vyvedla z diktatury

25. dubna 2024

Málokterá revoluce je spojena s písní a květinou, jako se to stalo té portugalské. Před 50 lety se...

Chtěl se odpálit během olympiády v Paříži. Ve Francii zatkli 16letého hocha

24. dubna 2024  22:47

Kriminalisté ve Francii v úterý zadrželi 16letého mladíka francouzské národnosti, který na...

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč

  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!