Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZO

Hm můžetemi někdo rozumně vysvětlit proč bych měl klečet před někým kdo se na všech obrazech či sochách tváří jak  kdyby ho tlačily boty?a cítí se zjevně neustále být ukřivděným?ani náhodou...i ten budha se tváří líp....a vůbec netuším proč bych se měl svěřovat v nějaký kukani naprosto cizímu člověku.přiznávám že jsem hloupej...a vůbec mi to nevadí.věřím jen sám sobě, svým schopnostem a své rodině.nepotřebuji víru v někoho kdo možná nikdy nežil.jen zástěrka pro vlastní slabost.komu tyhle postavy někdy v něčem pomohly?nikomu a v ničem.jen obrovský byznys pro pár vyvolených.o vatikánu ani nemluvě.organizace pokrytců vydělávajících na slabosti jiných.rád bych věděl kolik miliard se točí v tomhle obchodě s lidskou slabostí.

0 1
možnosti
Foto

Žena chce býti dobývána a muži na to jdou nějak špatně. Věřím, že tam kde vychovává děti jenom žena, chybí pro chlapce vzor jak se k ženě chovat.

Měla jsem v práci kolegu a ten vždy říkal, žena musí již od rána cítit, k čemu se večer schyluje. Různé pozornosti v podobě malých úsluh, které běžně muž nedělá, úsměv, lichotka, to je součást předehry. Ne přijít domů, dát si pivo a říci, Božka jdeme na to.

Děti vycítí ten souzvuk a jsou-li starší, dají si to do souvislosti a když vidí, že druhý den je atmosféra u snídaně příjemná, táta s mámou se usmívají, musí v budoucnu zákonitě postupovat stejně jako jejich tátové.

Ten pán již tady dávno není, ale vždy když se manžel dobrovolně vrhnul do nějaké, již dříve mnou objednané práce, kterou stále odkládal, říkala jsem si, je to taktika pana Málka.:-)

1 0
možnosti
BD

Nedávno se mi dostal do rukou archiv erotických fotografií cca 100 let starý. Na 99 % byl erotičtější než dnešní dokonalá dílka. Dnes sex vlastně již nudí.Když se podíváte v TV na amaterky Playboye- tak je to hrůza. A vím o čem mluvím. Dříve jsem se v erotickém průmyslu dost pohyboval.

1 1
možnosti
MP

Všeho moc škodí. Pokud si vzpomínám, právě přebytek sexu zničil říši Římskou. A k tomu směřuje i EU, nejen podporou pornografického, ale dokonce pedofilního a homosexuálního průmyslu.

1 0
možnosti
MP

Konečně to někdo napsal otevřeně. První dvě věty jsou pravdivé. Vymíráme, upadá tradice rodiny, morálky, křestanství. Říše Římská zanikla velmi podobně!!!!!!

2 0
možnosti
AS

A64d44a57m 39S95t21a54v25a

17. 5. 2014 9:00

"Končí...evropská křesťanská kultura?": Jistěže končí! A zasloužili jsme se o to především my!!! Je vám snad ale samozřejmé, že křesťanství tím nekončí. To není žádný argument, ale informujte se třeba , kolik křesťanů působí v Číně....

2 0
možnosti
LV

Ano nastává úpadek, tak jak to je předpovězené v Bibli. A z toho důvodu řekl Ježíš v Marka 13:20...A byť nebyl ukrátil Pán těch dnů, nebyl by spasen žádný člověk. Ale pro vyvolené, kteréž vyvolil ukrátil těch dnů.Též Matouše 24:22...

1 0
možnosti
KC

Ano, evropská křesťanská kultura končí.  Sexualita je jen jedním projevem úpadku Západu, který duchovně chátrá, proto vymírá a uvolňuje prostor vitálnějším.

4 0
možnosti
SB

K vitálnosti také patří to, aby se ten údajně vitálnější uživil. A nezdá se mi, že tohle by byla silná parketa těch, kteří nevymírají.Prodit děti jak na běžícím pásu, ale neumět se o ně postarat, natahovat ruku pro nejrůzjější sociální dávky nebo humanitární pomoci, cpát se do zemí, které tohle dokážou a jít tam pouze za účelem parazitování, to nepovažuji za projev vitálnosti.

2 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!