Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane doktore Šimku,jak byste si to představoval Vy? Stále kritizujete "socany",ale určitě využíváte všechny výhody "socialistického" zdravotnictví,včetně kapitačních plateb,že? Co by si měli nemocní sami platit a kolik? Myslím si,že Vás důchodci "milují",ale do očí se Vám to bojí říci. Někdy pochybuji o tom,že jste lékař a ne obchodník.

1 1
možnosti

My dva se lišíme tím, že Vy netušíte, kam to naše iluzivní socialistické zdravotnictví spěje!

Svoje představy prezentuji stále dokola, ale validní diskusi zatím nenacházím!

0 0
možnosti

Připomínám definici socialistického zdravotnictví, které bylo kvalitní, zdarma a pro všechny. Ale nikdy nemělo všechny tři vlastnosti současně. Buď bylo kvalitní a zdarma, ale ne pro všechny, nebo zdarma a pro všechny, ale ne kvalitní, a nebo kvalitní a pro všechny, ale ne zdarma.

Dnes se to moc neliší.

1 0
možnosti

Ten Ludvík to je komunista, jako břitva. Nedivím se proto, že nejlepším socanem je nadále soudruh Bohuslav. Pokud bude mít pod sebou takové exoti, jako je soudruh Ludvík, Škromach, Hašek a další loupežnické kluky má vystaráno až do důchodu..

1 0
možnosti

Autor jistě myslel, že je mírně pravicovější, pana ministra.

0 0
možnosti

ČSSD stále dělá to stejné - přerozděluje blaho. Samotný pojem ZADARMO !, je bezobsažně fascinující ! I jsem hledal na www - Zkuste, slovo neexistuje ! (Objevilo se dobroděj, ap.). Podobně, inflační používaný výraz - je - Celý život poctivě pracoval a má malý důchod ! V očekávání výměru pak "Vůbec není podstatné - jak kdo pracoval", důležité je - Kolik do systému vložil ! Za vrchol farizejství pak je zrušení 1 piva - 30 Kč poplatků. Jsem v poušti - Mám barel s vodou ... ̈Je nedostatková ! Začnu tím, že si nádobu prokopnu ... Asi té vody bude více ... Není sporu, že je nutné konat dobro - Nicméně je vidět, že mezi solidaritou a vykořisťováním je tuze tenká hranice ! Volič stále slyší - ČSSD tedy odpovídá - Máš nárok - bude ti přiděleno - zdroje jsou ... Problémy jsou vleklé - neřeší se - 200 studentů se přijme - OK - 6 let studia + Atestace - za 10 let výsledek ... Pak mladý lékař do zahraničí - Je to lotr - Maří naše to naše budované - Zadarmo ! ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Oba jsou levicoví, jeden z nich extrémně a druhý silně.

6 0
možnosti

Výborně analyzováno. Karma.

3 0
možnosti
Foto

Já měl odlišný pocit, že si oba pánové hodně notovali a navzájem nahrávali.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS