Diskuse

Čapí hnízdo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I50v58a70n 11K85o92p61t13a

23. 2. 2017 10:41

Všechno házíte na vlády ODS atd. Tak si jen fakticky připomeňte že Robert Šlachta (o kterém taky mluvíte a že začal dělat pořádek) nastoupil, byl jmenován, do vedení UOOZ za vlády ODS, konkrétně v prvním roce druhé vlády M. Topolánka. Poté se ho pokoušel ministr úřednické vlády Martin Pecina (ČSSD) v roce 2009 odvolat, což mu neprošlo. Nehledě na to že píšete o Sobotkově vládě (ČSSD), za níž ani ne v polovině mandátu z funkce odešel a za níž o výsledcích činnosti UOOZ či nástupce není NIC slyšet.

Zdá se tedy že trnem v patě byl spíš socialistům. Tím netvrdím že ostatní jsou svatí, nejsou.

Nemluvě, že na odsouzené politiky za tunelování atd socialisti vysoko vedou.

A pokud jde o Babiše. Ten člověk musí jako ministr vadit snad všem soudně uvažujícím. Mimochodem ještě po volbách do PS, prohlašoval že do vlády nechce a dnes by byl nejradši premiérem. Je zarážející co všechno mu lidi "zbaští". Třeba i to že nepodniká ve zdravotnictví protože tam ty kliniky atd kupuje JEHO fond.

1 3
možnosti
Foto

Nevime, kdo je kdo, ale pan autor vi, ze KDU-CSL a STAN jsou cisti jako lilie ;-D

0 1
možnosti
DB

krom souhlasu ještě jednu poznámku...někde v biblických listinách bylo napsáno přibližně toto...kdo jsi bez poskvrny hoď kamenem první....ono je to tak, že neexistuje člověk bez poskvrny a pokud si to o sobě někdo myslí...jeho problém.....a tak tedy jde spíše o velikost a častost prohřešků...a o tom jaký mají skutečný dopad.....

podle mne je veliký rozdíl si vybojovat dotace, než nechat zabít několik parašutistů, jen proto, že jsem osobně zainteresován na koupi padáků z jedné určité firmy....

a z nějakého důvodu lidé nejsou schopni toto vidět, posoudit a chápat.....stávají se opět jen mediálním koncovým spotřebitelem manipulativní myšlenky černobílého světa...on je špatný ..my jsme dobří....kdybychom měli možnost se podívat na každého jednotlivého a rozebrat ho..asi bychom viděli, že by si nikdo tím kamenem neměl hodit..protože ne to nemá...a to platí i pro žurnalisty, televizní hlasatele a především pro jejich šéfy..........

0 0
možnosti
Foto

Babiš má hroší kůži. Nějaké Čapí hnízdo nebo dluhopisy jsou pro něj pouze drobné. Největší cíl je vítězství ve volbách a jediné co k tomu potřebuje, aby se soupeřící strany do voleb samy odvařily, jak to teď třeba dělá ČSSD. Vždyť jak by bylo jednoduché si vzpomenout na malinkatý dloužek ČSSD u jednoho právníka, kterého dlouholeté spory přivedly do hrobu. Peníze si strana na zaplacení už půjčila, ale nikde není napsané, že je nepoužije u dalších voleb. I když, do voleb je spousta času a jde o to načasování, protože volič má krátkou paměť a nějaké události, které se udály před týdnem, mu splývají s dobou, kdy tu běhali dinosauři. Co se bude voličům líbit víc? Politik co své účty za nějaké hnízdo a dluhopisy zaplatil nebo strana, která dluží a ve spolupráci se státní správou ukazuje, jak jsme směšně malinkatí?

1 1
možnosti
ZP

Je opravdu fascinující, jak dovedete vše hodnotit a dávat lidem nálepky. Myslíte si, že Vy jste opravdu jediný spravedlivý na světě?.

2 1
možnosti

Jak jste na to přišel? Nikdy jsem o tom takto neuvažoval!

0 0
možnosti
RS

Zajimave bude, az se zacne mluvit o Babisove cinnosti ve svycarskem Zugu.

3 0
možnosti
Foto

David Rath je nyní v obtížné situaci, hrozí mu řada let ve vězení. Proto se brání všemi možnými způsoby. Naznačuje že by v případě svého odsouzení mohl začít mluvit. Že třeba část jím získaných korupčních peněz sloužila k financování ČSSD. Teď začal naznačovat, že ví něco i na Andreje Babiše v kauze Čapí hnízdo. Doufá tak, že politici vyvinou tlak na orgány v trestním řízení a vyhne se tak nakonec vězení.

5 0
možnosti
JK

J46o21s92e86f 22K62l76a94t

22. 2. 2017 21:32

Tak skvěle napsané,krátké věty,uvozovky,odkazy,jenom o čem to vlastně bylo ?

0 0
možnosti
KB

K22a13r61e51l 89B84o12k

22. 2. 2017 19:29

To se autorovi skutečně moc nepovedlo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!