Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě by zajímalo, jak konkrétně vymetl Babiš Augiášův chlív. Hodně lidí o tom mluví nebo píše, mnozí tvrdí, že zatnul tipec mafiánům a kmotrům a mě by zajímalo, co konkrétně udělal. Nasadil EET a kontrolní hlášení, ale s tím si kmotři a mafiáni hravě poradí. Takže pokud tím chlívem nebo mafiánskými strukturami byly myšleny babky na trhu, pak snad, ale koho ohrozil jiného? Možná některé zlodějiny přesměroval na své dotace, ale to pro běžné občany nebude žádný přínos.

6 1
možnosti

Já si říkám: Dočkej času jako husa klasu! Nespěchej, nebo nebude z toho vůbec nic! To samozřejmě neznamená, že z toho bude něco.

Andrej Babiš je srozumitelný, jako podnikatel zná konkrétní chyby našich zákonů a až bude mít se svým ANO převahu, pak Augiášův chlív vyčistí nebo se v něm zabydlí. Uvidíme!

0 5
možnosti

Po přečtení této ubohosti si umím představit, jací lidé byli schopni oslavovat Hitlera.

8 2
možnosti

Jinak k té podobnosti mezi Babišem a Klausem - mají společné jedno obří ego a naprosté přesvědčení, že oni jsou ti nejlepší. V tom si nezadají, stejný borec je taky Zeman. Zajímavé je, že jen tihle lidé mají v Česku šanci vyhrát v politice. Havel si v podstatě nevěřil, v podvědomí, a proto musel nakonec prohrát. Navíc neměl politický bystrozrak ani Klause, ani Zemana.

2 0
možnosti

Souhlas, ale vniřní mechanismus těchto lidiček popisuji v článku.

1 0
možnosti

Už se těším , až ANO vyhraje volby a udělá z téhle země jeden velký Agrofert. Co to bude znamenat zjistíme 4 roky poté. ;-D

10 2
možnosti

To zjistíme mnohem dřív!

2 0
možnosti

Dovolím si upřesnit: "Jako ironie by to bylo dobrý".

3 0
možnosti

Já to bohužel čekal. Již ve čtvrtek předtím byl Bohuslav Sobotka nakopici a sociální demokraté ho nechali ve štychu!!

0 0
možnosti

J35a67n 25R30á69ž

2. 5. 2017 18:31

Tak to dopadne, když se pustí do zápasu mocí nadopovaný boxer střední váhy s šampionem supertěžké váhy, který je zvyklý na tvrdý a nekompromisní boj, kde pravidla určuje vítěz.. Než dostat smrtící K.O., raději hodil ručník do ringu.

Předpokládám, že buď se dověděl, co na něho chystá Babiš vytáhnout těsně před volbami a tak mu poradci poradili, ať to vzdá raději teď nebo dostal časově omezenou nabídku postu v Bruselu, která s neodmítá. Jinak se tento krok vysvětlit nedá.

1 1
možnosti

Myslím si, že Bohuslav Sobotka se skutečně neradil. Má to těžké! Část sociálních demokratů mu nejspíše podráží nohy!

0 0
možnosti
Foto

8-oto je ironie, nebo to myslíte vážně???

11 2
možnosti

Také jsem z toho jelen. Autor buď neměl svůj den nebo si z někoho střílí.

6 1
možnosti

Bohuslav Sobotka položil naši mimořádně úspěšnou vládu.Rozhodl se podat demisi. Byl k tomu však dotlačen jednou ne nejčistší částísociální demokracie spolu s Miroslavem Kalouskem a s Petrem Fialou.Místo toho, aby sociální demokraté Bohuslava Sobotku v bojis Andrejem Babišem podepřeli, tak ho rukou společnou a nerozdílnoudotlačili na fysické i psychické dno. Ale toto premiérovo rozhodnutí rozpadČSSD rozhodně nezmírní.

Kuriosní je, že demise vlády premiéra Bohuslava Sobotky, jesice jeho politické rozhodnutí, ale jeho spor s Andrejem Babišem nenív rovině politické. Jejich spor se týkal různého přístupu k politice.Zatímco Bohuslav Sobotka byl dotlačen k tomu, aby požadoval presumpci vinypolitiků dle zvyklostí politiků v západní Evropě, Andrej Babiš se pohybujev rovině trestněprávní a ví, že podle zákonů, utvářených též BohuslavemSobotkou a Miroslavem Kalouskem, je nevinen, a proto odmítá presumpci vinypolitika, kterou v minulosti nectili ani politici ODS, TOP 09, ani politiciČSSD. Andrej Babiš ví, že jde jen o likvidaci jeho osoby a likvidaci ANO,protože někomu překážejí. Obecný lid zjevně ví, komu!

Na tahu tak je prezident Miloš Zeman. Nechá úspěšnou vládudovládnout? Může svěřit dovládnutí do rukou Andreje Babiše, který byl údajnoupříčinou demise? Bude pověřen dovládnutím vlády nyní volný Jiří Zimola? Doufám,že prezidentské rozhodnutí nebude pro nás příliš velkým šokem!

Bombou by samozřejmě bylo, pokud by Bohuslav Sobotka zítrana setkání vládní trojkoalice své vyhrožování podáním demise vlády, odvolal!

:-)

4 7
možnosti

J98a73n 68R15á40ž

2. 5. 2017 18:54

Ale Vy jste jiný Bohumír Šimek, než je autor článku, že ano?

6 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!