Diskuse

Co nás čeká?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Vy si vážíte Respektu:-/; tak buď jste stejný a nebo nemáte přehled. Bakalova tiskovina vyloženě záměrně lhala (ve prospěch Sobotky), že se na ČVUT uskutečnila schůzka Zemana a Sobotky mezi čtyřma očima. Byly tam cca dvě desítky svědků a hovor se snažil začít Zeman; Sobotka nereagoval.

Po té přišlo oznámení o demisi a někteří, na základě této vylhané zprávy, dovozovali, co si asi tak řekli .....neřekli si nic!!!

0 1
možnosti
ZH
Foto

Jediní Svobodní mají program, který by mohl zvrátit nastolenou cestu do státního nevolnictví. Ostatní strany to je etatistické bahno.

0 2
možnosti
ZP

To snad nemyslíte vážně.

0 0
možnosti
Foto

Bělobrádek s Gazdíkem jsou skutečně ti praví.

To už jsem si jako ateista daleko více vážil Jiřího Čunka, který měl odvahu se vzepřít Topolánkovi, Schwarzenbergovi a Bursíkovi, když odmítl podepsat uznání albánského muslimského Kosova.

A to i přes to, že dokázal z 1,5 milionu prokazatelně vydělaných peněz ušetřit 3 miliony Kč.

0 1
možnosti
SB

Zaujala mě věta, že preferujete svobodu občana před sociálním inženýrstvím.

Vzhledem k tomu, že v jiných svých článcích se stavíte na stranu těch, kteří podporují nekontrolovanou migraci lidí z civilizačně zcela odlišných oblastí do Evropy, tak Vaše slova o svobodě občana vyznívají poněkud komicky.

Až v Evropě těch migrantů bude dvacet nebo třicet procent v obyvatelstvu, tak to uvidíte, jakou svobodu občana pro nás, původní Evropany (nebo v lepším případě pro obyvatele zemí na západ od Aše) zavedou!

0 1
možnosti

Máte to trochu popletené! Doufám jen, že to není od Vás programové! Píšete o mně příšerné nesmysly! Protože nejste hlupák, pak je to strašné, Vy se chováte tak programovaně! Šílené!

!!

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Socdem si stále není ochotna připustit, že k jejímu pádu přispěla i Chovancova likvidace ÚOOZ. Vzestup tohoto politika je to nejlepší, co socialisté mohou udělat - pro Babiše. Odvaha je u českých politiků vlastností nevídanou, proto si zaslouží KDU-ČSL i STAN alespoň držet palce, když už je nebudeme volit.

0 0
možnosti

Držet palce? To je málo! To zůstaneme v bahně!

0 0
možnosti

Myslím, že jsem Vám opakovaně napsal, že je pro Vás vhodné číst jen to, čemu rozumíte. Zvažte, zda moje doporučení není pro Vás přínosné!

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!