Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M35i75l70a37n 21K43e93s76l

27. 5. 2017 22:34

U nás na Moravě se říká : když nejde o život jde o en ono.O život nás mohou připravit migranti a jejich potomci.Proto já primitiv a xenofob bude volit především ty,co mají v programu stop migrantům.Vše ostatní je o en onu.

1 1
možnosti

Pokud by nám šlo doopravdy o zachování naší kultury, museli bychom mít více dětí, jinak budeme snadno nahrazeni jinou rasou, museli bychom si vážit svého křesťanského náboženství, jinak nás snadno nahradí jiné náboženství, a museli bychom si opravdu vážit svobody a demokracie a trvat na asimilaci příchozích než dostanou naše občanství, jinak budeme převálcování jinou subkulturou.

Nezdá se mi však, že bychom v tomto zájmu zachování evropské kultury postupovali!

0 0
možnosti

R78a91d33e74k 84J75a11r86o51š

27. 5. 2017 17:31

Kmotři sem, kmotři tam...byli jsou a budou, a to i kdyby nedej bůh vládli komanči zelení či okamurovci. ̈

Proto to hodím těm, co mi vrátí/umožní skvostný pocit báječné pohody s voňavým zapáleným cigárkem či doutníčkem u pivečka, vínečka, vizouru či kafíčka v hospůdkách a barech po celé ČR.

2 1
možnosti

Leckdo za kus žvance zaprodává naši republiku!

0 0
možnosti

Nechápu, když někdo, kdo má evidentně odkládací mozek, tuto část těla odloží a pak se rozhodne, že napíše blog na idnes.cz.

Pane Dr. takže příště naopak. Vytáhnout ze šuplíku, otřít prach a vložit na své místo. A až potom psát.

6 1
možnosti

Pane doktore, ukázal jste, jak vidíte do duše nás prosťáčků, kteří po tom, co tu za poslední tři desetiletí zažili, nevědí koho volit. V poslední větě jste naznačil, že vy jste lepší, vy to víte.

Tak nebuďte lakomý a poraďte a prozraďte. Koho budou volit lidé vzdělaní, informovaní, myslící. Zkrátka výječní jedinci, jako jste vy?

6 1
možnosti
Foto

Občas se zapomíná, že významným spolutvůrcem opoziční smlouvy byl lidovec Josef Lux, jehož požadavky na spoluvládnutí v koalici s ČSSD byly tehdy po volbách tak nehorázné, že pro Zemana bylo schůdnější dohodnout se s Klausem a ODS. Byla to zcela jistě největší a ve svém důsledku fatální chyba tohoto předčasně zemřelého politika.

10 2
možnosti

Omyl pane. Po volbách r.1998 byl to M. Zeman který nabídl lidovcům a unionistům koaliční vládní spolupráci. Lidovci s tímto souhlasili, ale unionisté odmítli s tím, že oni jsou ta správná pravice a se socialisty nikdy nepůjdou. Proto Zeman se kladně postavil k hbitému návrhu Klause, že bude socdem moci vládnout v klidu sama díky opoziční smlouvě. Tehdy do parlamentu se dostali ČSSD, ODS, KSČM, KDU-ČSL a US. S komunisty nikdo nechtěl mít něco společného.

1 0
možnosti
Foto

Opoziční smlouvu bylo nutné podepsat, aby mohla vzniknout alespoň nějaká vláda, která by dokázala nalákat zahraniční kapitál. Opoziční smlouva zajistila vyšší rating a nižší úroky ze státních dluhopisů.

3 2
možnosti
Foto

U ODS hlavně nezapomínat na to, jak slibovali všechno všem a pak to neplnili nebo ještě dělali opak. A ani se netajili tím, že to co slibovali (Smlouva s voliči) je fakt nereálné a nesplnitelné a že to dobře věděli.

4 5
možnosti

ODS mne neodpustitelně podrazila dvakrát: Opoziční smlouvou a slibovaným a předpokládaným nezvyšováním daní, ač v reálu levičácké zvyšování!

2 3
možnosti

Antibabiš je pozitivní program, jehož cílem je zachovat parlamentní demokracii v naší zemi, kterou Babiš se svým hnutím hodlá zlikvidovat. Nechceme-li vládu oligarchie, autokracii s buranokracií, je zapotřebí zhoubný nádor, který napadl organismus naší společnosti, ztělesněný hnutím Ano v čele s Babišem, z něj odstranit, k čemuž je příležitost v podzimních volbách.

8 4
možnosti

Tak máme smůlu, Andrej Babiš se svým ANO ve volbách zvítězí. Ale já se berlusconizace nebojím, věřím českému národu, že to zvládne také!

3 7
možnosti

Na netu jsem našel, (není to mj produkt), ale myslím, docela dobré :

V ZEMI KDE PREZIDENT NERESPEKTUJE ÚSTAVU ...

MINISTR FINANCÍ NEPLATÍ DANĚ ...

A VRAH BĚHÁ NA SVOBODĚ ...

SI NESMÍŠ V HOSPODĚ ZAPÁLIT CIGÁRO ...

SORRY, TOHLE JAKO VÁŽNĚ BUDEŠ VOLIT? ... :-)

6 0
možnosti

Jako jsme potřebovali éru Kalouskova vládnutí s TOP 09, tak nyní potřebujeme vládnutí Andreje Babiše s ANO. Všeho dočasu!

2 3
možnosti

Nepřestávám se divit, jak lékař může být tak naivní, že skočil na tu hloupost, že opoziční smlouva byla nějaké mimořádné zlo.

Nebyla ani žádným mimořádným zlem, ani žádným mimořádným dobrem.

Bylo to docela obyčejné rozdělení koryt, jako bývá obvyklé po každých volbách. Dělat si o ní nějaké morální iluze je stejná hloupost jako nějak ji moc zatracovat. Tím zatracováním opoziční smlouvy si člověk totiž dělá iluze o stranách tehdejší Čtyřkoalice, které tím pádem byly vyšachovány.

Je hloupost dělat si ulize o Pilipovi, Rumlovi, Kalouskovi nebo Kasalovi, kteří nám též předvedli svou bezpáteřnost. Například na Rumla prasklo, že věděl o vystavování falešných lustračních osvědčeních za doby, kdy byl náměstkem federálního ministra vnitra Langoše, ale nic v tom nedělal. Lidovci zase uzavřeli Čtyřkoalici mimo jiné i s ODA, ale po roce a půl začali křičet, že ODA je příliš zadlužená a že do voleb s ní nepůjdou - a to o tom zadlušení nevěděli ve chvíli, kdy čtyřkoaliční smlouvu podepisovali?

Pan doktor, který napsal tento blog, je důkazem toho, že někdy člověk může být vzdělaný, ale svůj vlastní mozek neumí používat na své vlastní uvažování.

Mýtus o nějaké mimořádné špinavosti opoziční smlouvy vznikl pouze tím, že kolem toho rozpoutali bouři novináři. A ti to udělali proto, že od koryt byli odstaveni kamarádíčci Václava Havla.

Veškeré nadávání na opoziční smlouvu má základ pouze v neúspěchu boje o koryta těch lidí, kterým tehdejší sdělovací prostředky fandily.

8 3
možnosti

Máte a nemáte pravdu, jde o systemový problém. Strany jsou pro straníky a těm je třeba pak stranit - Placené dozorující orgány ... Naivně jsem si myslel, že poslanec bere svou mzdu - pak sedí i někde jinde a dohlíží na chod toho státního - ovšem zadarmo ! Pak další excesy - asi "Hlavou toho státního je prezident, jeho mzda ?", kdy např. Kleslová za Ano brala 350.000 Kč součtem. I dnes se toho změnilo málo - Nesmiřitelní - ANO + ČSSD, smiřitelně parcelují orgány ČD ... Oposmlouva je svého druhu pragmatické řešení - Nicméně zcela vyprazdňuje obsah politiky. Těch příkladů je HORA - mladý Březina - ČSSD - machinace v DP Praha - tedy ochotně radí Valachové ve školství - tedy zatčen i tam za dotace ... Je to hrozné .... :-)

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS