Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ano, Andrej Babis je jednim z mala slusnych politiku v teto zemi, i kdyz se to mnoha neslusnym obcanum teto zeme nelibi.

9 8
možnosti
MG

Asi tedy žijeme každý v jiné zemi. Zatím jsem si žádné slušnosti nevšiml.

9 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 7
možnosti
KK

"A tak slouží republice zadarmo. Nebere plat. Není závislý na kmotrech a mafiánech v zákulisí, protože on v politice být nemusí."

Děláte si srandu? On je sám ten největší kmotr!

A o té "službě zdarma" - tak proč si tedy přihrál obří dotace, zakázky v řádu miliard, odpustil daně v řádu asi 1,5 mld...? Proč, když je to podle vás takový Anděl?

On v politice naopak být potřebuje - sám přiznal v ČT že bez dotací by zkrachoval. No to je tedy podnikatel jak stehno Rv

16 8
možnosti

Odložme negativní emoce a přemýšlejme. Andrej Babiš není anděl, je to podnikatel, postkomunistický podnikatel bez vazby na klasický kapitalismus, podnikatel pracující v mafiánském socialismu, tedy podnikatel v deformovaném prostředí. Proto nemůže být podnikatel jak stehno. Ale je úspěšný podnikatel.

Podle Vás je Babiš kmotr. To nevím, ale vím, že s kmotry úspěšně bojoval než narazil na Bakalu. A tak ho musel Sobotka vyrazit z vlády... Ale to je přičteno k tíži ČSSD u prostých, obyčejných lidí, kteří Babišovo ANO nadále volí.

9 8
možnosti
BV

Pane Šimku:

vaše tři krátké po sobě následující věty a hned tři totální ohromné nepravdy!

"Peníze nepotřebuje. A tak slouží republice zadarmo. Nebere plat."

Jak je to ve skutečnosti:

1) Peníze nepotřebuje: Babiš využil, využívá a bude využívat každou legální i nelegální příležitost k tomu, aby zvětšil svůj majetek

2) Slouží republice zadarmo: Nejenže Babiš stále bere plat, ale díky své pozici ministra financí a místopředsedy vlády prosadil pro něj výhodné zákony, prakticky získal monopol na dodávky biosložky do nafty, kterou musí povinně obsahovat každý litr, Odpustil si nemalé pokuty a penále.

3) Nebere plat: Větší pitomost jste snad nemohl napsat, i když to váš guru Babiš s oblibou tvrdí. Ostatně Babiš naprosto systematicky, dlouhodobě a opakovaně lže i v jiných Případech.

Ten plat je mu vyplácen! To že ho následně použije na sebepropagaci charitou je prakticky stejné jako by ho prochlastal s kumpány nebo spálil v kamnech

14 4
možnosti

Peníze nepotřebuje, má jich dost z podnikání, má jich určitě víc než my dva dohromady. Sám píšete, že plat ministra financí a místopředsedy vlády posílá na charitu. Takže z těchto peněz nežije! A závidíte mu dotace? Proč? Kdo ty levičácké manýry s dotacemi zde nastavil? Babiš určitě ne, ten je jen jako podnikatel využívá.

6 3
možnosti
DB

rodinnou tradici musí někdo založit....a tak to berte tak že Babiš založil rodinou tradici.........a jeho děti a děti těchto jeho dětí budou v té tradici pokračovat................

pokud vím podnikání za komunizmu bylo přísně zakázáno a tak nikdo tuto tradici ZALOŽIT NEMOHL... a když se podíváte na životopisy lidí jako byl Fugger a jiní..tak vždy byl někdo, kdo tu tradici musel založit..tedy být ten první...........a zde je ten první právě Babiš...........a to je přece v pořádku...nikdy nemůže vzniknout tradice, když ji nikdo nezaloží...ten první

3 1
možnosti
PK

1.Tak fakt nevím kdo ideově zásobuje lidovce ..Vatikán,němečtí křestaní, nebo..

2. Více byznysmenů v politice by jistě prospělo pragmatickému přístupu řízení státu, v Americe si jednoho zvolili prezidentem a ničí zaběhnuté protokoly,je to dobře,nebo ne?

3.Kostelecký uzeniny nemusím a panu B. jeho situaci nezávidím. Mimochodem už by si měl najmout skvělého mediálního poradce,protože neustálé omýlání provinění jeho politických soků už nezabírá.

Závěrem bych si přál o jednoho komika na hradě méně a o jednoho veleschopného premiéra více, předem se obávám,že přání nebude vyslyšeno.

3 1
možnosti
DB

jděte to zkusit vy sám osobně..třeba budete veleschopný

0 2
možnosti
RJ

R72a60d96e42k 98J37a49r58o90š

24. 6. 2017 14:40

Kdyby si nehřál v ANO na prsou i sluníčkáře typu Jourové, Pelikána, Stropnického, Krnáčové... tak bych snad i zvažoval, že bych mu to pro jednou ve volbách hodil...

0 2
možnosti

A jsme zase u toho, kdo má rád sluníčko, bude u Vás tupen? Ten Váš jeden hlas politici ANO nejspíš oželí...

2 1
možnosti
Foto

Babiš slušný člověk. ;-D

9 1
možnosti
JT

Vážený pane Chuchmo,

a jak je to s vámi?

3 3
možnosti
MB

p. Šimek, Já s Vámi, nemám problémy, (pouze jako agnostika mne vždy ominusujete - přitom púosledně jsem byl tak vopatrnej !) :-). Rád očítám vaše sdělení. Je svoboda - pak může i VŠ člověk adorovat pokřiveniny. Žijeme v neuvěřitelné společnosti - nastupují DĚTI normalizátorů , které pokračují. Pravda !, jinými prostředky. Historie nezná "Kdyby", nicméně pokud by existovaly ty nezpřetrhané vazby - rodinných firem, živností - Přišly volby s nabídkou KSČm - Hnutí Ano ... Co je to za partu bláznů , společenské podivnosti - co chtějí ... ? Tady se opouští půdorys základů demokracie, Vy neúnavně píšete - to rozbité neslepujete a nealarmujete ! .. :-)

3 1
možnosti
Foto

Bohatí lidé existují, ale v mnoha případech získali své jmění s přímou, nebo nepřímou pomocí státu. Obvykle už to nejsou představitleé dlouhodobě prominentních rodin, ale "nouveaux riches". Jejich chování se nevyznačuje ctností, moudrostí, důstojností nebo vkusem, ale je odrazem proletářské masové kultury, založené na krátkozrakosti, oportunismu a hedonismu, kterou dnešní bohatí a slavní sdílejí s ostatními. To je i případ Babiše.

Demokracie místo aby zušlechtila proletariát, zproletarizovala elitu a systematicky v tomto duchu přeorientovává myšlení a mínění lidí.

2 2
možnosti

Demokracie je v tom nevinně! Za to vděčíme komunistům a jejich ideologii. I za ty zpřetrhané rodinné vazby, i za ty novodobé, moderní, postkomunistické zlatokopy utrácející a bohatnoucí z našich peněz!

3 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!