Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je podivné,jak autor kritizuje všechny "komunistické zloděje",ale pěje pomalu posvátné ódy na Andreje Babiše. Inu,zaslepená ideologie a nenávist,to je také diagnosa,že,pane doktore?

3 2
možnosti

Autore, vycházíte z mylné premisy, a to, že se v roce ́89 něco zásadního změnilo. Ale oni si papaláši jen převlékli kabáty.

1 1
možnosti

Není důvod se hádat!

:-)

0 0
možnosti

R68a72d22e13k 18J89a59r74o12š

19. 8. 2017 13:42

Tuhle tady napsal pan Ziegler velmi dobrý článek o tom, že žijeme v krásné zemi a máme se v podstatě fajn. A já s tím naprosto souhlasím.

Žel, vždy se najdou škarohlídi, věční nespokojenci a jiní frustráti, kterým by nebylo recht, ani kdybychom se měli jako v nebíčku a vedl to tady Svatý Petr...

4 1
možnosti
Foto

Ten článek byl propagační, ale jestli také dobrý, nevím.

0 2
možnosti

Žijeme v divné době!

A to jsem ještě opomněl, že chovatelé prasat dotují cenu masa, chovatelé skotu dotují cenu mléka, lékaři dotují zdravotní péči svých pacientů... a politici tvoří rozporuplné zákony!

:-)

2 4
možnosti
Foto

Chovatelé nic nedotují, stejně tak lékaři. Naopak jsou dotovaní chovatelé prasat a jsou dotovaní lékaři. Cenu masa nikdo nedotuje a stejně ne tak cenu mléka. Ceny utváří trh.

3 2
možnosti
Foto

I když se to autorovi nebude líbit, přidám ještě svůj komentář k tomuto:

"Ale většina fabrik majitelům navrácena nebyla".

Samozřejmě nebyla. Protože právnické osoby nerestituovaly. Tedy kromě té formy, jakou měly Lucerna s Barrandovem, které restituovány byly.

Nevím ale zpaměti proč. Zda to byla Veřejná obchodní společnost nebo Komanditní společnost, popřípadě jiná, méně rozšířená forma právnické osoby.

0 2
možnosti

Podstatu jsem napsal správně, většina fabrik majitelům navrácena nebyla. Václav Klaus dělal jen "částečné" vyrovnání, tedy vrátil jen, co chtěl!

:-)

1 2
možnosti

Zajímavý článek. Jeden z důvodů proč jsme v roce 1969 opustili republiku. Přeji hezký den.:-)R^

5 0
možnosti

Dík! Nechť se daří i po našem vyhoštění!

:-)

1 0
možnosti

Nemám problém s Vaším sdělovaným, souhlas. Škody bývalého režimu jsou obrovské a koplexně devastační. Obávám se, že i nenapravitelné ! V podstatě byl nabídnut tupý materialismus. Pak vše nadstavbobě mravé , jako zbytečná zdržovačka pokroku. Přijmi náš model, nebudeš mít problémy. Pavka Korčagin jako strašné memento - udej své rodiče, jsou málo revoluční = nová hodnota ! K přežití pak to popisované, dvojkolejnost - "Dítě, toto na veřejnosti neříkej - takto se bavíme pouze doma" ... S těmito deformacemi jsme vstoupili do "Nové doby", po 1989. Navíc naivní, bez bývalých zkušeností a tradic živnostnění , našich umných dědků. Prokazatelně se pohybujeme , život se zlepšuje, čísel je hora ... Nicméně nekráčíme rozvážným krokem - poskakujeme po jedné noze ! Opět po té materiální, ta druhá - svědomí a morálky zcela již zakrněla ! 100% návrat doby např. mého děda - volby - 1 hlas pro křesťaby + živnostníky již asi není možný. Nicméně ti, kteří mají přispět k očistě zabředlosti vlastním příkladem - Nekonají ! Naopak, viz hlava státu ! Není zájem o vyrovnání se s minulostí, naopak adoruje to bývalé bahno. Viz. Srp, Veleba, Zbytek - Kope se - Peroutka, Vlk ... K tomu povstávají nová božstva - Pak i viditelná snaha o propojení se ... Pak Ano - Hrad může zkvétat - společnost nikoliv ! Blíží se 21.08.1968 ! Uvidíme kolik oslavných příspěvků na blozích spatříme a hlavně - Jak čelní a viditelní v našem státě přispějí svým jasným výrokem a věncem k odstranění pojmu - Žijeme v divné době ... :-)

6 0
možnosti
Foto

Já se pouze zeptám, zda toto je myšleno vážně nebo jako vtip?

Kteří jsou ti schopní zahraniční politici? Putina asi nemyslíte, že? Tak, kdo tedy?

Do toho nám zde desítky serverů rozsévají nedůvěru k našim politikům, ke schopným zahraničním politikům, k Evropské unii, k NATO, k USA a protestní štvavé maily zaplavují náš prostor. Důmyslným způsobem vydávají svoji „pravdu“, které u nás údajně věří již 15-25% obyvatel!

Zdroj: http://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=619310

1 3
možnosti

Vy máte svůj zamrzlý komunistický svět, ve kterém se rochníte! Nebudu Vám ty lži vyvracet, pro normálního čtenáře jsou průvidné! Trolling je Vaše hobby!

:-)

7 1
možnosti
Foto

ano žijeme v divné době:-/

2 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!