Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď jsem v ČT poslouchala Fialu z ODS, jak štkal, že "on přece varoval už před volbami, že může vzniknout vláda pod vedením Babiše!"... jenže ti hloupí voliči to nějak nepochopili nebo vzali na lehkou váhu a Babišovi to hodili, místo aby podpořili třeba ODS..... Ten člověk to v hlavě nemá v pořádku.

0 0
možnosti

Myslel jsem, že je neschopný politik, ale ani jeho politologické teze se mi nelíbí.

:-)

0 0
možnosti
AT

Mýlíte se. Významným krokem k sestavení koaliční vlády by byla rezignace Babiše a Faltýnka na účast ve vládě. Z důvodů, které netřeba připomínat. Takže kdo nechce koaliční vládu?

0 4
možnosti
Foto

Ale oni vyhráli volby. Přestože na ně bylo podáno trestní oznámení (což se může stát každému, dokonce bez ohledu na to, zda vůbec něco udělal).

2 0
možnosti
Foto

Víte, mně to silně připomíná padesátá léta, kdy komunixti si vyřizovali účty se všemi, kteří jim nevyhovovali. Já bych byl velmi rád, abychom nevzpomínali na Andreje Babiše tak, jak teď vzpomínáme na Miladu Horákovou. Nadsázka? Vtip?

Ne! Komunisti tehdy ovládali silová ministerstva. A teď jsou také v rukou levice. Uvědomujeme si, jaké nebezpečí tvoří touha po moci? Možnost po reorganizaci policie tyto zločiny dělat zcela legálně a nikdo to nemůže zastavit.

2 0
možnosti
MS

Myslím si, že současné politikaření Fialy je jen reakce na minulé 4 roky Babiše ve vládě. ODS na druhé místo poslali hospodští a živnostníci za EET a hlavně za jeho korunové dluhopisy.

3 2
možnosti
Foto

Fiala se bojí spolupracovat se schopnými leadery. Ví, že bude zastíněn. Ne proto, že by oni chtěli, ale proto, že na ně nemá.

1 0
možnosti
SN

:-).....Opět Vás, proti většině negativních diskutérů pochválím. Každý večer se samozřejmě dívám na Události komentáře! Včera to tam probíral zástupce ODS a Faltýnek. Velmi zajímavé. ODS furt dokola, oni se tak zavázali svým voličům. A hlavně.....mají nárok...jsou druzí. Sice o délku parníku za ANO, ale to Fialovi na sebevědomí neubírá.

Kalousek zase s tibetským praporem na zádech organizuje zablokování sněmovny a tudíž i vlády podle jeho přesvědčení, čím pro stát hůře, tím pro nás lépe. I s 5 % jsme silně státotvorní! NOrmální člověk se v tom přestává orientovat. R^R^R^

6 6
možnosti
ZJ

Události a komentáře se ještě reprízují. K vymývání mozku je příležitostí dost.

Pravda, ve většině případů, začíná tam, kde končí signál ČT.

1 1
možnosti
MB

Kdysi jsme si vášnivě dopisovali na téma náboženství. To bylo dobré, já od Vás dostal klasické minus a byl klid ... Vypadá to, že jste konvertoval ! Přece oba víme, že Pravda neexistuje. (Snad, ta nejvyšší). A.Babiš, se pokusil o nemožné - Pošpiněn svou minulostí - ze sebe udělat vývěsní štít čistoty ! Očekávaně to nějakou dobu funguje a pak se to zadrhne. Jako ještě chudý - Osponzorovával ODS i ČSSD - pak má právo prohlásit M.Topánka za zkorumpovaného, Kalousek zase od oligarchy žádá jeho podepsané foto z oslav lotra Langera. Postavím svou volební kampaň na osočování protivníků - proč ne, nicméně za 4 roky nevyprodukuji ani 1 Soudní žalobu !! Nicméně výroků plno - I Vy, pane doktore kradete - Když všichni, no tak všichni. Já jsem nekonvertroval, jsem poctivým agnostikem, Boha uznávám - A.Babiše v kontextu všeho - Nikoliv, zde jsem 100% nevěřícím ! ... :-)

3 3
možnosti
PV

30% národa odmítá pochopit, že za Babišovým zbohatnutím jsou naprosté prasárny, které díky sníženému prahu úvahy nedokáží zpracovat .

Jako příklad použijeme :

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10318730018-polosero/217562222000006-polosero-znarodneni-v-21-stoleti/

https://www.youtube.com/watch?v=OgDzNaDhfAk

4 4
možnosti
PV

Autor blogu opět plácá nesmysly - volby dopadly tak, že 70% národa chápe co je Babiš zač a že s ním žádný slušný člověk do vlády prostě jít nemůže .

A že s Babišem nikdo nechce jít je obrazem jeho vyjednávací neschopnosti = protě stát nelze řídit jako firmu !!!!!!

5 6
možnosti
SN

:-).....Doporučuji zopakovat počty ze základky, chytrý pane! !!

3 4
možnosti
Foto

K59a34r72e43l 30C53a79c60h

8. 11. 2017 3:52

Pan Fiala by měl vyslechnout názor zakladatele ODS V. Klause staršího. Vítěz voleb je vítěz voleb a post šéfa parlamentu je velmi významná funkce, která se nedává zadarmo. No a pan Fiala by ji zadarmo chtěl, což je neomalenost. O takové funkci se s vítězem voleb vyjednává a něco se za ni musí poskytnout. Takto jsem výroku pana Klause rozuměl - on je totiž pragmatik a politice rozumí. Pan Fiala se to ještě musí učit.

5 2
možnosti

Hlavně Petr Fiala, který si vzal roli obětního beránka, netuší, že je zde jen na odstřel, který se nyní nemůže konat, když se tolik lidí navíc přihlásilo k ODS. Ale zásluha jeho to není! Dokonce mne překvapil, když začal šermovat politickými pojmy a začal jimi mávat jako malý chlapeček praporky v prvomájovém průvodu. Mladí vlčáci jsou již v pozoru a svádějí Fialu k různým nepřeloženostem. Dávám mu čas tak do příštích voleb. A k Václavu Klausovi bych ho nepřirovnával. Nesahá mu ani po kotníky.

:-)

1 0
možnosti
DB

to co se nám dnes jeví jako předvolební a povolební antibabišovská fronta. je vlastně řízená mnohaletá antibabišovská kampaň provedené dle všech nejnovějších poznatků lidské psychologie........tedy jak někoho manipulovat aby si ani nevšiml.........

někteří jsou tak mocní, že si tohle mohou dovolit platit.........

5 5
možnosti
MZ

Přesně tak. Proto si pan Babiš najal nejlepší PR manažery, manažery na kampaně a zmanipuloval některé, že si ani nevšimli a omílají do kola nějakou kampaň a frontu, stejně jako jejich vůdce. Je jasné, že Babiš je trnem v oku a je jasné, že nikdo není svatý, ale vyhnat čerta ďáblem a myslet si, že všichni jsou zmanipulování, když nadavaji na ďábla..sám jste obeti, gratuluji Vam

4 3
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!