Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

Ruská jaderná energetika je stále na světové špičce a jestli to vyjde levněji, tak proč to nevyužít.

1 1
možnosti

Závislost na Rusku Vám nevadí? :-)

1 0
možnosti

Tak ten organizovaný odpor Miloše Zemana s komunisty a okamurovci proti Miroslavu Pochemu nemusí být dán ruskými agenty skrze Aeronet, pokud přijmeme vysvětlení, že jde o pokračování nenávisti Miloše Zemana ve smyslu Lánského puče v sociální demokracii před čtyřmi a půl lety, když pozorujeme, na jakých figurách se ČSSD právě nyní štěpí. :-)

2 0
možnosti
PM

P82e18t87r 88M21u74n72z53a18r

19. 6. 2018 14:20

Nechci se hádat, ale Zeman už vyplýtval své dva pokusy na sestavení vlády a ten třetí je na předsedovy sněmovny ne? Takže Zeman už nemůže vyhlásit úřednickou vládu.

0 0
možnosti

Podle Ústavy máte pravdu, ale u Miloše Zemana není nic nemožné.

3 0
možnosti
Foto

Střet zájmů se od doby Babišova vládního působení jako důvod problému neuznává - takovou prkotinou se přece nebudou zabývat.

Poche je nepřijatelný, protože brojil proti Zemanovi při volbě prezidenta - o tom jsem skálopevně přesvědčen, to Zeman neodpouští a jde za pomstou do jakékoliv krajnosti. Mohou být i jiné důvody, ale tento je určitě stěžejní.

2 0
možnosti
JK

Jo to je realita, proč jim to trpíme.

1 0
možnosti
Foto

Termín "vládní jaderná loupež" je především starostovská imbecilita.

1 2
možnosti
JK

No jo pravda, ta dokáže nakrknout co.

1 0
možnosti
JF

J46i87ř41í 55F41o28g46e14l

19. 6. 2018 8:24

Horší byla zcela jiné loupež, jejíž důsledky pociťujeme dodnes a budeme ještě dlouho cítit. Tou loupeží pochopitelně mysliím dotace na soláry a jiné obnovitelné zdroje, které zatěžují stát i každou domácnost tak, že by za to, co za ty alternativy zaplatily již dávno na nové jádro bylo.

A kdopak že byl hlavním protagonistou zákonů na podporu energií z čínských solárů na polícha loukách? Tušíte správně, ODS.Takže je třeba si nalít čistého vína....

3 3
možnosti
Foto

Pane Ptáčku právě, že nezapomínáme víme, že solární panely ČSSD, lidovci, unionisté i většina komunistů zákon podpořili. ODS byla proti. Alternativní energetice nevěřila z principu, státní podporu považovala za plýtvání a místo zákona by jí stačila ministerská vyhláška. Prezident Václav Klaus zákon dokonce odmítl podepsat a musel ho zastoupit tehdejší premiér Jiří Paroubek. Na opačné straně barikády než ODS stálo ministerstvo životního prostředí. Řídil ho lidovec Libor Ambrozek. Jeho poradcem byl v letech 2002 až 2005 pozdější šéf Strany zelených Martin Bursík, přesvědčený propagátor zelené energetiky. Takže ti solární panely prosadily.

4 0
možnosti
JK

O peníze jde až v první řadě. Nelze vyčítat demokratickým stranám, že mohou za komunisty ve vládě, ony je tam nepozvaly, za to může je a jen MZ a AB nikdo jiný. Proč to tak je? Jde o suroviny (potažmo energie), zbraně a jádro. V surovinách jsou to tradiční uhlí, ropa (a produkty), plyn, dřevní hmota, zde se točí stovky miliard, dále nové jako lithium a mangan, tím směrem jde pokrok, kdo ovládá toto, diktuje většinu aktivit v zemi. Ve vývozu zbraní se také točí miliardy a jak se to dělá si můžete najít třeba na Seznamu. Pak je tu ono jádro, 300 miliard i více je pro ně neodolatelné vábidlo, jen je nutné vyhlásit tendr ještě letos, proto se spěchá za každou cenu, proto komunisté nevadí. Čas běží a volby se blíží, proto jsou také předčasné volby nepřijatelné. A už se nenápadně naznačuje, že vítěz už je vlastně znám, jediná firma o které se zmiňuje MZ, AB i komunisti. To je ona "vládní jaderná loupež", kterou se přesunou miliardy z části do Ruska a zčásti do kapes jmenovaných. Jaderný poplatek na elektřinu už se chystá, proto ta úporná snaha osekat stávající platby na obnovitelné zdroje, minulá zlodějina bude nahrazena novou, nebo poběží obě. A kolik máme v kapse my, asi pořád dost, pokud nelžou průzkumy.

Umělá aféra Poche, nahradila nepovedenou kouřovou clonu z trenýrek, evidentně lživá obvinění a výmysly nesmí česany zahnat do kouta. "

Hamáčku, buď si to svoje prosadíš, jinak seš u mě mrtvej Homolka."

1 0
možnosti

Podpora Evropské unie na solární panely na našich individuálních chaloupkách skončila v rukou solárních baronů se znehodnocením našich polí a luk. Obč\an to zaplatí!

A souhlas, buď si Jan Hamáček prosadí svou nebo půjde od válu a sociální demokracii předá soudružským kamarádům Miloše Zemana. Už se chystají k převzetí moci!

1 0
možnosti
PB

Karma (až na pár drobných výjimek).

0 0
možnosti
DR

Myslím že komentovat výtvory pana Ovčáčka na těch jeho sociálních sítích které tam stále chrlí je naprostou ztrátou času. Jinak výborný a věcný komentář. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!