Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale pan Babiš nedostal do čela české vlády díky tomu, že je milionář a že třeba vlastní Mafru, ale díky své šikovnosti a přesvědčivosti. A samozřejmě díky mnoha vnějším faktorům.

0 1
možnosti

A, komunisti se probudili! :-)

1 0
možnosti

Babiš se dostal k moci legitimní cestou. Kauza Čapí hnízdo nestojí za řeč,je to pseudokauza,prošly daleko větší zlodějiny.Je třeba nechat Babiše vládnout, ČSSD a ODS se odrovnaly samy. Nevím pouze, jestli ve vládě jsou opravdu ti správní lidé, myslím odborně. Babiše je třeba porazit ve volbách, současné intriky patří do období před rokem 1989..Ostuda pro novináře především. Kde jsou hlasy psychiatrů

/Cyril Hoschl / a co ochránkyně práv pacientů V.Bošková ? / Blog iDnes/.

0 1
možnosti

A co váš Halík ? Mlčí, že.

S Halíkem povětšinou souhlasím, nelíbí se mi ovšem jak se ostře ohradil

vůči kázání Msgr.Piťhy, To se nedělá, chybí pokora a subordinace.

Halík se vlastně postavil Dukovi. I když jako obvykle v mnohém má pravdu.

Rád bych znal Halíkův názor na současnou situaci kolem Babiše. ̈

Vy ho znáte ?

0 1
možnosti
Foto

Lid ve své stádnosti věří lecčemus, o tom jste se mohl i v minulých desetiletích. A nebylo to výjimečné, bylo to vícekrát. A stále je velké množství lidí, kteří jsou ochotni uvěřit, že černý čtverec je ve skutečnosti červené kolečko.

Jen se potvrzuje, že dav je vůči moudrosti a rozumu imunní a jen se potvrzuje, že v čele jsou lidé nemoudří až hloupí i ve smyslu sociálním, společenském a komunikativním. Samozřejmě to přenášejí i na další jednotlivce a proto jejich prozření trvá a sami se pak ke své hlouposti nechtějí přiznat.

0 1
možnosti

Máte pravdu. Například v sobotu tenhle týden jsem sledoval, jak stádečko pod vedením jednoho pasáčka a jedné pasačky na povel béká jako pominuté.

2 1
možnosti
Foto

R46o16m91a21n 22K65o27z33e82l

18. 11. 2018 20:54

Spousta lidí řekne, že tomu a tomu nevěří právě proto, že to bylo v novinách a to je asi to celé. Někdo si i vzpomene na Švýcarské konto ODS, jak kvůli tomu poklesla až na 9 % a pak se do voleb překvapivě zotavila.

2 1
možnosti

P74e58t96r 73L43a67n30g22e87r

18. 11. 2018 18:04

Co bude? Nic zvláštního. Život lidí bude pokračovat dál bez zásadních změn. To jsou jen hry politiků o moc. Nic víc, nic míň.

3 1
možnosti

Hrátky o moc? Ale my bychom se měli snažit je ovládat! :-)

0 0
možnosti

Občas píši, že si přeji, aby o politicích nebylo slyšet = Občan žije a podniká ve stabilním prostředí - tu spatří prezidenta v nějakém chudobinci a premér zase navštívil toho jiného. O legislativě si udělejme úsudek sami - podobnně, jak se vláda připravuje na ochlazování ekonomiky. Je zde ovšem sjednocující "Červená nit".

AB s pomocí MZ - obětovali 3/4 roku, aby nebyla vláda podporována extremisty. S KSČm a SPD již mohl vládnout dávno - doma by to prošlo - venku ostuda!Je to zde!

AB s ČSSD mají společného to - že se do situace vzájemně vmanévrovali sami! AB dříve, či později padne, jako člověk přežije. ČSSD ? Vystoupí = blbě - nevystoupí = blbě ...

M.Zeman se zase objeví v TV Barrandov a za podpory Soukupa bude žvanit. No nevím, zdá se, že můj občanský sen - prostě není možný ! To chci tak hodně ? ... :-)

1 0
možnosti
Foto

K97a83r19e43l 81C90a60c62h

21. 11. 2018 0:17

A o čem to proboha sníte? To je něco pro doktora Chocholouška?

0 0
možnosti
Foto

J57i47ř91í 65K55i91n42d52l

18. 11. 2018 17:17

Co bude nyní v Česku ??? Nic se nestane Babiš bude dál premiérem. Čapí hnízdo se zamete pod koberec. Babiš na důležitá místa dosadí své lidi a ty se o to postarají. Šéf GIPU nevydržel tlak a odešel a nový GIPS si došlápal na vyšetřovatele kauzy Čapí hnízdo. Požadoval po něm a po jeho spolupracovnících otisky prstů a odběr DNA a celý vyšetřovací spis. Důvod byl ten, že spisu unikly některé informace. Vyšetřovatel jim řekl, že spis byl v Parlamentu a až odeberou otisky prstů poslancům a DNA a zejména Faltýnkovi, tak on sám podstoupí odběru.

2 2
možnosti
Foto

;-D Vyčkejte novou ,,kunbiceho zprávu";-D Nakonec se dočkáte, a nejen Vy, nového ministra MV. Sice to nebude ani Poche, či dokonce svého času až osvědčený ,,lánský krtek"(však za to tehdy dostal MV, že;-D)., ale jisTě někdo ,,nestranný. No, Pospíšil ovšem také asi těžko, A ŽE BY JISTĚ AŽ RÁD;-D

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS