Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádám o věcnou diskusi bez planého tlachání a bez urážek! Vše ad hominem bude mazáno! Když už jsem vám dovolil diskutovat, diskutujete laskavě k článku! :-)

0 0
možnosti
JL

Prace a cinnost naseho prezidenta je ukazkou kocourkovskeho usporadani politicke sestavy v CR. Mame dve hlavy statu. To se za vlady dnesniho prezidenta ukazuje jako pravdive.

Je to ukazka nasi neschopnosti opravit organizaci statu k nasi potrebe. Moje otazka je k nasim filozofickym "expertum". Libi se vam tato ukazka nemohoucnosti ceskeho statu?

Organizace statu je ukazkou vyspelosti naroda. Je uplne smesne porovnat nasi organizaci s nekterymi zememi. Malymi, jako San Marino (demokraticka organizace republiky od roku 1600), ci velkymi, jako USA (od roku 1787). My se stale drzime s organizaci z roku 1863!!!! Nevyhovala za prvni republiky, nevyhovuje ani dnes. Ukazkou je dnesni situace.

Zde nekritizuji nynejsiho prezidenta. Vyuziva podle sve potreby ustavni radky, ktere mu davaji tuto moznost. Jeho pohnutky proc tak cini, jsou jen jeho.

Odsuzuji kazdeho obcana CR. Dovoluje jednotlivcum si delat z nasi republiky Kocourkov!!! 26 let!!!

0 0
možnosti
DH

D68a10v26i19d 33H92o11r73á73k

15. 8. 2019 17:31

Mohu se zeptat proč zrovna 26 let ???

Předtím to snad, kromě dob soudruha Kl.Gottwalda, bylo jiné ?

0 1
možnosti
VH

Že mají někteří autoři blogů tolik smazaných příspěvků!???

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JR

J47a12n 70R96á36ž

15. 8. 2019 15:51

Jestliže autor blogu maže příspěvky jen proto, že je on sám subjektivně považuje za zbytečné a prázdné, tak si zřejmě vůbec neuvědomuje, jak se svým uvažováním přiblížil uvažování bolševiků. Ti také rádi prohlásili každou kritiku za nicotnou a prázdnou, ale preventivně ji cenzurovali.

Mazat jiné příspěvky, než ty, které obsahují osobní ataky nebo vulgarismy, obvykle svědčí o malém sebevědomí autora. Sebevědomý autor totiž nechá na posouzení, zda je příspěvek reagující na jeho článek zbytečný nebo prázdný na jiných a sám ho ignoruje.

1 1
možnosti

Jste mimo mísu! Váš příspěvek nepatří do diskuse! Navíc neomaleně urážíte! :-)

0 0
možnosti
DR

Pokud mají sociální demokraté ještě trochu cti v těle, budou muset vystoupit z vlády s Andrejem Babišem.

Velmi správně. Už aby to bylo. R^

1 1
možnosti

Pokud byste myslel, tak byste nemohl nic takového říci. Vše je v článku vysvětleno! Přečtě si článek ještě jednou a pochopíte, kde jste pochybil! :-)

0 0
možnosti
PK

Nechci se vyjadřovat k textu, jen nechápu proč je zde tolik vymazaných příspěvků,jde o vulgarity ataky autora? Pokud nikoliv a jde jen o jiný názor, lze přece zakázat diskusi....

4 1
možnosti
KM

Jak jak vidím, pokračuje zde tradice šedivých proužků, jimiž zpestřuje p. Šimek zdejší diskuzi.

Dnes jsem měl oproti minulým to štěstí, že jsem stihl tyto, již neexistující přečíst a nechápu proč byly smazány, když se týkaly zveřejněného článku a dokonce autora, či jeho dílo poměrně kladně hodnotily, když diskutující ocenili veselý obsah napsaného.

4 1
možnosti

Asi je autor považoval za zbytečné a prázdné! :-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!