Diskuse

Čapí hnízdo

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..."Ja budu volit takove politiky a takove strany, o jejichz moralni kvalitach nemam pochybnosti",,,,!!! To jsou vase slova, pane Simku.

Mnoho stesti v hledani. Nevim zda si uvedomujete, ze volite stranu, aby nas vedla. (mate velke mnozstvi na vyber, mam seznam tech stran s poslednim cisle 97). Ta vase vybrana strana si da do popredi kohoi bude chtit. Zde jiz vase definice a odhodlani o moralnim politikovy, pri volbe nejak pokulhava. Kontrola jiz neni jen ve vasi volbe. Je v rukou volicu preferujici vasi stranu. Podle procenta po volbe, strana si dosadi sve politiky, ktere strane vyhovuji a nemusi vyhovovat vam. Dokonce mohou z tech politiku stranou dosazenych, byt take ti, kteri vubec nejsou podle vasi definice.

Jiz nekolikrat jsem vam naznacoval moznost, jak se vyporadat pri volbe, presne podle te vasi definici. Musite volit jedince jako sveho zastupce. Potom mate moznost ve svem volebnim obvodu mit politika podle sve uvahy. (kdyz bude pri volbe uspesny). Bude-li clenem i vasi strany, bude to navic. Zde stranicka prislusnost nema takovou vahu. Ten zvoleny jedinec bude samostatny a mel by volit podle predvolebnich slibu. Snizenim doby mandatu z ctyr let na dva, je zarukou lepsi prace. "Damokluv" mec nad jeho pristi sanci byt zvolen. Taki by to melo byt!!!!

0 0
možnosti

Babiš jednal v rámci zákonů. Tak jedná každý rozumný podnikatel. Že chytristika, nemravnost? Jděte k šípku! V životě jste neřídil ani trafiku!

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

... Též se sám sebe ptám - Co to vlastně máme za stát?, co to máme za zákony?, co to máme za ,,elity"?, co to máme za ,,státní zástupce" ?, kterým jsou zřejmě vlastní hypotéky přednější, než jejich čest, kteří se radši bojí nazvat svinstvo svinstvem a kteří nás milionem zbytečných slov přesvědčují o tom, že ten zmetek není podle platných paragrafů zmetkem ! Jak mám věřit našemu soudnímu systému ?

1 4
možnosti

Pro někoho je zvyšování penzí "uplácením starců", pro jiné se jedná ctění práva na důstojné stáří a život.

2 1
možnosti
Foto

Kvůli získání dotace prý nebylo třeba vytvářet nový subjekt, Agrofert tehdy mohl žádat sám, a to dokonce o 120 000 000,-, tedy o mnohem více než žádal Čapák. Uvedl to Mgr.R.Vondráček včera na ČT 24

Účelem "odštěpení" (reálně založení zcela nové firmy, přičemž vlastníci Čapího hnízda nikdy nevlastnili Agrofert) tedy nejspíš bylo něco jiného než získání dotace.

0 4
možnosti
Foto

Zkuste si přečíst dobové dokumenty, ať nevěříte kdejakou lež. Oni kdysi dokonce i přiznali, že to bylo učiněno za účelem dotace.

6 0
možnosti
Foto

Proč nevolit ANO? Vždyť máme přeci naprosto vzorného premiéra:

Nepodváděl, nelhal, u StB nebyl, majitele čapáku neskrýval, nijak nemlžil, daňově neoptimalizoval, v KSČ nebyl, své novináře neúkoloval, na výměnu vyšetřovatelů netlačil, nikdy neuplácel, korunové dluhopisy si pro něj vymyslel Kalousek a vše nabyl poctivě.

8 0
možnosti

To takhle ještě za komunistů jezdili Špebl s Hurvínkem po vlastech Českých a vstoupili do kostela pokrokového pana faráře a zírají. Místo svatého Josefa je socha Josifa Vyssarionoviče Stalina, místo svatého Klimenta je socha Klementa Gottwalda, místo svatého Antonína Paduánského je socha Antonína Zápotockého. Vtom se Hurvínek hlasitě uprdnul. Špejbl ho za to kárá, ale Hurvínek odpoví: Jací svatí, takové kadidlo!

7 0
možnosti

Preference ANO nesrazil AB daňový fígl s dluhopisy, nahrávky J.Šuman, podfuk s dotací na Čapí hnízdo, ba ani do očí bijící střet zájmů. A lze tušit, že ho nepotopí ani nadhodnocené příjmy z reklamy, kterou si "Optimalizoval" daně. Mimo jiné proto, že česká justice mele pomaleji než boží mlýny ...

Taková je realita a svého druhu si zaslouží svého druhu i uznání. Sveřepý jedinec zvítězil a podmanil si celý Stát. Osobní projekt ochrany se vyplatil a imunita k tomu. Je to fakt pozoruhodné, o to více, že veškerá opatření AB poškozují jeho sympatizanty - Platit co nejméně = do Státní kasy. Zřejmě vzniklo jakési nové náboženství Spasitele. Opravdu zvláštní, v ironii dodávám - Co by se tak dělo, kdyby podobně konali všichni ? Aha, máme tady 3-4 vlnu EET ! Každý si přijde na to své ... :-)

6 1
možnosti
Foto

Obdobně ovládl stát a lid svého času Mussolini, Hitler, Stalin a další... AB není průkopník, ale dobrý žák svých učitelů.

7 2
možnosti
Foto

Od Babiše se jednalo o úkon tzv. účelový/formální, zastírající skutečnou podstatu. Takto se to běžně hodnotí, neboť tak to hodnotí zákon. Např. když v očekávání insolvence převedete obdobně majetek na příbuzného, tak bude takový převod od samotného počátku neplatný. S tímto vstupovali policisté do hry a odvedli dobrou práci. Zcela podle očekávání to státní zástupci zastavili. Pro Babiše by bylo vůči lidu lepší, kdyby to rozhodl soud, jenže to by měl nálepku nejen stíhaného, ale i obviněného (byť osvobozeného) a to by mu znemožnilo či zkomplikovalo působení v řadě funkcí a vztahů.

Quod licet Iovi, non licet bovi!!!! To si konečně vtlučme do demokratických palic, protože za působení obdobných figurek ve vedení státu to určitě lepší nebude.;-O

5 1
možnosti
Foto

Pane Šimku, vaší palici jsem opravdu nemyslel. Pokud jste to tak pochopil, tak se omlouvám.

0 1
možnosti
Foto

Vaše vyznání by se dalo podepsat tak jak leží a běží.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS