Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

"Kdo maže, ten jede", že, pane Šimku?

0 0
možnosti

Jen technická poznámka: Jakého pohlaví jsou jedinci, kteří vykazují současně ženské i mužské prvky? Mají např. prsa a penis, nebo dokonce prsa, penis i vaginu. Takových fotek je na internetu plno.:-)

1 0
možnosti

Viz můj článek:

Pohlaví určuje 1) chromosomální výbava, 2) chromosomální preskribce vývoje včetně hormonální produkce při vývoji plodu, 3) hormonální výbava při dozrávání mozku, 4) postnatální výchova jedince. To vše určuje muže nebo ženu. Ostatní jsou slepé cesty fylogenese, které nemají budoucnost!

:-)

0 1
možnosti
PC

Zapomněl jste na vývoj psychické pohlaví, ktere se vytváří koncem 3. méšice prenatálního období a určuje, zda bude v souladu s biologickým pohlavím.

0 1
možnosti

Proč diskutujete, když problému vůbec nerozumíte? :-)

0 1
možnosti
BG

Píšete, že "...Lesba, gay, bisexuál, transvestita. To není nové pohlaví." To je sice pravda, jenže LGBT není vůbec žádné pohlaví, natož nové. Je to označení lidí s neheterosexuální orientací. Víc nic.

Lidi se rodí jen jako muž nebo žena. O tom taky žádná. Ale to, s čím se člověk identifikuje, je jiná věc. Je to buď soulad nebo kolize s tím, jak se člověk narodil. Tedy narodil jsem se jako muž, vypadám jako muž, chovám se jako muž. Tady je soulad. Orientace v tom nehraje roli. Ale třeba již mnou mnohokrát zmiňovaná p. Brokešová (viz její zdejší blog https://brokesova.blog.idnes.cz/), se narodila jako muž, ale identifikovala se jako žena. Čili nyní je ženou (https://www.osobnosti.cz/jaroslava-brokesova.php).

Pasáže o bozích jsem vynechal.

2 0
možnosti
ML

M85a77r33t37i54n 21L48a92c80o

22. 7. 2020 17:36

Pán Gabryš, takmer som vám dal plus. Predposlednou vetou ste to pokazil...Samozrejme, ženou nie je, len sám seba identifikuje ako ženu. V tom mu nikto nebráni a normálny človek to rešpektuje.

0 0
možnosti
ZH

VIVAT LGBT !!!!!!!!!

Liberty

Guns

Beer

Tits

2 1
možnosti
Foto

Sám uznáváte, že v první fázi mohou vzniknout i jiné varianty. jestliže nás stvořil bůh a ten je neomylný tak jak to, že vzníkájí více než 2 varianty v první fázi (byť dle Vás méně životaschopné-přesto část žije).? Podobně v dalších fázích stává se, že genetická výbava neodpovídá morfologickým znakům.

Kdo jste Vy, že kritizujete boží záměr, že vzniká více než jen 2 varianty?

0 1
možnosti
PV

P31a47v68e21l 28V10é43b12r

22. 7. 2020 9:43

Už vás chápu. Náboženský fanatik, více dodávat netřeba.

0 1
možnosti
SB

Jo, takže i pan autor začíná přicházet na to, co celá řada z nás ostatních už tvrdí celé roky?

Už si i on začíná uvědomovat, že tenhle přehnaný intelektualismus, kterým nyní Západ jen kvete, je cestou do nesmyslů a cestou do pekel?

Ty zmatky kolem pohlaví jsou jen jedním kamínkem mozaiky. Vy jste zatím přišel jen na tento jeden kamínek, ale možná postupně začnete vidět i ty další nesmysly, které jste až dosud obhajoval a kterým jste jako jeden z desítek milionů lidí, kteří tomu uvěřili, pomáhal na svět.

Dochází vám to pozdě, pane autore!

3 5
možnosti
PV

P33a94v36e81l 57V13é27b86r

22. 7. 2020 9:45

Byl jste vyznamenán mínusem od pana Polického. Važte si toho, je to znamením, že jste na dobré cestě.

4 1
možnosti
Foto

Jen hlupák může ignorovat, že není výbava vždy XX nebo XY.

Jen hlupák ignoruje, že těch morfologických variant je více.

Jen hlupák může ignorovat osobní vnímání.

Ne bůh nestvořil (pokud něco stvořil) jen 2 striktně daná pohaví, ale spoustu různých variant.

Mimochodem koncept 2 pohlaví není mezi lidmi na světě striktně daný od nepaměti. Různé kultury to vnímají různě. Například indiani rozeznávají až 10 pohlaví a není to jen u indianů.

0 7
možnosti
PV

P63a31v20e62l 72V65é43b29r

22. 7. 2020 9:42

Jen hlupák si může myslet, že je i jiná výbava, než XX a XY. Tedy, sporadicky se objeví výbava YY, která je ovšem slepou větví a zjevně defektní. Nebo, pane Polický, máte v záloze nějaké nové chromozomy, nějaké zcela novučičké Z, popř. FŇ?

2 1
možnosti
MB

Doba se tak neúčelně - šíleně změnila,že bývalé bonmoty nabývají zcela jiný význam

Když se mají rádi, nechť se tedy vezmou" - "Na pohlaví narozeného dítěte nezáleží, hlavně ať je zdravé" ! Já se dnes dívám na klasiko manželství svých rodičů dívám - To byli nepokrokoví tmáři ! Muž si vzal ženu a touto žil celý život ! (I heslo přidal = Neženil jsem se proto, abych se rozvedl). Kdybych přišel domů a zvolal - "Mami, tati prohlašuji se za pohlaví jiné!" - Chudák otec, by ruce zalomil a zvolal - "Synu a ze které to kčmy dnes zase kráčíš ... ? :-)

4 0
možnosti

Nechme hloupost lidskou kvést! Ve svých rodinách se snažme udržet normalitu. Ježíš Kristus nám s tím pomáhá! :-)

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS