Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a11n 65J27a94n65u12š77k31a

24. 1. 2021 18:55

Tak to vysvetluje vasi zabednenost

0 2
možnosti
Foto

Pane doktore, vlastně jste o nic nepřišel. Já naopak uměl číst ještě před nástupem do první třídy a tak jsem četl a četl, až jsem si zcela zkazil oči.

A navíc jsem zjistil, že je to stejně všechno na jedno brdo, jen se ti kladní či záporní hrdinové jmenují pokaždé jinak. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

O Vánocích jsem dostala knihu Šikmý kostel (Karin Ledecká). Románová kronika ztraceného města (1894 - 1921) na pomezí polsko-českých hranic. .Poněkud sociální román o o rozvoji hornického města Karviné (polsky Karvina), o jeho obyvatelích, žijících v hornické kolonii... Víte, že v roce 1894 tam přišlo na dole Karel k obrovské důlní tragédii, při které přišlo o život na 200 horníků? Kniha, která čerpá ze skutečných událostí, se mi dobře četla. Zdravím, pane Šimku.

0 0
možnosti
Foto

A oblíbenou trilogii Anna Bordelářka, Rudí táhnou na Kladno a Vstanou noví živnostníci - jste četla?

A také Jak se kazila ocel? ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

:-)

Už jste ty knížky četli? Doporučte je těm, kteří zatím neumí číst. Ebena mohou číst i děti a naučí se jeho jemnému humoru. O Jiřím Ovčáčkovi číst je náročnější. Čím více osobně zná čtenář hrůzy komunistické éry, tím bohatší bude mít čtení. Čím méně se čtenář s komunistickou érou setkal osobně, tím víc ji může vidět dál zkresleně pro jemný způsob spisovatele.

:-)

2 0
možnosti
Foto

Mně by se i knížka o Jiřím Ovčáčkovi asi nelíbila. Ale díky za tip. ;-)Knihy o současných politicích, úřednících a celebritách nekupuji, ani nečtu... Manžel zase dostal knihu, vzpomínky nejoriginálnějšího technického fyzika Richarda p. Feyvmana, přečetl je s velkým zájmem. Také se na ni chystám..

0 0
možnosti
Foto

Aniž bych vás chtěl jakkoliv urazit tak je škoda, že na některé věci přijde člověk docela pozdě.

1 0
možnosti

Hezké, krásné čtení přeji.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS