Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Diskusi jsem povolil, ale zád se, že je zablokovaná! Proč? :-)

0 0
možnosti
Foto

Umírat budou prakticky jen ti z nás, kteří se nenechali naočkovat. Je to jen jejich svobodné rozhodnutí a odpovědnost, pokud chtějí riskovat úmrtí, a jen naše hloupost, pokud jim to opakované testování platíme ze svých peněz na svoji zdravotní péči.

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=775675

To jste snad nemyslel vážně? Vy si myslíte, že v té vakcíně jste dostal elixír nesmrtelnosti? Ne opravdu nedostal a proto i vy zemřete zrovna tak jako ten neočkovaný až se naplní vaše dny.

5 2
možnosti

Překvapuje mne Vaše nepochopení textu! Reagujete absolutně irracionálně! :-)

2 1
možnosti
Foto

Někdy si říkám, škoda že nemáte náhubek někdy Vy

5 5
možnosti

Jste mistr dehonestace! :-)

0 0
možnosti

Vy, kteří stále věříte, že tu jde o zdraví;-D, náhubky nesundáte nikdy. My ostatní je už dávno nenosíme. (Podobně jako ti, kteří všechna tato nařízení vydávají, ale sami ví, že lžou, a proto nic nedodržují.)

5 2
možnosti

Vnímám Vás jako produkt desinformační demagogie, jako výkřik do tmy, bez racionálního obsahu! :-)

1 1
možnosti

Nemůžeme sundat něco, co už dost dlouho nenosíme. A nějaké vládní příkazy jsou nám šumák.

1 2
možnosti

Protože i očkovaní se mohou nakazit a roznášejí infekci. Např. švýcarská média s odvoláním na informace zdravotního úřadu uvádějí, že účinnost vakcín se podle americké studie snížila na 88 % (dvě mRNA vakcíny) a podle izraelské na 65 %. Např. o tom píše Nau.ch z 26. července.

1 2
možnosti

Popisujete samozřejmé, přirozené věci. Bude třeba stanovit termíny vhodného přeočkovávání. :-)

0 0
možnosti

Zjednodušeně se dá říci, že jsme potomky těch šťastlivců, kteří přežili středověké mory a cholery. Jenže i v dobách předpenicilínových bylo běžné, že se mnoho dětí nedožilo dospělosti. Nejčastěji z důvodu vrozené imunodeficience, kdy dotyčný jedinec zemře mladý z důvodu banální (z našeho pohledu) infekce. Objevem penicilínu a antibiotik se dosáhlo toho, že se tito lidé dožili reprodukčního věku. Máme tu mnoho generací s poruchou imunity, které doslova "vyrostli na práškách". A do tohoto stavu nám vlítne úplně nová viróza, která okamžitě nakazí spoustu lidí. Podle imunitní odolnosti se to projeví na jejich zdraví - slabé problémy, silné problémy, fatální problémy.

Největší skupina je bezpříznaková.

A někdo se nenakazí a nenakazí, i když na ochranu kašle.

Jenže právě tyto nejzdravější a imunitně nejsilnější skupiny jsou terčem útoků těch postižených, kteří jsou přesvědčeni o všemocné medicíně a také těch, pro které je to momentálně nejvýnosnější kšeft v jejich životě.

7 1
možnosti

Otevíráte problém, o kterém je možné napsat stohy knih! Ale neuchopujete problém exaktně. Váš přístup je z hlediska evoluce správný, ale z hlediska etického neuspějete. Potenciálně je možné, že zamořujeme společnost slabšími kusy. Pokud však máte vědecký pokrok tak daleko, že můžete tyto slabší jedince nechat přežít a nechat svoji slabost semenit do společnosti, pak se před Vámi otevírá etický problém: Mám pomoci slabším jedincům a zamořit geneticky společnost, nebo jim nemám dopřát naše současné vědecké dovednosti, abych evolučně nepoškozoval společnost? Tento problém se stále probírá, uvědomujeme si jeho závažnost, ale neřešíme ji. V naší společnosti není možné odepřít pomoc slabším jedincům! Nejsme fašistický stát! Vaše závěrečná závist výnosnému kšeftu je však mimo mísu! :-)

1 0
možnosti
Foto

Hned v prvnim odstavci máte napsanou nepravdu. Nemá smysl pokračovat ve čtení

5 2
možnosti

Důvěra či nedůvěra v to či ono není otázka pravicového či levicoveho přístupu nýbrž předchozích pozitivních či negativních buď osobních zkusenosti anebo pozitivních či negativních informací v médiích případně názorů lidi.

4 1
možnosti

Ale batuzky a lahev s mineralkou je preci znak levicactvi, nebo se snad Vaclav Klaus mylil?

0 0
možnosti

Náhubek i do rakve, bejby.

0 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!