Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte v mnohém pravdu, zejména v té poslední otázce. R^

Každý má právo na svůj názor, a tak se příznivci A.Babiše poněkud škodolibě radují, jak to jejich hnutí dává nové vládě sežrat. Nevadí jim tak další lež A. Babiše, že hnutí ANO bude konstruktivní opozicí a ani to nevnímají jako další propad úrovně politické kultury. Osobně se domnívám, že pokud by hnutí ANO v dalších volbách zvítězilo, pak může čekat "odplatu" v podobě dalších obstrukcí od budoucí opozice.

1 0
možnosti

Vážím si návratu k liberální demokracii a doufám, že vláda postkomunistických oligarchů pro postkomunistické oligarchy se už nevrátí! :-)

1 0
možnosti

To je myšlení jako pětiletí na pískovišti.

2 1
možnosti

Národní frontě se začalo nyní dostávat stejné medicíny, jakou ona ordinovala po celých 8 let ?

;-D;-D;-D

5 5
možnosti

Jenže Demokratická opozice, když obstruovala, tak to dělala pro dobro nás všech, kdežto SPD to dělá v zájmu Kremlu.:-) Tohle přece musí vidět i ten nejhloupější diskutér z hloupých.!!!!!!

4 0
možnosti
Foto

Zdravím pane Šimku, dovolím si vás poopravit "prekabatený" a "totálně zkorumpovaného hnutí ANO" - jinak souhlas - škodili ve vládě, a škodí nyní. A SPD? Škoda slov, něco podobného by se ve slušné, vyspělé zemi, nemělo do parlamentu vůbec dostat - tedy evidentně nejsme slušnou ani vyspělou zemí.

3 2
možnosti
Foto

Poslanci ve Sněmovně dělají to, co slíbili svým voličům, a tu jsou s nimi spokojeni. Čím méně darebackych zákonů současná vláda prosadí, tím lépe, a to pro každého !

1 7
možnosti

Obstrukce je legitimní nástroj opozice jak upozornit na, dle ní, vadný zákon. Může sáhodlouze vysvětlovat proč a v čem se jí zdá zákon vadný a tím přivést pozornost veřejnosti. Veřejnost pak má z toho prospěch, protože vládnoucí strany musí záměr řádně vysvětlit veřejnosti, nebo zákon přepracovat, či stáhnout. Pokud se ale blokuje zákon z pohnutek osobních, egoistických jednoho, nebo více zhrzených jednotlivců, kteří nejsou zvoleni do vedení sněmovny, pak jde o protahování přijetí zákona vyloženě ke škodě veřejnosti. Žvanící poslanci pak škodí této zemi a je potřeba takové egoisty v příštích volbách do sněmovny nepustit.

Buďme vděční za "žvanírnu", filtruje se tak většina nesmyslů v zákonech, je to důkaz fungující demokracie. V totalitě se o nařízeních vůdce nediskutuje a podle toho to pak vypadá. Nesmysl stíhá jiný nesmysl a morálka i ekonomika jde do kopru.

2 0
možnosti
Foto

... ovšem stále platí i to, že když dva dělají totéž, tak to nikdy není totéž;-)

0 0
možnosti

J47a67n 90M39a95r10e41k

2. 2. 2022 23:32

Co se týká partaje ANO, před časem jsem navštívil malou vesnici Městečko nad Sázavou, bylo to tehdy před nějakými volbami. Na jedné ohradě se tam objevil předvolební plakát, rád bych ho dal do ev. blogu, leč administrátoři by to nedovolili. Na plakátě byla fotka asi pěti usmívajících se dětí a pod tím nápis:

S..ou vás vaše děti? Volte ANO a po...rte jim celý život!!. To svědčí o volební kultuře České republiky.

4 0
možnosti

J31a52n 19D74o88u67š21e45k

3. 2. 2022 0:13

Hehe, to bych rád viděl. :D Mě ale asi stačil volební plakát Volného na stánku se zmrzlinou. První den tam byl, druhý den měl namalované rohy a třetí den byl pryč.

Asi rozezlený rodič.

0 0
možnosti

Dnešní opozice si jen vzala příklad z té minulé.... už jste zapomněl, jaké obstrukce byly třeba při schvalování EET?

10 4
možnosti

Nějak si nepamatuju, že by Fiala tehdá řečnil celou noc...

1 0
možnosti

J51a65n 69D86o47u34š43e39k

2. 2. 2022 21:38

Žvanírnou ji označuje kde kdo už velmi dlouho. Že to tam plácl Babiš je úplně fuk.

3 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS