Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Jak články z Rudého práva v 50. letech

0 0
možnosti
Foto

K18a65r12e79l 21C95a64c19h

19. 2. 2022 22:18

Doufám, že jsem správně pochopil, že autor to celé sepsal jako ironickou nadsázku. Protože ani největší a k tomu ještě slepý a hluchý optimista by to snad nemohl mínit vážně.

3 2
možnosti
VV

Z Astry prijimam ORF, SRG i NPO a samozrejme vsechny nemecke programy, a v jejich konkurenci si CT rozhodne nevede spatne.

Samozrejme ze stastni divaci sputniku a RT maji jiny nazor. Neberu jim ho.

3 0
možnosti
ZZ

RT ještě v Německu vysílá ?

8-o

1 0
možnosti
PC

Alternativní myšlení, neboli pluralitní názory, pohled z více úhlů, považuje autor článku za nebezpečné! A ještě má tu drzost vydávat se tu za demokrata.

Vy jste musel být pevným a spolehlivým kádrem minulého režimu!Rv

P.S. A nezapomeňte mě označit za trolla, bolsevika a rusofila, jak to máte ve zvyku, když někdo vašim "jedině správným" názorům oponuje.

15 1
možnosti
PC

+ alternativní názory, před 1989 nazývané imperialistické, rozvracečské, diverzní, protisocialistické - to je základ totalitního postoje demokrata;-D Šimka.

5 2
možnosti
Foto

Vynikající službou bych práci ČT nenazval, protože v ní spatřuji dost nevyužitých rezerv a možností, jak svoji roli a poslání naplňovat.

Pro komentář pana Zavadila (níže) mám pochopení. Podobně bych chápal i Josepha Goebbelse. Ten by byl určitě velmi zklamán, kdyby nemohl dosáhnout přeplnění tak silného média propagandou, jež by měla důsledky známé celému světu. Chápat však neznamená souhlasit. ČT prostě nemůže být filiálkou petrohradské trollí farmy. Pokud by se jí stala, byl by to konec naší už tak poměrně vyzáblé demokracie. O její chudokrevnosti svědčí i téma rady ČT, jímž se stal Jakub Železný, který si navzdory projevenému přátelství Miloše Zemana k Si-Ťin pchingovi opět dovolil neignorovat pošlapávání lidských práv v Číně a neignorovat poslání ČT. Opět nazval Čínu totalitní , aniž požádal s čepicí v hrsti o svolení pana prezidenta, Pavla Matochu nebo tu část Parlamentu ČR, která byla ještě nedávno připravena ČT spolknout jako jahodu. Kdyby se to stalo, nezůstalo by při tom, neboť dejte volovi jahodu..

3 2
možnosti
Foto

Svůj osobní názor může Železný projevovat na sociálních sítích za svoji osobu. Jako redaktor má být apolitický a nestanný, i to má určitě v tom kodexu, na který se odvolává.

6 1
možnosti
Foto

Jen jeden dotaz na oblíbené téma "omezování její činnosti skrze Radu pro televizní vysílání" - kolik veřejně dostupných a ze zákona zveřejňovaných audiozáznamů ze zasedání Rady jste si vyslechl?

A pak nám napište, kterými činy a akty Rada tu Českou televizi omezuje ;-D

6 0
možnosti
RP

Občas to neškodí si některý z audiozáznamu zasedání rady poslechnout, aby si člověk udělal správný obrázek a nevěřil tomu jak se to prezentuje v tisku..

1 0
možnosti
JR

J59a30n 86R19á19ž

19. 2. 2022 11:58

"Kdo nejde s námi, jde proti nám a moje pravda nemá alternativu", tak to je charakteristickým rysem uvažování bolševika. A je jedno, jestli obhajuje komunismus nebo liberální demokracii.

9 2
možnosti

Váš relativismus vnímám jako zhoubný pro naši svobodu a demokracii! Protože de facto obhajujete komunismus a odmítáte liberální demokracii, tedy odmítáte svobodu a lidovládu! :-)

1 2
možnosti
MP

Koukám, že slovo "alternativní" je pro Vás jako červený hadr pro býka. Vám se muselo líbit za minulého režimu. Nebo na vojně ;-D

6 2
možnosti

Připomínáte mi svým vyjádřením trolling!

Alternativní česky znamená jiný! Ale to slovo je asi rudým hadrem pro Vás! Nepřekvapuje mne to, protože jde o směsici pravd, polopravd a především lží, že?

:-)

1 6
možnosti
LC

Prostě to ten bývalý černoch umí. Asi se za minulého režimu dobře naučil jak držet lajnu.

2 0
možnosti
MM

Souhlas. Trollů se nelekejte a na množství nehleďte. R^

5 1
možnosti

Podle hlasitého křiku jsem měl dojem, že je jich více než třetina. Podle mluvčího elfů je jich jen patnáct procent! :-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!