Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Kláro! Nechápu proč Vaše nevinná replika byla smazána! :-)

1 0
možnosti

Tady se dějí věci, co? 🤣

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Stačili napsat ... nemám rád Babiše a jeho voliče.

3 3
možnosti
Foto

Karma.Pokud měl Babiš katolíky za hlupáky kterým stačí mávat před nosem Jezulátkem tak se dost spletl.Doufam,že už také vyhodil svého astrologa,ten jeho příznivý horoskop čisté panny,kterému tolik věřil opravdu nevyšel....do voleb daleko a co bude dál s Babišem a jeho sektou se uvidí.Nove voliče už nemá šanci oslovit...

6 2
možnosti
Foto

Jen se divím že Jezulátko nepropálí panu Babišovi díru do kapsy.

Z výživných příspěvků osvícených čtenářů si není potřeba kazit den, však už jsme nejeden zkažený pišingr museli překousnout - a vyhodit. Jen se tu zase další projevili ve své podstatě, dobře to vědět.

Karma! R^

6 3
možnosti

A jéžiš, jakohumorista zase zahájil tím svým moralizováním blogovou ofenzívu. ;-D

3 6
možnosti

S obsahem článku souhlas, karma. R^

5 2
možnosti
Foto

,,Pražské Jezulátko" ,,Zkusme se podívat skrze něj do nitra..." Nejen skrze něj není na škodu se nejprve podívat i do nitra svého. Pokud to není komu dáno, snaží se pitvat nitra jiných:-/

5 3
možnosti
Foto

Vaše ctěné nitro už známe z obou stran. Těžko říct, která je horší. ;-D

3 5
možnosti

Do nitra Pávka a Bureše nikdo nevidí. Zatímco u Bureše to není tak úplně jednoznačné u Pávka máme více podložených fakt, které ukazují rovnost Pávkova charakteru jako kliku od flašinetu. Pan doktor záměrně nezmiňuje jeho spolupráci s STB, KGB a rozvědkou a liberálně demokraticky nám ospravedlňuje v rámci ládky a pravdy jakousi účast v KSČ.

Někdo tu byl raněn naprostou slepotou i hluchotou naráz!

Třeba pan autor patří mezi ty, kteří jásají, že KSČM již není ve sněmovně a jaksi účelově zapomínají, že všichni ti převlíkači kabátů jsou již léta rozlezlí ve všech partajích, utvořili nové mafie, které to tu vše řídí.

Ti prostí si nechali cejch v podobě něšťastného názvu a nezaznívali z jejich řad až tak blbé nápady jako z řad našich velkohubých demokratů.

Pan Šimek je velkým bojovníkem proti oligarchům, zejména takovým co vrátili 50mil. za Čapí hnízdo, postsovětské korupci, ale eurounijní korupce je super. Začerněné smlouvy s Pfizerem, ztracené SMSky soudružky Lejnové, rozházené miliardy za podvodné "vakcíny" a další miliardy za jejich likvidaci jej nezajímají.?

Dvojí metr je panu Šimkovi vlastní, proto liberální demokrat.

Dva odstavce naivního blábolení přeskočím až po srovnání agenta Pávka s TGM - to je opravdu za hranicí veškeré slušnosti a typický příklad liberálně-"demokratického" trollingu a desinformačního narativu eurounijní hybridní války. 😉

Opírání se o "disidenta" Václava Havla a na druhé straně disidenta Baštu a jeho názory zametat jako anarchistické, je výplodem chorého mozku. Pan doktor by se měl zamyslet a seznámit se s názory a pohledy na tuto "vládu" a spol., před kterou celá řada skutečných disidentů a vězněných za komunismu jednoznačně varuje!

Nechme žít pana Šimka svojí iluzí ideologické pravdy a lásky, kde jeho názor a názory jeho soudruhů jsou ty správné, a kde ostatní názory jsou ohrožením liberální demokracie. Má na to demokratické právo.

Pan autor žádná fakta nepotřebuje, žije v bublině postfaktické a vystačí s ideologií.

6 6
možnosti

Naprosto trefné. ;-DR^

5 3
možnosti

Adorace Pavla a kopání do Babiše....nic nového...:-P

3 4
možnosti

Co vy všechno nevymyslíte abyste si podepřel své chabnoucí sebevědomí. A ještě s tím chodíte na veřejnost.

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS