Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu tu vysokou karmu. To snad iDnes automaticky přidává 30 bodů každému chvalozpěvu na svého nejvyššího.

5 2
možnosti

P23e56t23r 39S33k11á39c60e21l

22. 5. 2017 22:33

K níže zkopírovaným dvěma větám z článku:

Pane doktore, můžete začít hned a u sebe. Začít ctít svobodu člověka a jeden druhého tím, že zamezíme pletení se státu občanům pod nohama. Ano, tušíte správně, jde u zrušení nesmyslného pootáčení hodin dvakrát ročně, které tam vehementně obhajujete. Jinak se těžko spravedlnosti dočkáme...R^

Až se naučíme ctít jeden druhého, vážit si spravedlnosti a ctít svobodu druhého, jejíž přirozenou součástí je osobní odpovědnost. Ano, pár let to ještě bude trvat.

Zdroj:http://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605171

1 1
možnosti

Já Váš příspěvek čtu takto: Dokud nebude po mém, Šimka a podobné neuznávám! Vaše volba...

0 0
možnosti

Zajímavá věta:

Proč jsou ty nekončící útoky ČSSD, ODS a TOP 09 na Andreje Babiše neustále probíhající?

Zdroj:http://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605171 :-)

2 1
možnosti

Místo abyste si to opravil, dáte mi mínus. Vám se ta věta líbí? :-P

0 0
možnosti

Ani já nejsem babišův volič, ale ta kampaň mi nápadně připomíná hon na Čunka, blahé paměti. Asi také někomu v Praze synek ze Vsetína porazil bábovičku. Za tou kampaní byl, myslím, Kalousek. A vzhledem k tomu, jak tentýž řve při každé příležitosti na Babiše, myslím, že je i za touto kampaní.

Připomíná mi to výrok pana Schwarzenberga, když se ho ptali, proč se dal do holportu zrovna s Kalouskem (už tehdy neměl dobrou pověst), říkal, že na jejich panství toho největšího pytláka udělali hajným, a také Klaus každému oponentovi radil, ať si založí stranu a projde volbami, pak může kritizovat. No tak si Babiš založil stranu a prošel volbami. A hned je oheň na střeše. Ptám se: chcete ministra financí, který byl celý život jako Šlouf v politice (Sobotka) nebo toho, co kličkoval jako zajít a zná kde jsou v rozpočtu mezery (Babiš)?

2 3
možnosti

Já raději vidím na postech odborníky. Ve zdravotnictví mám důvěrné zkušenosti s manažery, kteří zdravotní péči nerozumí, ale ovládají ji. Podle toho to také tak vypadá. To si ani komunisti nedovolili, aby zdravotnictví řídil člověk bez medicínského vzdělání!

1 0
možnosti

Velmi dobře napsáno, gratuluji autorovi a prosím nenechte se znechutit vulgárními příspěvky příznivců stávajících politických stran.

Nejsem příznivec AB, ale po tomto honu se jim asi stanu. Všichni kdo na něj plivete by jste si měli osvěžit kauzy politických stran minulých let, jichž se ještě nemohl zúčastnit.

Přesně neznám žádnou kauzu, jen z novin a tak se mohu dopustit, ač velmi nerad nějakého přešlapu. Na druhou stranu mě zaráží,že čelní představitele ČSSD káží právo, ale v případě soudem potvrzené dlužní částky panu zemřelému advokátovi odmítají plnit.

Panu AB mohu jen doporučit (opět) , aby si zajistil pro sebe mediální školení, neb jeho vystupování v mediích není příliš přesvědčivé a neustálé kňučení není ani příjemné pro diváky. měl by si vypůjčit školitele například od pánů Kalouska a Rátha.

Pro případnou reakci chci sdělit, že si nemyslím že nás ANO spasí, taky po čase nastanou skandály a kauzy. ale ta hromadná reakce v současné době mě již nedůvěryhodných osob a další naprogramované osočování mě utvrzuje v tom, že je třeba toto hnutí podpořit.

3 5
možnosti

Jen drobné poznámky (předem: nemiluji ani ČSSD a její představitele, ani Babiše):

Že má někdo dojem, že požadované peníze neodpovídají odvedené práci je snad normální. Že se brání všemi legálními prostředky snad není bezpráví. Že využívají odkladu v placení, uděleného dovolacím soudem do vyřešení kauzy je samozřejmé. Proč to té straně vyčítáte?

Nejlepší je hodnocení "neznám přesně žádnou kauzu". Nejpřesněji nám pan Babiš vylíčil sám a ochotně kauzu Čapí hnízdo. Přímo ve sněmovně. Pokud bylo jeho líčení pravdivé, zajistil nejužší rodině (dětem a zeťovy) podvodným manévrem 50 mil. Kč. Pravda - hrubého. Vám to nestačí?

5 1
možnosti

Vážení čtenáři!

Děkuji za diskusi. Těší mne, že ubylo těch, kteří ví, že bych se měl jít léčit, a že přibylo věcné diskuse.

Trochu mne mrzí, že většina z vás jde po povrchu: Babiš! A spustí hurónský pokřik, aniž by byli schopni číst to podstatné, co bylo napsáno. K tomu tu není žádná diskuse! Bojíte se diskutovat nebo se vám to nepodařilo přečíst?

Babiš je fenomén dnešní doby, fenomén stvořený politickými gaunery z ODS, ČSSD, TOP 09... O tom není pochyb. Většina z vás jen ví, že on je ten gauner z gaunerů největší. Sleduji politické dění u nás, pokud mohu, a myslím si, že víc než mnozí. Převážně nesleduji alternativní média, protože vidím, jak mnozí z vás jsou svedeni k zvláštnímu nevěrohodnému myšlení, a já nemám čas trávit svůj život jen porovnáváním lživých a polopravdivých výroků s pravdivými. Podle mnohých z vás se ochuzuji.

Já místo toho sleduji na politicích jejich biologii, řeč těla, což mi říká o nich mnohem víc, než to, co říkají. Sebelepší herec všechno neskryje. A dnešní režizéři politických pořadů jsou v zachycení těchto podstatných jevů mistři.

Pro většinu z vás je Babiš gauner a bastafildi! Jde to nakonec možné. Já vám to nevyvracím. Ale mnozí z vás vůbec neslyšíte jeho argumentaci. Lže, lže a je to gauner! Většina z vás se ho bojíte. Ale národ přes veškeré pravdivé i nepravdivé pomluvy ho volí! Nebo chcete říci, že i ty výzkumy jsou nevědecké a zmanipulované v zájmu vašeho výsledku voleb? Bohužel, klasické strany se svých gaunerů, kmotrů a mafiánů nezbavily, přes veškerou snahu jejich politiků rozsvěcovat si nad svojí hlavou svatozář! Proto bych nám pro ně stále ještě doporučil půst a nebojím se toho, že by si český národ s Babišem neporadil, i kdybyste měli pravdu.

1 2
možnosti

Trochu mne mrzí, že někteří jdou po povrchu: Babiš není anděl! A spustí hurónský pokřik, aniž by byli schopni číst to podstatné, co bylo napsáno. Umí pouze bezmyšlenkovitě adorovat svého boha. Kdo neadoruje, měl by se podle nich jít léčit. Říkají tomu diskuze.

6 1
možnosti

Babiš jako autor výroku "všeci kradnů" mě osobně hluboce urazil. Zřejmě hodnotí ostatní podle sebe. Kdokoliv se přidá jakoukoliv formou na jeho stanu je zřejmě už teď také zloděj, nebo se chystá krást v budoucnu. (Podotýkám však, že nejsem volič socialistů a nikdy nebudu.) Ale nenechám se osočovat od žádného Megazloděje (pardon Optimalizátora). Ať zmizí i se svými miliardami v propadlišti dějin...Nu a IQ a EQ voličů je nabíledni. Mám za to, že volební systém 1 občan nad 18 let = 1 volič = 1 hlas, je hluboce nespravedlivý ke slušným občanům (voličům), kteří platí daně, vychovávají děti, chovají se slušně, nezneužívají zákony a neparazitují ani na ostatních, ani na státu a na jeho dotacích. Tak to prostě je. Kdo zavedl, že jeden občan = jeden hlas pro vedení ostatních, zavedl těžkou nespravedlnost; a to prosím nehodnotím kvalitu jedince, ale jeho možnost volit vedení společnosti - říkavalo se dříve službu veřejnosti.

10 4
možnosti

Musím reagovat už na první odstavec. Naprosto nesouhlasím s popisem této vlády. Za mě je to absolutně nejhorší vláda od roku 1989, která nám odebrala více svobody, než všechny ostatní vlády dohromady.

16 3
možnosti

To bych netvrdil. Svobody nám mizí od počátku hned po Listopadu! Proč? Protože všichni politici, včetně "pravicových", chtějí jen pokomunisticku nás řídit, dirigovat ve svém sociálním inženýrství. A v tom se bohužel neliší ODS a TOP 09 od ČSSD! Proč? Protože kde je svoboda, tam je odpovědnost a není potřeba krást tak veliká.

2 3
možnosti

Ach pane Šimku, láska bývá někdy slepá. Ale jak tak čtu váš blog tak vy jste se z té vaší lásky k panu Babišovi úplně zbláznil! Anebo v tom vašem vztahu jde ještě o něco většího, no nevím? Přece pan Babiš nikdy neodpověděl přímo a jasně na nějakou nepříjemnou otázku, vždy jen dořval tázajícího se. I když poslední tajné nahrávky jeho poskoka nejsou košér, nejsou v souladu s právem atd., jasně jsou jeho a hovoří o všem. Prosím, probuďte se, a jestli bdíte, tak o své lásce mlčte...

16 7
možnosti

Andreje Babiše jsem nikdy nectil a nevolil! Ale bude ho volit každý druhý, koho se ptám, v negativní emoci! Za to vděčíme politikům a jejich kmotrům z ODS, TOP 09 a ČSSD především!

5 4
možnosti
Foto

Pane autore, vašich příspěvků jsem si vážil, ale tímto dnešním jsem překvapený. Nechápu, že i vy jste uvěřil tomu, že Andrej Babiš je jediný spravedlivý, který u nás může zatočit s korupcí. Babiš neustále opakuje, že po roce 1989 se u nás strašně moc krade a je všude bordel. Tím vlastně naznačuje, že před rokem 1989 se u nás nekradlo a byl všude pořádek. Proto mu odevzdávají svůj hlas i mnozí stoupenci starých pořádků. Nerozumím jen tomu, proč se příznivci AB nepozastaví nad tím, že tento pán se stal druhým či třetím nejbohatším mužem v ČR právě v čase, kdy se u nás "tak strašně moc kradlo".

13 4
možnosti

Jednak se nezastávám Andreje Babiše jako jeho milec, ale zastávám se ho jako člověka, který je všemi naháněný do kouta. Jinak mne překvapuje, že všichni vidíte jen Babiše a hlavní myšlenky článku nikdo nevidíte?

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS