Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DH

Je skutečně velice rozumné neotevírat diskusi, jak jste to učinil ve svém následujícím článečku, který jste vydal 14.2.2018.

Nemusíte se, jak se v poslední době stalo jistou Vaší tradicí, namáhat s mazáním. To je skutečně rozumné řešení, ač to někteří zdejší tvůrci rádi nevidí a možná zareagují podobně jako viz příklad : https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=700681

0 1
možnosti

Hlouposti, které nepatří do diskuse, protože nesouvisí s článkem, by se měly mazat! Tento také nesouvisí s článkem! :-)

0 0
možnosti
JP

Je to v naší zemi ale zmatek. Jakoby zuřila občanská válka. Prezident naší země je podle mínění některých občanů několikrát soudně usvědčený lhář, nezávislé soudy soudí podle cizích not místo podle našich zákonů nebo přirozeného práva, výkonná moc zastoupená složkami policie několikrát na neznámý podnět přepadla vládu ČR. V Polsku to prý funguje podobně, jsou také rozděleni jako u nás půl na půl. Asi máme špatnou kontrarozvědku, že si s námi cizí zahraniční rozvědky cvičí jak chtějí. Škoda, že pan bloger neuvedl aspoň jeden celý příběh o ovlivňování výsledku našich soudů prezidentem, aby se člověk dozvěděl i něco nového.

1 1
možnosti

Tak nevím, zda to mám brát jako trolling, vědomou lež nebo neznalost!

Ano, souhlas, jako by tu bylo před občanskou válkou.

Prezident země je skutečně soudně usvědčený lhář (Peroutka), což nepřekvapuje, protože v kampani zneužíval nepravdy proti protivníkovi sám i jeho dobře organizovaná kampaň prý za rubly, což samozřejmě nikdo z nás neprokáže. Ale servilita Putinovi by tomu odpovídala.

To je nesmysl, že naše soudy nejsou svobodné a že soudí podle cizích not! Zatím jsou naše soudy bezpečně nezávislé i přes veškerou opakovanou ingerenci moci výkonné do moci soudní!

Soudy nemohou soudit podle selského rozumu ani podle přirozeného práva, protože zde máme pozitivní právo, které se přísně musí držet zákonů. Polská ani maďarská zvůle se u nás zatím nekoná!

Kontrarozvědku máme vynikající i přesto, že se ji snaží náš prezident trestuhodně zpochybnit! Senátoři mají hříchy Miloše zemana spočítané a došli k počtu dvacet!

Toto všechno byste měl vědět! Proč si hrajete na neználka? :-)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

O M. Zemanovi se vyjadřuji konzistentně. Recidivosta, obklopen partou pochybných lidí - pohyb po hraně kriminálního prostředí. Nejedlý, dluží Státu - soud, zástupce Kreml zájmů. Mynář, bezprověrkový, rekonstrukce vily bez povolení, rybník s vodou bez povolení. Ostuda s Oborou a Kamenolomem. Hrad investuje do akcií v Kyrgyzstánu! Miloš samotný pere prachy přes skořápku SPO - Kdo co potřebuje, vložte prachy jako sponoz dar. Vkládá i Huawei. Hradní spojka pak obíhá a ovlivňuje soudce - Ovčáček vše vysvětlí.Konečně tedy přichází žaloba. Neprojde, protože Miloš by zase okomentoval praktiky Oligarchy. SPD a KSČm se přidá - Ještě by se na Hradě mohl objevit nějaký slušný a rozumný člověk ! ... :-)

6 0
možnosti
PK

Myslím, že pan Baxa je dlouholetý soudce a neměl by potřebovat žádnou komisi aby sám jednoznačně odhadl, zda došlo k naplnění skutkové podstaty nějakého trestního činu a pokud je MZ ve své fci nedotknutelný, tak snad pan Mlynář nikoliv. Tak proč se tomu věnuje taková pozornost a proč pan Baxa nekoná?

1 2
možnosti
LC

Protože pan Baxa i pan Šimíček se před sněmovní komisí vyjádřili, "že měli pocit". No a to i panu Baxovi je jasné, že pocit je na nějaké konání dost málo.

4 0
možnosti
JJ

J74i18ř49í 65J48a54n95d36a

10. 2. 2019 16:19

Asi nejlepší komentář k tomu měl pan Pečínka v Reflexu.

Parta Rychetský, Baxa a spol., která léta ovládá personální obsazení justice, se jen rozkmotřila se Zemanem a Zeman jim do jejich plánů hodil, jak se říká, "vidle".

6 2
možnosti
DR

Především tato "kauza" je a i vždycky bude tvrzení proti tvrzení poněvadž ani jedna strana žádný důkaz nepředložila a díky tomu na tom tudíž nemohla nic změnit ani žádná komise nebo podvýbor která se navíc nemůže stavět do role nějakého rozhodovacího soudce.

4 1
možnosti
Foto

Na těch soudcích si Zeman zkoušel test integrity.

0 1
možnosti

Zeman zkoušet integritu nesmí! Na to jsou jiné orgány! Vy zase tady zkoušíte na nás svoji inteligenci. Vaše myšlení není koherentní a dělá dojem trollingu!

0 0
možnosti
JS

To "ovlivňování" soudců exekutivou mě velmi baví. Politik, který momentálně není v exekutivě, svůj názor může vyslovit? Po volbách, až se exekutiva změní, by se měli měnit i soudci? Politik nesmí projevit svůj názor? Nemohu se zbavit dojmu, že se jedná o pomstu soudce, kterého Zeman nejmenoval do funkce po které toužil.

4 2
možnosti

Rv Vaše názory jsou nebezpečné a zavádějící! !!

0 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!