Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je to trochu složitější, ale horší je chování nezodpovědné masmédií.

A takhle informují naše média o covidu...

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760012

0 0
možnosti
Foto

Kde mohu coronvirus potkat. Rád bych se s ním popral.

0 0
možnosti
Foto

Je to složitější

Covid 19 – „Nekompetentnost“ masmédií a její důsledky. /1/

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760012

1 1
možnosti

Záleží na Vás, pane Stočesi, jaká media sledujete. Pokud byste sledoval ČT a popularizované rozbory epidemiologické situace Danielem Stachem nebo Vladimírem Piskalou, které byly lepší než ministerské rozbory, vnímal byste, že Váš unifikovaný pohled není pravdivý.

Podobně pokud byste četl Respekt, byl byste vždy perfektně informován!

Samozřejmě, že novináři převážně píší o věcech, kterým nerozumí. Ale jsou mezi nimi výjimky!

:-)

0 3
možnosti
Foto

Epidemií různých nemocí jsme v posledních desetiletí prodělaly několik. Je zajímavé, že v případě covidu vypukla globální panika hysterie . To ukazuje , že civilizační spirála dospěla tak daleko, že je společnost čím dál víc k ničemu a nedokáže se téměř s ničím vyrovnat, to se odráží na duševním zdraví lidí . Covid je lákavý pro kdekoho. Vládnoucí garnitury si jsou si vědomy toho, že strach je nejlepší ovládací prostředek. Media zase vědí, že je to něco, co se dá omílat každý den, nová čísla, nová varování, strašení. Lidé se rádi bojí. Najednou je tu hrozba, jež se dá jednoznačně popsat a identifikovat. Je tu obecné ohrožení ------tedy je v nás vyvoláván tento dojem.

0 0
možnosti

Samozřejmě, že politici ochotně zneužívají jakéhokoliv strachu, aby se stali "spasiteli" světa, ale to, co popisujete jako "společnost je čím dál víc k ničemu" je dáno tím, že jsme odmítli smrt jako součást života. A to je dáno tím, že jsme odmítli žít v Boží lásce v životě i smrti! :-)

0 0
možnosti
Foto

I72v30o 20C43i36l57i16c55h

3. 11. 2020 8:24

Díky za pěkné shrnutí R^

1 0
možnosti
Foto

Ano, každého nebožáka s nadváhou preventivně popravit, hned koronavirus zajde na úbytě. Že by to platilo i pro Wu-Chan? Jenom ať nám koronavirus nezmutuje.

0 2
možnosti
PL

P45e63t33r 19L84o70r87e80n30c

2. 11. 2020 21:15

1 - 2 - 3.

3!

Herdek chlape, kde vězíte...?

Neuvíznul jste v nějaké té zatemněné hospodě?

0 2
možnosti

Hloupé, nevěcné příspěvky by měly být mazány. Ale někdy je dobré je ponechat, aby jsme všichni věděli, jako Ynteligenti tu máme! :-)

1 1
možnosti
PL

P13e75t46r 36L51o19r81e24n31c

2. 11. 2020 21:10

Tak pane Kindl, šup, šup, nástup!

Než napočítám do tří, ať sem nějaké to rýmičkářské moudro připlesknete! ;-)

8 2
možnosti
ČP

Zapomněl jste na Cilicha, Kšíra a pár dalších.

0 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!