Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J97a73n 36Z80i17e81g37l32e21r

24. 11. 2021 10:19

Zasloužená karma :-)R^

2 0
možnosti
Foto

Tu parlamentní rozpravu jsem sledoval. Zvláště dvě dámy z ANO mne zaujaly bojovným naladěním.

Také jsem žasnul nad některými argumenty týkající se obsazení ministerstva práce a soc. věcí. Když se chce, dá se cokoli pozitivního překroutit a zneužít. Chápu, že před volbami je třeba mít se na pozoru, ale sám za sebe musím říct, že pan Jurečka na traktoru po tornádu mne nijak neiritoval. Naopak jsem to vnímal jako sympatické gesto dobré vůle a nikoli prázdné. Kdyby se tam objevil navoněný v novém obleku , utíral by si na kameru chvíli slzy a pak hned zmizel, asi by to bylo pro ANO to pravé papalášské , seriózní .

Pro dobrotou pro pár facek v parlamentu.

1 0
možnosti

Vnímal jsem to také tak! :-)

0 0
možnosti

A65d66a71m 62M45a83l29ý

24. 11. 2021 7:41

Na tom, co převádí Babišovo ANO, co předvedl Zeman je vidět, jak snadno je naše demokracie zranitelná.

Volby ukázaly, že většina občanů dává přednost slušnosti, ale pořád je tu velká část obyvatelstva, které je všechno jedno a za kus žvance zaprodají budoucnost svých potomků.

3 4
možnosti

Hlavně, že konečně většina našich občanů je pro obnovu liberální demokracie a zachování svobody! A tomu ta slušnost patří! :-)

1 1
možnosti

Heslovite:

- demokracia buď je alebo nie je

- demokracia s prívlastkom nie je demokracia

- liberálna demokracia nie je liberálna ani demokratická, je to moderný názov pre fašizmus

- ruská hybridná vojna - nečítajte správy čučkarov z BIS, inak budete za každým rohom vidieť ruského agenta

- Protiproud: Kontrarevoluční magazin Petra Hájka. VK tam má pár článkov, ale jeho web to nie je.

- Pán Šimek, prestaňte na čas sledovať web a skúste beletriu, mám to vyskúšané a funguje to skvele.

3 5
možnosti
Foto

Demokracie má mnoho podob, proto není neslušné použít upřesňující přívlastek.

2 2
možnosti

Prekvapil jste me pane Simku, nevedel jsem, ze Vaclav Klaus ma co do cineni s otevrene proputinovskym platkem Protiproud. Neni jasne ktery Vaclav Klaus, jestli tata nebo syn a jak s Protiproudem spolupracuje.

2 0
možnosti

Petr Hájek, který zjevně rediguje Protiproud, je tuším ředitelem institutu Václava Klause sen. Lidé orientovaní na "alternativní myšlení" mi občas z Protiproudu ty hoaxy posílají! Však Petr Hájek dokonce tvrdil, že 11. září v New Yorku zorganizovaly americké tajné služby! A Václav Klaus jel podporovat rozvracečské tendence AfD do Německa! Pak se nedivím, že si někteří myslí, že s Milošem Zemanem jsou stále finacováni tajnými službami Ruska, když pracovali v Prognostickém ústavu pod dohledem KGB! :-)

0 0
možnosti

J93a36n 41M96a94r66e31k

24. 11. 2021 1:22

Pane Šimku, škoda, že neznám vaší e-majlovou adresu. Poslal bych vám fotografii předvolebního plakátu, který jsem vyfotil před pár lety ve vesnici Nespeky blízko Benešova u Prahy. I tak ván zde napíšu, co ten plakát říká, snad mi to administrátoři nesmažou a mně nevyloučí z kolegia globařů.

ten plakát, kde je fotka asi pěti usmívajících se dětí říká toto: "Se...u vás vaše děti? Volte ANO a po...ete jim celý život."

1 0
možnosti

Dík za informaci! :-)

0 0
možnosti
Foto

Zcela určitě karma. Není to k článku, ale když jsem dnes poslouchal prezidentku Slovenska o situaci v zemi, Slovákům jsem záviděl. Kdy takto s jakýmkoli vyjádřením někdo předstoupil u nás, aniž by urážel a svaloval vše na druhé.

1 0
možnosti

Demokracie nová, lepší, demokracie liberální. To si pamatuju ... demokracie nová, lepší, demokracie socialistická.

1 1
možnosti
Foto

J50a69n 57A69n62d50r55l45e

23. 11. 2021 21:04

já pořád v doufám v lepší příští, doktore R^:-) uvidíme

2 0
možnosti

Určitě! Češi nejsou tak blbí, jak si myslí Andrej Babiš nebo Miloš Zeman! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!