Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Očkování by přece mělo navodit imunitu proti nemoci. Očkování by přece mělo naučit imunitní systém, jak si tvořit vlastní protilátky. Chceme skutečně udržovat uměle hladinku protilátek, co kdyby nás kovid napadl? Chceme vysilovat imunitní systém udržováním hladiny protilátek? Proti jiným nemocem si taky udržujeme vysokou hladinu protilátek?

0 0
možnosti
MJ

Nejhorší je smrt z vyděšení! Jste vyplašenec, který chce očkovat děti kvůli ochraně tlustých důchodců!

0 0
možnosti
PH

P75e15t39r 12H15á73j57e46k

7. 12. 2021 14:48

Tak jste nám, milý autore, odpřednášel propagační letáček. A teď by to chtělo vysvětlit těch pár drobných nesrovnalostí, co reklamuje protistrana.

0 0
možnosti
Foto

Provokativní nadpis je hezký, ale nedává smysl. Neočkované neléčíme a očkovaní to přece nepotřebují, tak koho vlastně léčíte? Vlastně vím, léčíte podle toho, co zavelí zdravotní pojišťovna. Pak se nabízí otázka, kdo potřebuje zdravotní pojišťovny v současném režimu, lékař nebo pacient?

1 0
možnosti
MK

M47i53l47a40n 94K53ö60n26i56g

2. 12. 2021 10:43

?? Jak nepotřebují? Co to melete nešťastná..Očkovaní nepotřebují na plánované operace? Nepotřebují na prohlídky? Nepotřebují lékařskou péči? Nic z toho se teď kvůli neočkovaným neděje. Pochopilajste alespoň něco málo z toho, co je v článku, Asi ne že...

1 1
možnosti
Foto

Věda je od určité úrovně složitosti nerozlišitelná od magie. Pro většinu populace spadá princip RNA vakcin do teto kategorie. Co dělat když kouzla dokonale nefungují ? Zabít šamana ? Vítejte zpět v době kamenné ...

1 2
možnosti

Myslím, že problémem je, že naši občané raději věří desinformačním pověrám než vědě! Proč? :-)

0 0
možnosti
TH

Když to člověk takhle čte, tak je možná lepší, když doktoři nikoho neléčí a posílají lidi domů s aspirinem, celkově to asi udělá méně škod...

1 2
možnosti
JP

Milý autore, já bych se tak ráda znovu nakazila, snažím se o to poměrně dost a bez úspěchu. Na vině jsou asi hodně vysoké protilátky, místo aby po roce a půl klesaly, tak stále stoupají. Kolega se taky snaží nakazit, aby mohl být člověkem první kategorie, a nedaří se mu vůbec, tam nejsou na vině protilátky, žádné totiž nemá, ale asi jeho chronická rýma, pěstuje si silné rhinoviry. A nás byste chtěl očkovat? Ani náhodou.

5 1
možnosti
Foto

Pokud vám stoupají protilátky i když nejste nakažená, doporučuji důkladné imunologické vyšetření. Tento stav je typický pro autoimunitní onemocnění - místo proti viru se protilátky asi tvoří proti vašim vlastním buňkám ...

0 1
možnosti
DS

To už jsem chtěl před časem, ať se můžu připojistit na Covid19 a at jsem svobodný. Jelikož je na mně prováděn 600 denní experiment a pořád nic, pojišťovny se o mně poperou.

Teď mám ovšem jinou touhu. Ať se očkování na Covid 19 provádí podle stávajícího zákona 285/2000 Sb. Striktně, s dodržením všech podmínek pro vakcíny.

Pro zajímavost z dat ÚZIS Ondřej Dostál https://twitter.com/dostalondrej o úspěšnosti PCR testů po skupinách

Nová data ÚZIS, testy a nákazy po skupinách. Za období 13-23.11.:

neočko,neprodělali: 664917 testů,113343 nákaz (17,05%)

očko,neprodělali: 313569 testů,49114 nákaz (15,66%)

neočko,prodělali: 128202 testů,3197 nákaz (2,49%)

očko,prodělali: 61660 testů,869 nákaz (1,41%)

No, naivní pozorovatel, který by nezohlednil fakt, že očkovaní se testují jen v případě nákazy, by měl i tendenci říci, že očkování nefunguje skoro vůbec. :-)

3 2
možnosti
JS

Nechápu proč se kolem toho stále chodí a nic se nedělá. Pokud někdo provozuje rizikový sport, musí si na zdravotní pojištění připlatit. Nechápu tedy, když někdo svým počínáním zvyšuje nejen ohrožení sebe, ale i ohrožení okolí, nepřiplácí nic.

2 2
možnosti
MB

Kdo provozuje rizikový sport, neplatí si pojištění navíc, aby byl ošetřený, ale aby dostal peníze za následky. To je dost zásadní rozdíl.

Prostě a jasně, všichni platí zdravotní daň (byť se jmenuje pojištění) a proto mají všichni stejný nárok na zdravotní péči.

4 1
možnosti
Foto

Teda to je vykřičníků, to se jen tak nevidí. - - -- Článek absolutně o ničem. Koronáč není téma - cokoliv mrtvých s kovidem do 200, 250 hlav denně je v normě, jsme zvyklí. Jo kdyby denně reportovali 500+, zbystřím. Podobně nakažení, resp. pozitivně testovaní - pokud není rekordní denní počet, tak nezájem. A že jsou z toho doktoři a zdravotní sestry otrávení? No tak kdo by nebyl, když vám tuhle co chvíli přivážejí dusící se hlupáky, co do posledních sekund před připojením na hadice vedou propagandu ohledně "oxidu grafenu" ve vakcínách..... Já bych pochopil, že někdo k těm vakcínám přistupuje rezervovaně - opravdu neznáme možné následky, co přijdou za 3 nebo 5 let po očkování. Jasně, pak je na zvážení, jestli každou sezónu pohřbít 50 tis.důchodců nad plán, nebo všechno zavřít a nechat pokrachovat ty z živnostníků, co i v dobrých letech třou bídu s nouzí.... nebo ty babky a dědky nad hrobem či k té hranici se blížící prostě natvrdo naočkovat, a žádný diskuse. Plus povinně naočkovat policajty, mají heslo "pomáhat a chránit" a jsou tam z 99% stejně jen kvůli výsluhám /jakmile na ně získají nárok tak je vidět ten kalup pryč/, takže bych je ovčeličkoval, ať ty love neberou nadarmo, když má být někdo po očkování za 10 let mrzák, proč ne ti, co už na ně zákon myslí s kompenzacemi? - - - - Moc si ten Kovid bereme. Lidi, co je stát popotahuje v exekucích /z dluhu 1008 Kč v MHD je platba cca 30 tis. v exekuci?/, co jsou pronásledovaní za marginální přestupky /v dopravě, třeba, že..../, kteří musejí furt poslouchat, že jsou málo iniciativní a za svůj zpackanej život si můžou jen oni sami blebleble.... Hele, po nich jako chceme, aby drželi ústa a krok? Jo, oni držej, protože kdyby nedrželi, tak dostanou kládu od poldů, ale proč by se v tomhletom z jejich pohledu teroristickým státě měli nechat naočkovat? A just ne, milánkové. Takhle to je. Racio neracio. Nepřítele v boji taky bijeme, doktor nebo nádeník. A naši antivaxeři jsou v boji. Nejsou mi sympatiční, ale rozumím jim.

2 7
možnosti

Donutil jste mne, abych si po sobě článek přečetl znovu, protože pro Vás je absolutně o ničem. Asi jste ho mohl číst pomaleji a poznal byste, že zde otevírám řadu otázek nekonvenčním způsobem, protože problémy otevírám bez ohledu na politiku pouze v biologických otázkách, a proto se také liším s oficiálním narativem. V této oblasti bych očekával diskusi.

Chápu, že Vás nezajímá 50.000 mrtvých seniorů navíc, nemáte na to věk. Ale povinnost podle Vás, by bylo jen levičácké znásilnění seniorů a dalších skupin. Z pohledu liberálního demokrata a konzervativního pravičáka je vhodnější se opřít o občanskou svobodu s odpovědností, které se nám tu po Listopadu ztrácí díky postkomunistickým, překabátěným oligarchům a papalášům!

U antivaxerů je pozoruhodné, že nejvyšší metou je svoboda od roušek, ale omezování ostatních svobod jim nevadí, ten nevnímají! Proč? Protože staví na alternativním myšlení, které u nás započalo desinformační ruskou hybridní válkou!

Babišova vláda neřešila desinformace, ani nezvládala propagaci očkování. Doufám, že nově zvolená vláda se bude chovat racionálněji, pokud ji vůbec Miloš Zeman pustí k práci!

:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!