Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J26a65n 28R17á79ž

5. 12. 2021 18:45

Proboha, pane doktore Vy jste schopen namíchat Vaše fantasmagorie o nějakých ruských hybridních hrozbách i do debaty, jak eliminovat Covid19. Vás ty "ruské hybridní hrozby" musí strašit i ve snu.

2 2
možnosti

Nejde o fantasmagorie! Nelžete si do kapsy! Již přes dvacet let zde funguje ruská hybridní válka! Její stopy jsou po celé Evropě, ale i v USA! :-)

1 0
možnosti
JK

J61a48n 54K62a64r33a72s46e98k

5. 12. 2021 18:33

....Přenos očkovanému způsobí průběh většinou lehčí, často nepoznaný, vzácnější je nutnost hospitalizace a výjimečně i úmrtí....

Ten problem vsech techto prispevku je v tom, ze krucifix nikdo nenapise, kolik % z tech ockovanych nic nepozna, kolik % 'vzacne' onemocni a kolik % 'vyjimecne' umre.

Nebudte srab a dejte sem ty cisla. Bez nich jsou to jenom kecy.

1 1
možnosti

Nesmysl! Jak chcete rozeznat zdravé lidi od lidí napadených koronavirem, kteří jsou bez příznaků?!? Úmrtí? U chřipky jde kolem dvou tisíc zemřelých na chřipku ročně! Kecy? A dočetl jste se, o čem jsem psal? Proč o tom nediskutujete? :-)

1 0
možnosti
RV

Když vidím na YouTube video, kde řve v Americe otec dítěte, kterého zabila pár dní po očkování "vakcína" na Covid, je to ruská dezinformační hybridní válka?

2 3
možnosti
Foto

Zkuste jiná videa, taková, u kterých se Vám uleví. Už jste určitě velkej kluk, tak Vám mohou být nápomocná. /chtěl bych vidět idiota co nechal naočkovat svoje děcka, Patří mu to, jen ať si zařve/.

1 0
možnosti
DK

Ne vždy s vámi souhlasím, tentokrát však zcela bezvýhradně.

2 1
možnosti
PN

Flegr tohle říká více než rok a nikdo ho neslysi

3 1
možnosti
KS

Dneska se čeká na výsledek PCR testu dva až tři dny (vlastní zkušenost). Jak by to vypadalo, kdyby lidi chodili na testy vlastně skoro denně? A kdo by to platil?

2 0
možnosti

Denně? Možná by to stačilo 2-4 týdny. Nebo alespoň na počátku každého týdne. Ale nejsou ani mašiny, ani personál! Výsledek PCR po týdnu nepotřebujeme! :-)

0 0
možnosti
MH

To jsou zase kecy, autore.

9 1
možnosti

Nadávat umí každý. Ale diskutovat zjevně neumíme! :-)

1 2
možnosti
Foto

Vědomé lži nebo jen pouhá neznalost faktů?

7 2
možnosti

V čem vidíte lži? :-)

1 2
možnosti
Foto

Těžký boj s covidem vyžaduje enormní úsilí a nezbytnou bolševizaci společnosti prostřednictvím povinného očkování. Bez toho se covid zvládnout nepodaří !

5 3
možnosti
Foto

Jaká bolševizace společnosti. Vakcína proti tetanu je taky "povinná", je to tedy bolševismus? A co vedení účetnictví, to je taky povinné, taky také bolševismus? Nepletete si tak náhodou pojmy? A nejste tak náhodou úplný hlupák, tohle vykřikovat?

7 7
možnosti
Foto

Magie (očkování) nefunguje dokonale ... Tak co zkusit obětovat šamana (vědce a zdravotníky) ? Jak čtu příspěvky, tak se k tomu schyluje :-/.

1 2
možnosti
Foto

Skoro ano. Ale vím co by to spravilo. Teda zatím to vždycky pomohlo proti lecjakým rozpustilostem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS