Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za mrize?

Do pekla nejtemnejsiho a nejpekelnejsiho. Adolf z Braunau byl proti nemu andelem.

0 0
možnosti

Vážení přátelé!

Měl jsem obavu, že se espéďáci na mne vrhnou k rozcupování, ale oni mlčí, Tomio Okamura mlčí. Proč? Došlo vám, že se proklamujete za nacionalisty, a že jste u nás připravovali obsazení Ukrajiny a následné obsazení Česka?

U komunistů mne to nepřekvapuje. Ti vždycky sloužili ruskému agresivnímu imperialismu! Ale proč slouží členové Okamurovy Strany populistické demokracie ruským nacionálním agresorům, tomu nerozumím!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Ano, po vzoru radikálních bolševiků z padesátých let zavřít každého, kdo má jiný názor, než současná státní propaganda.

0 4
možnosti
Foto

R^ Zde instruktážní video o tom, kterak se umějí jasně vyjádřit Poláci. Není to tak těžké:-)

0 0
možnosti

Výborně napsáno R^

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti

Třeba Vám pane doktore leccos vysvětlí článek amerického investigativního novináře, nositele Pulitzerovy ceny.

The American Empire Self-Destructs, But Nobody Thought That It Would Happen This Fast - CounterPunch.org

Něco o tom, kdo ten článek napsal.

Michael Hudson (reporter) - Wikipedia

0 0
možnosti

A to nějak souvisí s Ruskou agresí a kolaborantstvím místních vlastenců (tupců)? Nebo jen v USA mlátěj černochy...

4 0
možnosti

Pan autor tady opět velebí Evropskou unii, ale podívejte se na článek s tímto názvem:

USA a Británie zakazují dovoz ruské ropy. Německo se nepřidá, bojí se chaosu

Odkaz na něj je tady:

https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/ropa-ukrajina-rusko-usa-biden-velka-britanie.A220308_173505_eko-zahranicni_sind

....................................

Německo se tedy bojí chaosu, takže nadále bude dovážet ropu od státu, který ohrožuje nás všechny.

Takže Německo bude nadále dovážet ruskou ropu a nadále platit Rusku peníze, za které Rusko potom bude vést válku proti Ukrajině a jednou možná i proti nám, tedy zemím V4.

Ale ono to prostě nejde chtít se naoko postavit proti té špinavosti, kterou dělá Rusko, ale zároveň nebýt ochoten něco obětovat.

Jistě, může se říci, že Německo je jen jedna z 27 členských zemí EU, ale všichni víme, že je to země klíčová a že ovlivňuje celkovou politiku.

Nějakými frázemi o vznešenosti EU nebo o liberální demokracii toho Putina nezastavíme. Putina lze zastavit jen v případě, že budeme sami ochotni něco obětovat. Mít plná ústa ušlechtilosti, ale zoufale se bát, že za litr benzínu budu muset zaplatit o dvacet procent více, to je pokrytectví non plus ultra!

5 1
možnosti

Nevelebím Evropskou unii ani NATO! Ale pokud bychom nebyli v těchto společenstvích, rozmlátili by nám to tu Rusáci jako na Ukrajině!

Bez Evropské unie bychom byli na úrovni rozvojových zemí!

Rada bezpečnosti OSN nefunguje díky právu veta Ruska! NATO bude fungovat lépe!

:-)

1 0
možnosti

Pošlete mi prosím nějaký ten mail. Mě nechodí žádné.

3 1
možnosti

Heřmane, tak si ho aktivuj, chodit budou.

1 0
možnosti

Tomio Okamura: ,,Odsuzujeme invazi a agresi Ruské federace proti Ukrajině. Chceme mír a nikoliv válku. Vyzýváme vládu, aby přispěla k řešení konfliktu a učinila nezbytné kroky k jeho zastavení."

4 4
možnosti

Jenže víme, jak si to řešení ten grázl představuje!

5 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!