Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

DRTIVÁ většina občanů neměla nic společného s Babišovou minulostí v KSČ. Takže neměli z toho žádný prospěch.

0 0
možnosti
ZZ

Měli prospěch pouze z jeho vládnutí.

;-)

0 0
možnosti
ZZ

Ano, bylo, ale mnozí už na to asi zapomněli !

;-(;-(;-(

0 3
možnosti

Víte pane doktore, Vy se mi jevíte jako idealista, jenž se nemůže smířit ze skutečností, jaký člověk skutečně je. Pokud budete v situaci, kdy si budete moci vybrat ze dvou chirurgů pro vážnou a složitou operaci sebe, manželky či dětí, z nichž jeden bude velice slušný, společenský člověk, leč řekněmě zaslouženě s poněkud pochybnou pověstí stran své odbornosti a chirurgem, jenž byl dítětem vysoce postavených komunistů, sám plně těžící výhody z členství ve straně v době minulé a tedy majetný, ale bude mít zaslouženě pověst té nejvyšší odbornosti. Skutečně byste si jako operatéra v takovém případě vybral v duchu Vašeho článku?

Ne nezapomínám na Vaše soudy Babiše jakými že vlastnostmi oplývá, ani hodnocení jeho činů z hlediska odbornosti národohospodářské či právní. Četl jste povídku Karla Čapka Poslední soud? Proč nakonec podle Čapka i poslední soud rozhodují lidé a nikoli bůh? Jsem si jist, že při Vašich soudech pana Babiše znáte osobně, důvěrně a dlouho a jste naprosto objektivní. Stran té odbornosti si představte, že o Vás v odborné rovině budu vyslovovat odborné soudy byť laik a na základě toho, co jsem o Vás slyšel od jiných lékařů a vyberu si jen ty, kteří Vás budou pomlouvat, ne kritizovat ale pomlouvat.

Na doplnění názor jednoho člena ODS z východočeského kraje stran protivníka Babiše, pana Fialy -„Bylo nás celkem dost, kteří několik let volali po tom, že uhlazený pan profesor, který obyčejného člověka viděl možná před 30 lety, prostě nemá být náš lídr. Dnešek dává všem těmto kritikům za pravdu.Sami jsme si naběhli na vidle. Je mi na zvracení, když si představím, že se Občanská demokratická strana po úspěšné éře, kdy po revoluci vybudovala celou zemi, zapíše do dějin jako partaj, co zemi strčila hlavu do oprátky a nečinně přihlížela tomu, jak je podtržena stolička. Mám mžitky před očima z toho, když národu s kamennou tváří v televizi oznamuje, že vláda pro ně dělá maximum. Je to výsměch, a jestli lidi ODS v komunálních volbách dají do držky, viník je zřejmý,“

6 2
možnosti
ZZ

R^

Máte sice pravdu, ale ti zatvrzelí fanatikové Modrých strak, si žádnou oprávněnou kritiku nepřipustí !

;-(

2 4
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen o tom, že Babiš na prezidentství ve 2. kole voleb nedosáhne. Závistivců, neokomunistů a zamindrákovanců je v naší milované domovině stále nadpoloviční většina.

2 9
možnosti
ZH

Podle vás jsem zjevně závistivec, neokomunista a zamindrákovanec. Protože nebudu volit Babiše, ale proti němu (kohokoliv). Je tu však jeden drobný háček - já mu nezávidím, protože nemám nervy na to všem okolo soustavně lhát jen za účelem osobního zisku a pak nést následky za takové lhaní. Neokomunista nejsem ani omylem, to se vám to tam nějak připletlo - asi proto, že Babiš byl kariérní komunista - tedy ta nejhorší svoloč mezi komunisty. A zamindrákovanec? Vydělám o něco víc než potřebuju, tedy jsem zcela spokojen se svým životem.

A právě proto budu volit proti Babišovi, abych se mohl i nadále dívat do zrcadla.

9 0
možnosti
JZ

Za Babiše bylo daleko hůř

4 1
možnosti
Foto

Jasně, stručně a pravdivě. Karma.

2 0
možnosti
DS

Angela Merkelova měla velmi podobný kadrovy profil. A byla kancléřkou Německa 16 let. Nechci vytvářet konspirace, spíš byla taková doba. Naším prvnim prezidentem se také nestal jeden z Nebeskych jezdců vyznamenanych královnou ani z odbojářů vězněných v 50.letech.

1 0
možnosti
LU

Merkelová nebola členkou zločineckej organizácie.

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Ano, je to tak. Manýry postavené na lži, vyvolávání strachu, závisti a nenávisti, na rektofilii mocným, na protekci a korupci jsou základní prvky vedoucí ke vzniku zdejší rozkradené neokoloniální gubernie a vládám satrapů vnořených do zadelí zahraničních korporátních ovladačů. Takže dnes už je dávno s křížem po funuse a každé další žvanění je zcela zbytečné.

0 0
možnosti
JP

J22i29r29i 77P11i89l66n92y

11. 6. 2022 6:18

Nepatří náhodou Idnes, kde vesele přispíváte a které samozřejmě nečtete také Babišovi?

4 0
možnosti

Děkuji za upozornění. Vím. A to znamená, že tyto texty mohou číst jen členové ANO a příznivci Babiše? :-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS