Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Potrat je vraždou nenarozeného dítěte v kteroukoli dobu, to je bez debat. Všichni jsme se kdysi rýhovali, že. Ale že by mi měl v této věci někdo právo rozkazovat- zakazovat, je taky absurdní.

1 0
možnosti

Ivanko, kdybys sledovala interrupci při výkonu, jak postupně utrhávají ručičky, nožičky a hlavičku než zcela vyčistí dělohu, asi by se Ti to nelíbilo!

:-)

0 0
možnosti

P79e63t28r 43S78k22á92c72e57l

29. 6. 2022 22:08

Souhlas s panem autorem, doplnil bych jen - používat zdravý rozum. Potom farmacprůmysl začne zkomírat, například neprodá pilulky proti otěhotnění, neprodá kondomy, atd.

0 0
možnosti

Těhotenství a porod je tak obrovský zásah do života ženy, že by měla mít možnost se rozhodnout. Abychom se vyhnuli spekulacím o tom jak několikatýdenní embryo trpí při kyretáži , byla bych pro omezení možnosti interrupce bez zdravotní indikace dejme tomu jen do 9 - 10 týdne těhotenství. V současnost je to tuším až do 12 týdne. Vyjadřuji jen svůj názor, jsem si vědoma že jse o velmi kontroverzní téma, ale myslím si že by nikdo neměl být nucen rodit nechtěné dítě. Ideální stav je samozřejmě když k nechtěnému těhotenství nedojde,a tudy musí být vedena osvěta.

2 0
možnosti
Foto

Autor je hluboce věřící člověk, takže tento váš názor, podle mého velice rozumný, nepřijme. A píší to přes to, že co se politiky týče, tak se s autorem z 90 procent shodnu. :-)

0 0
možnosti

"nejrůznější nepřirozené postupy" - a proto propagujeme jiné, mnohem "přirozenější" postupy, hihihi. Pak brečíme, že holka má v 28 mozkovou příhodu, atd.atd.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS