Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Vážený autore, obdivuji Vás. Vaše přesvědčení, že Vaše "PRAVDA" je je skutečně PRAVDA, je svou naivitou imponující.

19 2
možnosti
Foto

Kdežto ta Vaše, ta je teprve ta pravda pravdoucí!

Zase další, který tvrdí, že je to ve skutečnosti jinak, ale tu skutečnost nám neobjasní. Takže buď musíme tápat, nebo myslet, že tu někdo kecá. Rv

3 2
možnosti
ZK

Díky vám, chlapíku statečný,

za vaší odvahu, rozum a sílu,

Vy jste náš kapitán, oni jsou zbyteční

přidal jste blankytu do křídel míru - zpíval za totáče na oslavu estébáka Minaříka Josef Laufer. Zpěvák se určitě chtěl někomu z mocných zalíbit, taková byla doba. U Vašeho vyznání, pane Šimku, mi nějak uniká motivace.

10 1
možnosti

Motivace je prostá: Postavit se alternativním lžím, které tu šíří především okamurovci a komunisti! :-)

0 1
možnosti
Foto

Autor blogu není zdráv!

7 2
možnosti
Foto

Na ČT24 se už nedá přepnout ani během reklamy na jiném programu - aby se vám neudělalo špatně. Je však třeba uvést i protiargument, názory novináře Thomase Kulidakise na Novinkách považuji za objektivní.

4 3
možnosti
Foto

Pokud je to míněno ironicky, tak O.K.

4 2
možnosti
LH

Podívejte pane doktore to co předvádí kupříkladu pan redaktor Železný je jak vystřižené z televize před rokem 89 akorát přehodil znaménka...

12 4
možnosti
ZZ

Tak nám to Rada ČT konečně vysvětlila :

Na základě rostoucí kritiky platících diváků ČT o neobjektivnosti hlavně zahraničního zpravodajství ČT jednala Rada ČT o této kritice. Do jednání vnesl jasno radní Michal Janovič. Prohlásil: "Je to skutečně tak, že Česká televize má určený úhel pohledu. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie" - konec citátu.

A je jasno a vymalováno. Takže už zase držíme hubu a krok...

Ó díky, veliký Michale Janovče, že jsi to natvrdo objasnil i poslednímu Joudovi z Horní Lhoty, který snad dosud tápal. Tak a teď víme, proč nám servírují v ČT polopravdy a překroucené lži, hlavně o Ukrajině, Rusku a pod., protože je to předepsáno EU. Budeš-li poslouchat - dostaneš penízky do svého korýtka. Když ne, korýtko vyschne.

EU a USA potřebují oblbovat lidi ve svůj problematický prospěch a prospěch finančníků, ovládajících svět. Pro objektivní informace, nespoléhejte na zprávy v ČT nebo české noviny

:-P:-P:-P

16 4
možnosti
Foto

O16t54a63k55a39r 94S92e26k81l

19. 2. 2022 10:47

Fascinují mě tito adoranti Ruska , potažmo Putina. Jezdí autem Škoda Volkswagen , na TV Sanyo sledují rádi americké filmy , mobilem Apple či počítačem HP volají či mailují s home worku do práce , touží dostat děti na studia do USA či aspoň GB ......

Ať jdou do sebe nebo do háje.....nebo si koupí Samaru a koukaj na "Pozor zajíci".....k tomu si mohou skládat matrjošky , ať jsou styloví....;-D

5 4
možnosti
JV

Kdo umí i jiné řeči a porovná, ten dá panu Šimkovi za pravdu. Samozřejmě neplatí pro země s totalitními režimi, jako je Rusko a jejich placených plátků v Česku . (PL a 30 jiných )

6 14
možnosti
PK

No myslím, že tam kde končí signál ČT a jeho soudruha ředitele, tam panuje klid a pohoda objektivní informace.

ČT a její způsob "Objektivního, vyváženého,nic a nikdy nezamlčujícího zpravodajství se tak velmi zalíbil moudrému premiérovi, že jí chce zvednou výši koncesionářských příspěvků.

V zemi kde má demokratický řád dlouhý život, v UK, pan premiér naopak dlouhodobě přemýšlí jak veřejnoprávní TV křidýlka přistřihnout.

16 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-DJako bych otevřel tu nejprovařenější propagandu bolševického typu. Vy fakt nikdy nezklamete, ale vzhledem k vašemu věku a vzdělání, je ten jednostranný a zaslepený pohled skutečně hodně smutný. A varující....

28 5
možnosti
JR

J52a90n 89R76á82ž

19. 2. 2022 12:08

Řekl bych, že především smutný, neb svědčí o jisté deformaci intelektu, kterou mohli dříve narození pozorovat v padesátých letech u mnoha intelektuálů, kteří byli tak hluboce přesvědčeni o své pravdě, že likvidovali své oponenty za každou cenu.

2 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 28,70
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!