Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čtu ve vašem profilu správně, že jste lékař?

Prosím, mohl byste také rozcupovat Kuncovy teorie ohledně zdravotních procedur? R^

Vždyť je to strašné... :-) Když na to člověk narazí, tak začíná pochybovat o psychickém zdraví tohoto kolegy blogera.

0 0
možnosti
Foto

Paní Tenzler, vždycky se objevují lidé, kteří odmítají moderní poznatky lékařské vědy. To nemusí být úplně špatně, mnohdy se přijde na věc, která opravdu pomáhá. Ale - s odpuštěním - pití moče a další podobné experimenty s látkami, které tělo vylučuje, již hraničí s obscénností a duševní poruchou. Pan Kunc je extrémista.

Pokud se bude "léčit" sám, je to pro dobro společnosti, neboť od ní nepožaduje žádné prostředky na léčení. Často se však stává, že po nějakém experimentu popsaném výše, se objeví v ordinaci či spíše na JIP. Pak to stojí majlant.

0 0
možnosti
Foto

také mi vadí že někteří blogeři nemají diskuzi.nemusí se jí účastnit, pokud nemá čas, ale měl by dát prostor ostatním se vyjádřit jinak zdravotnické pojišťovny a přerozdělování peněz u nás to je dost tragédie:-(

0 0
možnosti
Foto

Srandovní je, že zahajujete článek jako byste chtěl oponovat článku pana Kunce a dál pak píšete bez jakékoliv souvislosti s tímto článkem a jen opakujete už mnohokrát omletá slova o vaší představě zdravotnictví bez nastínění jak konkrétně ta vaše představa vypadá. To pan Kunc aspoň dokáže jasně dát najevo svůj názor a podpořit jej něčím konkrétním, čehož vy schopen pravděpodobně nejste.

0 1
možnosti

Hned zacatek vaseho clanku rika hodne o vasi inteligenci. Vase veta "A ten americky styl informaci bez moznosti polemiky je primo odporny" je ukazkou charakteru neznajiciho, ktery chce dat svemu 'blabolu' nejakou vahu k diskuzi. Jak ubohe.

0 1
možnosti
Foto

Mám-li být upřímná, velmi mě udivuje, že iDnes blog tohoto vyšinutého jedince stále toleruje. Na druhou stranu - strpí-li Šupu, pak zřejmě už cokoliv.....:-/

1 1
možnosti

Já blogery, které považuji za hloupé, nečtu.

0 0
možnosti

J89a59n 51R82á38ž

30. 12. 2016 17:08

Oceňuji, že se neúnavně snažíte vyvolávat smysluplnou diskuzi na téma zdravotní péče. Ale když ji budete vést jako polemiku s idioty, kteří navrhují platby cash, její smysluplnost se vytratí.

Zpočátku stačí, aby si co nejvíce občanů uvědomilo, že dokud se zdravotní pojišťovny nestanou skutečnými pojišťovnami, které mimo zákonem nařízeného standardu základní zdravotní péče, budou moci ve svých pojistných podmínkách stanovit rozsah pojišťovnou hrazené péče mimo tento standard a naopak i rozsah výluk z pojistného plnění, kdy zdravotní výkon neuhradí, či do pojištění sice zahrnou, ale za velmi vysoké pojistné, nebude zdravotnictví fungovat, tak jak má a jak by mohlo.

Bez toho, aby zdravotní pojišťovny přestaly být jen rozdělovnami zdravotní daně a bez toho, aby stát vykonával ve zdravotnických zařízeních jen kontrolní, nikoliv řídící funkce, cesta k lepším poměrům ve zdravotnictví, nevede.

2 0
možnosti
Foto

škoda námahy, pane Šimku, ten pán za komentování nestojí

1 0
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!