Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Mezinárodní organizace obhajující svobodu tisku Reportéři bez hranic vyzvala premiéry Fica, aby se omluvil slovenským novinářům za to, že je léta veřejně nazýval prostituty a nepřáteli země." Respekt

"Tohle je svým dopadem daleko horší aféra, než byla kauza Gorila nebo únos syna prezidenta Kováče..." Martin Šimečka

"Zemřel nejspíš právě proto, že se uměl tak dobře ptát..." Aktuality.sk

"Text, který chystal, měl ukázat i nitky vedoucí od lidí podezřelých z členství v mafii na Úřad vlády až k premiéru Robertu Ficovi..." Respekt

!!

0 0
možnosti
Foto

Tak, skutečně Fico a ne Putin?

0 1
možnosti

RvRvRv Tak hluboko ve Vás zamrzla nenávist k Zemanovi a rozčarování nad výsledky volby?!!! Že umíte sesmolit takový blábol?!!!

0 2
možnosti
Foto

Jenom Kuciaka?

A není to málo, Antone Pavloviči?

5 1
možnosti

Už jsem psal - Miloš Zeman zavedl nový pojem - Inflace slov. Řemeslník má kladívko, zraní se. Miloš má slova - pracovní nástroj. Zraňuje systematicky ! Svůj úřad a veřejnost = Inflace slov. Nelze jej brát vážně ... :-)

1 2
možnosti

Jistě. Ale není tak trestuhodné, že MZ zraňuje nejlepší lidi, jako je trestuhodné, že ho ještě za to volí! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ale Bohumíre, Ty nevíš, že cokoli řekne ono hradní slunce je a/ naprostá pravda, b/ podařený bonmot?

Jak si můžeš tak nehorázně dovolit kritizovat člověka, který nás chrání před panem Drahošem a migranty, který domlouvá stamiliardové investice z té pokrokové země na Východě. Jak i přes svůj hendikep jezdí do východních demokracií studovat jejich režim vládnutí.

On přece nenese žádnou vinu. On jen tu a tam prohodí mezi unavený český lid nějakou svou moudrost, načtenou v Prognostickém ústavu. Tu a tam zamává na obrazovce pěstí a čelí dravým otázkám skvělého reportéra Soukupa, který jej opravdu nešetří. A Miloš Zeman z toho vždy vyjde /no nyní spíše už vyjede/ vítězně.

Miloš Zeman pana Kuciaka jistě nezavraždil. On už ale zabil sám sebe a to před 5 lety. On to ví, že svůj život rozmělnil na nenávist vůči svým kritikům a na slova pochlebovačů, kterými pohrdá.

Jen si říkám, zda po vzoru Husáka a Jaruzelského se nechá před smrtí vyzpovídat?

4 6
možnosti

Tomáši, koukám, že už se připravuješ na definitivní selhání našich politiků.

A koukám, že to lidi zatím nechápou...

:-)

0 0
možnosti

Vážení diskutující! !!

Jde o dvojnásobnou vraždu! !!

Nejde o bonmoty pro hloupé kluky! !!

2 4
možnosti

J48a73n 72R32á88ž

7. 3. 2018 9:29

Vážený pane doktore!

Spojovat českého prezidenta s dvojnásobnou vraždou mladých lidí na Slovensku, tak jak naznačujete, je chucpe!

4 1
možnosti
Foto

Každý člověk si úctu druhých musí nejprve zasloužit. Jsou snad novináři kastou, která nemusí? Protože ti současní si tu úctu zcela určitě nezaslouží. Čest výjimkám.

9 1
možnosti

Nezaslouží si ji desítky desinformační serverů u nás, ale to nejsou novináři, to jsou desinformátoři! :-)

0 1
možnosti

Vzdělání ani věk často neochrání člověka před hloupostí, vlastně neděláte nic jiného než Zeman. Soustavně ho kritizujete, v podstatě stejně jako on novináře.

9 1
možnosti

Trochu rozdíl, že? Člověk pohrdající druhým člověkem si nezaslouží nic jiného než kritiku, i kdyby byl prezidentem, že? :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak to býva. Úsmev niekedy zamrzne, keď sa vtip stane realitou. Zeman teraz čuší, ako voš pod chrastou.

4 1
možnosti

No a to už dříve naváděl k zastřelení našeho premiéra.:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!