Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nerozumím, jak jsme vyjmuli lékaře z přirozených a svobodných vztahů? Lékaři chtěli být závislí na státu a pokud nechtěli, proč s tím něco nedělali?

0 0
možnosti
VH

Těch smazaných příspěvků! Proč bych měl věřit, že zrovna pod tímto blogem diskutují neslušní přospěvatelé??? Možná spíše autorovi nepohodlní.

1 1
možnosti

Rv Mažu nevěcné příspěvky. Ten Váš se také netýká tématu. Proč?

0 0
možnosti
ZD

Váš článek vyznívá, že současnost je bludný kruh ze kterého není úniku. Alespoň žádný nenaznačujete. Výzvy vemme rozum do hrsti jsou plané výkřiky. V souvislosti s první větou jste pachatele jednoznačně určil. Dodnes jsem nepochopil, jak se prakticky projevuje to řízení státu jako vlastní firmy? Nikdo to nepopsal ale všichni používají. I u vás je to jen další výkřik. Pro lidi hledící na situaci podle vás je jediným východiskem pevný provaz a pomalá chůze po dvojicích k nejbližšímu lesu.

Další zbytečný naříkací článek.

6 1
možnosti

Zdá se, že reagujete na článek, který jste vůbec nečetl! Pokud je pro Vás současnost bludný kruh, tak pro mne je prostor k přemýšlení! Dostal jste se ve čtení dál než k první větě? Asi je to pro vás příliš těžké čtení. Nenuťte se do toho! A nevkládejte mi do úst slova, která jem nenapsal! Na závěr z Vás teče těžká deprese, neboť Váš závěr neodpovídá textu mého článku. :-)

Naříkací článek? Nikoliv! Výzva k politikům napravit to, co ve společnosti způsobili. A to je rozdíl! :-)

0 1
možnosti

Problém mnou popsaný většina stran navrhuje řešit v poslanecké sněmovně.

Souboj Jany Maláčové a Aleny Schillerové ve vládě nesmí odnášet naši občané! :-)

0 3
možnosti
MK

Žijeme v době postdemokratické ... kdo ví, co přijde dál ...

1 0
možnosti

Řekl bych, že trochu předbíháte! Zápas o liberální demokracii teprve trvá! Na nás všech záleží, zda si demokracii a svobodu uhájíme! :-)

1 2
možnosti
VM

Karma. Současná vláda v době, kdy by měla něco ušetřit, rozdává z peněz, které nemá pouze té skupině lidí, která ji přináši hlasy.

Voliči ANOFertu, děkujeme vám. Hůř už fakt být nemůže.

A na koho to Andy svede, až bude hůř, až přijde recese nebo krize? Zase na kampaň?

1 3
možnosti

Má to dobře spočítané! To už nebude u moci. :-)

1 1
možnosti

Žádám o věcnou diskusi pouze k nadhozenému tématu!

Nevěcná diskuse a trollení by měla být mazána!

0 0
možnosti
Foto

nemohu posoudit, zda se blíží krach, ale problémy přijdou.

Současná vláda, v zájmu udržení u vesla, neustále někde přidává a přihazuje, ale přehlíží zásadní věci.

Chybí rozvoj infrastruktury, perspektivy energetiky, řešení vodohospodářské krize, ....

Skoro bych řekl, že sklouzáváme na řeckou cestu.

3 2
možnosti

Pokud mluvíme o krachu, pak na krach mají nakročeno sociální služby, kde vláda legislativně navýšila platy, ale odebrala na ty platy peníze! Jde asi o dvě miliardy korun! Maláčová slíbila, že je najde, ale nenašla je. Bohužel, já to vnímám tak, že postarat se o ubohé spoluobčany je naší povinností! :-)

3 1
možnosti
AG

Nadáváme na komnisty ale ti sice nebylo schopní ekonomiku ukočírovat protože nad odborností byla stranická knížka. Tento stát neumí ukočírovat své podniky, protože nad odborností je kromě stranické knížky ještě výše příspěvků straně poskytnutých.

Ano, obroučky za 150Kč jsou nesmysl, stejně jako příspěvky na vitamíny a pohybové aktivity. Tento stát se vydal na cestu dotací a nejrůznějších dávek bez ohledu na to, kde na to vezme. Bohužel,ani jedna strana v parlamentu na řešení nemá žádný funkční recept, protože pokud stát bude chtít zachovat sociální smír, bude muset najít zdroje a ty, které kdysi měl,ty zprivatizoval a výnosy prožral.

5 0
možnosti

Moudrá slova! Ale klíč k řešení je v návratu k přirozeným, svobodným vztahům a odklon od levičáckého sociálního inženýrství! Tuto větu je třeba domyslet na všech úrovních! :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!