Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K tomu, aby bylo možné najít odpověď, je nutno definovat pojem vlast - současný režim ji prakticky zničil, dle jeho ideologie se má každý starat sám o sebe a propaganda to takto láduje do lidí již 30 let. Nelze se tedy divit, že po zničení a zplundrování Československa Václavem Havlem již pro mnohé vlast v podstatě neexistuje Rv

2 3
možnosti
OK

O38t33a 58K56i98n62c

1. 6. 2019 23:25

Můžete definovat, co současný režim zplundroval? Životní úroveň je podstatně vyšší než za vlády komunistů. Dokonce vás nikdo netrestá za psaní vašich nesmyslných diskuzních příspěvků. Tak na co si stěžujete? Pokud si myslíte, že vás někdo bude vodit za ručičku a říkat, co máte dělat, jste na omylu. Každý je svého štěstí strůjcem. A to platí i o vás. Tak už slezte z kolotoče a začněte myslet a starat se sám o sebe, abyste na tom nebyl tak špatně.

4 0
možnosti
Foto

Timothy Snyder upozorňuje na jiný přístup Ruska k pravdě, než má Evropská unie. Pravda je v Rusku relativizována, prakticky přestává existovat a pravda je to, co momentálně říká vůdce

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=715698

Nic proti tomu, ale postmodernismus byl vynalezen na Západě jako dokonalá zbraň proti jediné pravdě marxismu-leninismu, že komunismus je světlým zítřkem lidstva.

Kdo s čím zachází, s tím také schází.

1 1
možnosti
OK

O68t93a 85K86i40n46c

1. 6. 2019 21:02

Pokud myslíte vážně, že marxismus-leninismus jediná pravda a komunismus je světlým zítřkem lidstva, je mi vás přinejmenším líto.

4 0
možnosti
VV

Ne, jsou jen nechytri a veri vsemu co jim z Moskvy napovidaji. Jen se podivejte po tech zdejsich.;-D

5 2
možnosti
DR

Tak to říká fakt ten pravý, ten který papouškuje každou západní kravinu. Znáte to heslo o tom zametení si před vlastním prahem?

5 6
možnosti
JN

J43o29s80e25f 42N13i95k64l

1. 6. 2019 10:55

...je potřeba se ještě více přimknout k NATO a USA, s těmi se nemáme čeho obávat, maximálně tak jaderné apokalypsy, kterou americký prezident vyhrožuje Íránu...a jedině tak je to správně...:-P

3 9
možnosti
Foto

No jo, USA, které neustále vyhrožují Evropě sankcemi, pokud Evropa nebude poslouchat.

Takto se chová přítel a spojenec...

4 9
možnosti
Foto

Odpovím Ti jasně a stručně - jsou. Zaprodají vlast za pochybnou strukturu v čele s Ruskem (dříve CCCP).

13 4
možnosti
VK

Co by byli komunisté bez Ruska, nic jiného už jim nezbylo. S Kubou se chlubit nemůžou a na Čínu tu máme Zemana.

6 2
možnosti
KS

V Rusku už ale komunismus není, je tam syrový kapitalismus 19. století. Tak proč komunisti pořád tíhnou k Rusku?

4 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!