Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"a nás zavřeli ve svých domovech" - no to snad ne! Být zavřená v domovech politiků, to bych nepřežila určitě.

2 0
možnosti

Dík za upozornění! Samozřejmě v našich domovech! :-)

0 0
možnosti
DH

...zvláštní, ale na druhou stranu nás může těšit, že velmi hygienickou.

1 2
možnosti
Foto

I když jsem odpůrcem této vlády, ona není první příčinou našeho "uzavření doma". To je čínský virus, jehož zvládnutí totálně prokaučovala vláda komunistické Číny.;-)

3 1
možnosti
Foto

Jsou země, kde nikdo nikoho doma nezavírá počet úmrtí mají stejný, jako u nás,kde máme pomalu stanné právo.

0 1
možnosti
ČP

A všiml jste si prosím, že kolem nás řádí nějaký virus? Ale chápu, vláda zakázala, zrušila, omezila...já děkuji této vládě za všechna omezení, která přijala. Tak hezké velikonoce.

5 0
možnosti

O koronaviru zde píši neustále. O tom, že náš stát tuto pandemii zvládá nejlépe v Evropě, píši též. Některé příkazy vlády z důvodu nepřipravenosti na pandemii byly zbytečně opožděné, ale vcelku si vedeme dobře poučeni selháním zdravotní péče v Číně, Itálii a Španělsku. Romanu Prymulovi vděčíme za racionální přístup! Škoda, že mu Andrej Babiš nevěří a prosazuje iluzi pro lid v nedůvěře znalosti epidemiologovi na nutný průběh pandemie! :-)

2 3
možnosti
Foto

Napsal jste to pěkně. Tentokrát s Vámi skoro ve všem souhlasím.

Přeji Vám příjemné prožití Velikonoc.

0 0
možnosti
PS

Bůh není zlý, Bůh je dobrý, viz Žalm č.86. Přirozenou zákonitostí nejsou mutace. Přirozenou zákonitostí se lidstvo prohřešilo (v historii lidstva několikrát) a tak jak máme ctít období půstu nám On důrazně připomenul. Viz uzavřené prostory v regionu na severu Moravy po "hasičské tancovačce".

Proto nemá smysl věřit ve zlého Boha, jestliže jde o přirozené zákonitosti.

Zdroj:https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=749141

0 0
možnosti
PS

P96e82t52r 36S33k45á84c56e19l

11. 4. 2020 19:41

Další informace o tom, že nejde o přírodní zákonitost, tedy pokud se může paní vědkyni věřit:

Podle Soni Pekové nic nenasvědčuje tomu, že by Coronavirus měl přírodní původ, že by spontánně vznikl např. mutací ve zvířatech a potom se virus přenesl na člověka, ale naopak, jeho konstrukce prý vykazuje

Zdroj:https://www.email.cz/download/k/0eciK70-jEqxJ6xZgDNYzbu6HUn23GJ8_xnGoPjgRwB6eRQwggGmHOgfsqH0q74tMTfKuT0/ATT00007.pdf

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,73
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!