Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas. Změna ministra není na místě.. A na tom Vyšehradě to bylo špatně

sehrané divadlo. Režie ? Co sleduje režisér ? Nevím. Vám karma.

Opravdu musíme všichni táhnout za jeden provaz.:-P

2 1
možnosti

Kdo umírá? Přestárlí nemocní lidé, kteří mají právo přestat se otravovat s tímto přihlouplým světem. Přejte jim odchod, čeká je nebe. :-)

1 2
možnosti
Foto

Předpokládám, že vaše rodiče či jinak z blízkých ohrožených, už máte zaopatřené.

0 0
možnosti
Foto

Tohle není selhání lidí, to je selhání systému. Jako selhávala kdysi vaše ODS. Jediné co může lidem pomoct, je zmenšit tu šílenou moc, jaká se kumuluje ve státním systému. Tato moc bude vždy lákat různé pochybné osobnosti, kteří budou na nás v podhradí zkoušet své zvrácené představy vládnutí.

1 0
možnosti
Foto

A co na to Agrofert? Vyvalila se mlha a na zastropování dotací není vidět. Před dalšími volbami je nutné stranu omladit, takže bude Faltýnek dělat to co dosud, jen nebude tak na očích. A Primula nepodal demisi, aby to odvolání mohl taťka Zeman Andrejkovi rozmluvit. Těch pár mrtvých co bude navíc se svede na ty darebáky, kteří se přidají k těm dvěma.:-/

0 0
možnosti

Situace nemá chybu. Premiér je prošetřován, Faltýnek je symbolem korupce a kšeftů, Prymula byl jako ředitel odejit jako nedůvěryhodný a vše zastřešuje soudní recidivista Zeman - Nedůvěryhodného navrhuje na Státní vyznanání ...

Nejsem právník, přesto tv rdím, že tato věta je faktická a nežalovatelná. :-)

6 0
možnosti

A53d47a89m 37M83a15l12ý

23. 10. 2020 18:32

Za Primulu tam na ministerstvu vytahuje z kloubouku opatření proti Covidu nějaká cvičená opice a Primula zatím kuje nějaké pikle a kšefty v nóbl restauraci.

Fajn vláda :-/ Rv

4 1
možnosti
Foto

S autorem souhlasím. Mám jen menší korekci: Premiér Babiš nejel do Lán odevzdat do rukou prezidenta demisi ministra zdravotnictví, nýbrž jeho odvolání.

Rozum mi ale nebere, proč měl Prymula jezdit na pozvání Faltýnka na nějakou tajnou schůzku v pozdních večerních hodinách v nějaké zavřené restauraci. Vždyť oba dva mají své vlastní oficiílní kanceláře.

6 0
možnosti

Asi vědí, že jejich kanclíky jsou odposlouchávány BIS, tak si zašli k otcům na proboštví, které odposlouchává Blesk.

3 0
možnosti

J17a95n 49R17á95ž

23. 10. 2020 18:14

Pozdní reakce. Vše je vyřešeno a Prymula nebude příští týden ministrem a Faltýnek není prvním místopředsedou. A o tom, co tam ti hochštapleři dělali zřejmě Babiš nevěděl, protože bylo vidět, že byl tou zprávou naprosto zaskočený. Byl to z největší pravděpodobností zase nějaký Faltýnkův soukromý kšeft na kterém se měl podílet i Prymula.

5 0
možnosti
Foto

Proč se ptáte premiéra, když tam nebyl? 8-o

3 0
možnosti

A45d94a79m 17M55a48l42ý

23. 10. 2020 17:58

Protože všichni tito účastníci jsou Babišovími podřízenými, ba co víc , oni jsou to jeho zaměněstnaci (stejně jako všichni členové ANO)

4 1
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!