Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Bláznům se prý nemá odporovat. 🥴🤢🤮

Nebo žije někde jinde...,že by mimozemšťan?

Zasloužená antikarma 👎👎👎👎👎👎👎👎

2 1
možnosti
JP

..a ještě tady dezinformuje chciválek. 😉

Schválně jsem použil oblíbený autorův žargon. Ne, že bych to schvaloval, ale čistě pro porozumění.

1 1
možnosti
ZZ

Naivita, nebo vaše naprostá neznalost problematiky pane Šimku ?

Zato neochvějná víra v pětidemolici a až fanatická angažovanost je cítit až na hony - což vidíme ve vašich příčinách zadlužování : Rusko , Babiš, Covid.

2 2
možnosti
PC

Normálně by člověk řekl, že si z lidí děláte... však víte, co. Pak bych to bral jako docela dobrý výstřelek....

Ale Vy to myslíte smrtelně vážně. To je prostě k neuvěření, zvláště pak, cit.:

Naše současná vláda Petra Fialy je prakticky první vláda v polistopadové historii, která se poctivě snaží překonat hluboce zakořeněný politický byznys, která usiluje o změnu politiky ve smyslu služby společnosti....

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=806039

5 1
možnosti
PC

+ podotýkám, že i k předchozím vládám mám velké výhrady, a to již velmi mnoho let.

1 0
možnosti
JK

Autore: co to je odpovědnost vlády ve vašme článku. Tato vláda zvyšuje daně všeho možného. Teď chce daň z nemovitosti zvýšit až na skoro dvojnásobek a trestat lidi za jejich bydlení. není schopna korigovat ceny energií. Máme je největší v evropě. Takže to hodit na lidi?

3 2
možnosti
Foto

A je to tu znovu: Rusko, Babiš, covid. Příčiny neúspěchů naší čacké vlády. Kdo její politiku kritizuje, je automaticky kremloid a okamurovec v lepším případě babišovec.

10 3
možnosti
JP

To nemůžete po panu autorovi chtít takovou sebereflexi, vždyť ty všehoschopný zloděje sám volil. Co by dělali, kdyby neměli Babiše s Putinem? To by svedli vše asi na mravence lesní.... nejspíš.

1 0
možnosti
ZV

Souhlasím s vámi pane doktore a máte ode mne karmu.

2 7
možnosti
LK

Vážený pane Šimku, děkuji za váš text, který shrnuje vývoj a popisuje jednotlivé děje. Dovolím si jen nesouhlasit s Vaším názorem na Václava Klause ve věci EU. Zde si nejsem jistý důvodem odporu, protože zatím se EU transformuje v nové RVHP pod vedením Německa. A důvoded proč si to myslím je ten, že roční počty nařízení a předpisů z EU dosahují stovek.

0 2
možnosti

Se zdánlivými a ideologickými, pravicovými důvody Václava Klause s EU samozřejmě souhlasím, ale pozadí jeho myšlení odpovídá ruskému mocenskému narativu, o čemž svědčí i jeho další chování!

Váš pohled, že EU je nové RVHP, vnímám jako narativ vycházející z ruského podhoubí! S Vaším zdůvodněním nelibosti vůči EU, v jehož pozadí je přílišná levicovost politiky nejen EU, ale i politiky všech států v Evropě, plně souhlasím!

2 2
možnosti
Foto

Ke Klausovi bych podotknul, že sem nechtěl pustit zahraniční investice. To mu nakonec zlomilo páteř. Proč nechtěl? Skoro na to odpovídáte v textu.

2 0
možnosti
JK

Moc dobře napsáno.

4 4
možnosti
JP

satira, a nebo parodie

1 0
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,53
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!