Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ve výčtu lhářů vypadl Fiala, ten lže a ani se nezačervená ale víc se leskne.

0 0
možnosti

no ta ses rozjel

0 0
možnosti

Vážení přátelé!

Pročetl jsem si vaši "diskusi". Místo diskuse jde prakticky pouze o dehonestace a typický petrohradský trolling. I čtenářů je méně. Jde o český šovinismus? Bojíte se mluvit o všeobecně známých problémech? Nebo jde o vážnější problém? Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí! Pokud nechceme přijít o liberální demokracii, občanské svobody a právní stát!

1 3
možnosti

Nikoliv - jako dehonestující šovinista, dezolát a bruselský trol, reagujete pouze vy.

Bojíte se mluvit o všeobecně známých problémech a maskujete to ze profláknuté a veskrze lživé klišé: Pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí!

Nevím, co si představujete pod pojmem liberální demokracie, která celou EU přivádí do neřešitelných problémů, ale o občanských svobodách a právním státě - už celá řada lidí v EU, celkem oprávněně v mnohých případech, pochybuje!

3 1
možnosti

Ostatní se mnou souhlasí, kromě rusofilů, samozřejmě!

0 4
možnosti

To si jenom namlouváte a lžete sám sobě !

4 1
možnosti

Pane doktore - vidím, že moc kladných reakcí nemáte !

Nestřelil jste náhodou kozla ?

Zamyslete spíš sám nad sebou a tím, jak se češi vyjadřovali k minulé slovenské politické reprezentaci a jak jim radili a vyzvedávali politiky, kteří na celé čáře zklamali Slováky a přivedli je do bídy a marasmu skoro takového, jak to dělá tato vláda v ČR.

3 1
možnosti

Přečtěte si i jiná díla, a nebudete zklamán.

1 1
možnosti
Foto

R32o70m76a19n 16K63o94z59e11l

12. 10. 2023 7:36

Na Slovensku volili podle sebe, nedali na obchodníky se strachem ani na bruselskou propagandu (jak řekl Petr Fiala trefně o Bruselu - papaláši, co jsou mimo realitu a nenaslouchají, asi bývají dlouho na sluníčku a pak přichází s nápady, které odporují i mírně nemocnému rozumu). A k smíchu jsou média, co tak oslavovaly volby u nich 2020 a Matoviče - přitom Matovič musel po roce funkci premiéra pustit, protože na to vůbec neměl a je to tragikomický řvoun, co jsem viděl v onom videu, kde dostal po hubě. Nebo jak tvrdili o jejich exprezidentu Kiskovi, že ho musíme závidět - a on podmíněně odsouzený za daňové podvody.

6 1
možnosti

Napsáno pro Milion chvilek pro demokracii.

Kde ty vaše chvilky jsou, neměly už dávno protestovat na Letné?

8 1
možnosti

Nemohli. Nyní přece vládnou ti správní.

4 1
možnosti

Kdo Vám určuje ty důvěryhodné zdroje? Na jakém základě?

Vzhledem k tomu, že máme vládu která omezuje občanské svobody, zavádí ruku v ruce s eurobolševistánem cenzuru, dehonestuje nepohodlné názory, zakazuje weby, nálepkuje poněvadž jí chybí smysluplné argumenty, tato vláda i ta předchozí porušovala ústavu, neslouží občanům tohoto státu, ale bruseli a Ukrajině, morálku žádnou nemá a solidně je tak leda zkorumpovaná a prolhaná, někteří soudě dle jejich skutků jsou stále ještě nejspíš nafetovaní a stoprocentně způsobují rozklad nejenom občanské společnosti, ale celé ČR, jejíž suverenitu tito vlastizrádci neváhají předat bruselskému politbyru, jedná se zcela jasně o "vládu" antidemokratickou!!

Asi si ty střípky k sobě skládáte hodně špatně, a přitom jsou to indicie jako hrom!

Toto je nejhorší vláda v dějinách ČR, a v lecčems horší i než ty komunistické. Premiér fialových oslíků vyhrál cenu o nejhoršího premiéra světa a na domácí půdě má "podporu" zatím ještě 17% občanů. 😂

Tato vláda je také nejspíš autoritativní, jak píšete, protože má "majitele" v bruseli, USA, nebo na Ukrajině? Nejhorší je, že tito fialoví škůdci škodí možná i zadarmo, nechají se ovlivňovat zvenčí, a bez ohledu na budoucnost společnosti kradou a škodí, kálí z vysoka na slušnost i pravdu.

Smysl pro liberální demokracii však neztrácí, té mají neustále plné huby.

Žijeme v postfaktické době, protože jinak není možné, že se z podhradí musíme dívat nahoru na komunistickou Gumu. Tak to národ český dopracoval demokraticky po 34 letech...

Tuto vládu volili ulovení voliči, kterým byl amputován rozum propagandou a zcestnou ideologií ze strany EU, NATO, USA.

Ale některým to již došlo a dalším to dochází. I když jsou zde i výjimky, že?

Tito jedinci se nemohou demokraticky smířit, že sousedé si zvolili proti jejich gustu. 😁

Nevadilo Vám pane autore vraždění nevinných civilistů a znevažování mezinárodních smluv ze strany USA a těch jejich bojůvek bez mandátů OSN? To jste neplakal. Však i krvavá Madl

6 2
možnosti

klidně obětovala tisíc dětí na oltář té jejich podvodné demokracie, a stojí to prý za to!

Volte si koho chcete, ale dopřejte to i druhým, když jste takový demokrat plný lásky a pravdy. Na manipulace tu již máme ČT.

6 1
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,73
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!