Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Je třeba zvýšit peníze na úhrady za výkony. Kvůli politikům už musím chodiit na preventivku k zubařii jednou za rok. Bylo to dvakrát.

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že celá tahle splašená kampaň jen pomůže placenému vedení lékařské komory, kolegovi Přádovi nastartuje kariéru a la kolega Rath a zejména náramně prospěje Babišovi a Okamurovi.

1 0
možnosti
TB

Splašená kampaň? Jelikož většina lékařů volila SPOLU, tak by se dalo říct, že se proti vládě bouří její vlastní voliči Navíc jejich požadavky jsou naprosto legitimní, už nechtějí trávit polovinu života ve špitále...

2 0
možnosti
JP

J57a52n 69P73a32v78l45í21k

21. 11. 2023 14:03

Odbory považuji v naší zemi za vyděrače. Spolehlivě si najdou chvíli, kdy je systém oslabený studenou občanskou válkou, kdy nedemokratické populistické a autoritářské síly se dostaly do parlamentu, ovládají velkou část mediálního prostoru a jejich jediný cíl je získat moc na věčné časy. Neméně pak v době, kdy zahraničně politická situace ve světě je velmi nejistá a riziková. V takových situacích je nutná v první řadě loajalita k vlastnímu státu a bojovat za partikulární zájmy není na místě. To platí pro všechny profese. Bohužel nemáme momentálně v čele státníka typu Churchilla, který by tento rozvrat ubrzdil.

2 1
možnosti
TB

Tato akce lékařů byla primárně vedena spolkem mladých lékařů, ne odbory....a stát, který pošlapává své vlastní zákony a který nutí v nemocnicích podvádět, si nic jiného nezaslouží...

2 0
možnosti
JP

Co na to TI co poškozovali zdraví občanů v této republice? Odpovím si sám. MLČENÍ

Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států:

Covid vakcíny NEJSOU vakcíny. Robert F. Kennedy Jr. vyhrál svůj soudní spor se všemi farmaceutickými lobbisty.

Vakcíny proti Covid-19 NEJSOU vakcíny. Nejvyšší soud ve svém rozhodnutí potvrzuje, že škody způsobené genovými terapiemi Covid mRNA jsou NENAPRAVITELNÉ. Vzhledem k tomu, že Nejvyšší soud je nejvyšším soudem ve Spojených státech, neexistují žádná další odvolání a všechny možnosti odvolání byly vyčerpány.

2 1
možnosti
JP

Nemám to ověřeno. Na webu nejvyššího soudu jsem to zatím nedohledal. Rok 2023 ohledně rozhodnutích soudu je tam podivuhodně prázdný. Nevylučuji hoax.

0 1
možnosti
MB

Vláda si odmítá brát peníze na dluh? Teda, to je pro mne novinka. A to, že peníze nejsou je mimo jiné způsobeno právě touto vládou, složenou z absolutních amatérů a diletantů. Smůla pro tuto zemi.

5 5
možnosti

Papouškujete Burešovu zrádnou ideologii!

2 2
možnosti
Foto

Jak sám o sobě MUDr. Šimek uvádí, pokouší se o reformu zdravotnictví 30 let, avšak nikdo jej nebere vážně, a proto sám sebe považuje za "zneuznaného". Otázka zní, proč se do boje "s větrnými mlýny" pouštěl?? Když mohl výsledek tušit??

0 2
možnosti
JP

Nemyslím si, že to pan doktor myslí primárně zle. Zdravotnictví je v nedobrém stavu dlouho. To co se dělo posledních 34 let to spíše ještě zhoršilo. Také je jasné, že lékaři, sestry i personál nejsou nevolníci. Tahle slepená partička diletantů si to nemyslí. Nicméně problémy má tato země i jinde a to je třeba taktéž řešit. Začíná tu hořet všechno. Firmy se asi budou stěhovat se svým průmyslem jinam, kde nejsou u moci takový blbci a to hrozí v celé EU. Co pak??

2 2
možnosti
TB

Máte už v nadpisu zcela zásadní chybu - lékaři NESTÁVKUJÍ pouze vypověděli přesčasovou práci, která u většiny z nich překračuje zákonný limit...

4 0
možnosti
PR

P16a87v22e59l 95R89y36š93k83a

21. 11. 2023 9:29

Teď záleží jen na tom jestli to přežije pacient. Pořád vidím rozdíl v opravě třeba auta a člověka. Neposkytnutí pomoci je dokonce trestné.

3 0
možnosti
JP

..a brát si peníze na dluh současná moudrá vláda odmítá.

Pane Vy jste úplně mimo mísu! Co to je za rekt, kde žijete?

4 1
možnosti
Foto

Snížit zdravotní pojištění a zavést spoluúčast pacientů na nákladech za lékařský výkon. U zubních si na to lidé zvykli, zvyknou si u jiných. Tahle vláda má šanci to zavést, protože její obliba u naprosté většiny voličů už nejde zhoršit.

3 0
možnosti
PR

P93a26v54e31l 43R94y57š34k48a

21. 11. 2023 9:34

Když na to nebudu mít a pojištění to nepokryje tak prostě umřu bez pomoci.

1 0
možnosti
Foto

Neřešitelné to bylo už i za Babiše, a přitom lékaři nestávkovali. A to by si na něm vydupali peníze snáze, než nyní. Tak jak je to možné?

3 3
možnosti
LH

Že on jim ten démon zaplatil za práci, přesčasy atd.😋

3 2
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,70
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!