Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Já se divím, že tahle snůška hnoje není v rozporu s pravidly iDnes. Ale člověk se musí smát. Přečtu si to rád znovu za čtyři roky. Teď se vracím k starším agitkám liberálního soudruha autora.

1 2
možnosti
LC

Máte pravdu. Už to začíná. Lidé jsou za jiný, než vládní názor vyhazováni z práce, cenzura/vypínání nepohodlných webů funguje.

2 2
možnosti
Foto

R11o29m15a57n 88K26o62z80e18l

28. 11. 2023 0:35

Přemýšlím, co vlastně znamená nedemokratická vláda a zda je možné po 34 letech zavést totalitu. Už se tak několikrát před volbami strašilo a nikdy nic. No říká se tomu obchod se strachem a útok na nejnižší lidské pudy.

0 1
možnosti

Nemám nejmenší důvod někoho strašit! Kdo nechce znát svoji minulost, musí jí znovu prožít! Proto mám obavu z nové totality.

Naše současná situace se velmi podobá době po druhé světové válce. Pokud by se zvrhlí politici nějaké strany opět spojili s ruským agresorem, zvítězí ve volbách! Jsme prošpikováni ruskými agenty, kteří by té straně svojí hybridní válkou ochotně pomohli!

1 2
možnosti
PC

Ještěže tu máme takové demokraty, jako je p. Šimek a jemu podobní, včetně Milionu chvilek! A to ani nemluvím o naší skvělé vládě, které plně důvěřují pouhá 2% obyvatel!

To by bylo, abychom s takovými zapálenými bojovníky proti totalitě o tu naši demokracii nakonec přišli!

6 1
možnosti

Píšeš hlouposti!

0 3
možnosti
JK

Jak řádili v ulicích za demokraticky zvolené Babišové vlády milion chvilek, tak to vám nevadilo.

8 0
možnosti

Vy víte, kdo je slovenský estébák Bureš?

0 3
možnosti
Foto

Zůstaňte pevný!

7 6
možnosti
MC

Zdali víte, že Havlovy lavičky jsou pouhými pomníky socialismu, neboť dnes vedou opět veřejnoprávní dialogy pouze socialisté se socialisty a je jedno jsou-li rudí, oranžoví, zelení či odboroví.

4 1
možnosti
LP

Tak vy si myslíte, že nám tady chtějí Babiš s Havlíčkem zavést totalitu ?

5 5
možnosti
LP

chlapci, já se jen u blogera ujistit o tom, co on píše v blogu. Co je na tom k mínusování ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!