Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Stále čekám na důkazy o řádění Čuka a Geka ve Vrběticích, stále čekám na vývody zkoumání sestřelu letu MH17, stále čekám na důkazy o Nordstream2, ...,....,....,.. Na začátku byly kecy, vzpomínáte?? Věřte vládě! Libtardům to stačí, mě nikoliv. Jehňátka mají krátkou paměť.

0 0
možnosti
Foto

Chudák vláda!

Někdy by jistě ráda měla čistý štít.

Zvláště když opozice popere jí záda

a jí pak nezbývá než ustoupit.

Pak opozici prodává své voliče

i slíbené změny

za nedůstojný zbytek ceny

a stává se z ní selháními štvaná zvěř.

Slabá pak se otloukánkem stále více stává.

A skoro prosí - věř mi.

Věř! Přesto jí věřím či spíše v to, že není stejný šmejd, jak ti, co z naší relativní soudržnosti cíleně nadělali prejt. Však k čemu mi ta víra je a bude o námluvách příštích, nevím, když pro nikoho nejsem partie.

0 0
možnosti
JP

Ve Výroční zprávě Vojenského zpravodajství za rok 2022 se v kapitole Hybridní působení a morální panika píše:

Nadužívání pojmů jako je např. hybridní válka, propaganda či dezinformace, ztratily jakýkoliv význam a začaly se používat pro dehonestaci názorových protivníků.

Prohlubující se vágnost a významová neurčitost zmíněných termínů přitom vedla i k případům, kdy je někteří političtí a společenští aktéři začali používat i pro označení pravdivých informací, jež však nebyly v souladu s jimi prosazovanými idejemi, a kdy dokonce docházelo ke spojování kritiky vládních politiků s propagandistickým působením cizí moci, což mohlo vést k vyčlenění části do té doby legitimních hlasů z politické debaty.

1 0
možnosti
JP

Opozice soustavně ochromuje parlament, aby nemohla tato pětidemoluce tvořit ničemné zákony proti občanům této země.

Opozice tak nekonečné hodiny přednáší o nesouvisejících záležitostech, aby ta destruktivní parta která ovládá vše vč. soudů i hradu, díky Rychetského volebnímu podrazu, neprosadila t kvóty na migranty, zrušení práva veta.... Bohužel neúspěšně. Nic jiného dělat proti 108 totiž ani zatím nemohou. Asi jsem jeden z těch jednodušších, ale program antiBabiš nevyšel a jinou munici tato partička nemá. Zadlužení 288 miliard považovat za úspěch může leda retard. Babiš sice zadlužil, ale byl tu kovidismus.. Tito mocipáni přes díru ve státní kase vyhazují dál X miliard za stíhačky, flintičky pro bezednou jámu Ukrajina..., a radují se, že drobné šušně ušetřili třeba na důchodcích.😃

Podlehl jste rusofobní propagandě, kterou do Vás hustila desetiletí od rozpadu Sovětského svazu ta ověřená média, a nyní se Vám v hlavě rozehrávají ty hybridní války, trollové, agenti Kremlu všude i pod postelí, nevím jestli i bludičky, hejkalové,...

Máte pravdu, že Rusko nás navíc prohlašuje za úhlavního nepřítele- kvůli naší pětidemolici, která je tudíž pro občany ČR ohrožením a nebezpečná!

Musím se jen smát, když člověk který označuje druhé s jiným názorem liberálně demokraticky jednoduššími, pasuje se do role arbitra pravdy a v předchozích článcích lže.

Nejdříve adorujete Babiše, pravděpodobně i volíte a vzápětí skočíte, po prohlédnutí, na antiBabiš a volíte fialovou destrukci. Ale nezapomenete druhým radit jak mají volit.😃

Problém nezačal na Ukrajině v únoru 2022, ale minimálně v roce 2014, kdy si CIA vyzkoušela puč na Janukovyče. EU je plná zelených retardů a NATO od roku 1999 agresivní aliancí.

Takže se mýlíte!

0 0
možnosti
ZV

Víte že já vám toho babiše vlastně přeji.

1 0
možnosti
PN

P95e64t43r 62N89e70d12v89ě68d

17. 1. 2024 17:18

Budu hodně drzý, když Vás požádám o odkazy na ty Vaše kritické blogy vůči minulé opozici?

5 0
možnosti
MZ

Přidávám se, taky bych si je ráda přečetla.

0 0
možnosti
JR

J64a52n 26R65á32ž

17. 1. 2024 15:52

Vláda je štvaná zvěř naprosto po právu. A okecávat to agitačními průpovídkami je nesmysl, neb na faktu, že se jedná o odborně nejvíce k vládnutí nezpůsobilou vládu po listopadu 89, nemůže už nic změnit.

11 1
možnosti
VF

Dobrý den, velmi souhlasím s názorem, že člověk je omylný. Velmi souhlasím s názorem, že opozice zneužívá sebemenšího pochybení vládních poslanců k nenávistnému šikanování a vyzývání k pádu vlády a k protivládnímu jednání. Souhlasím s názorem, že pro opozici destrukce státu nic neznamená. Jde jen o totální vítězství a ovládnutí našeho státu. Dovoluji si pouze poznámku, že marasmus takzvané vrcholné politiky je jedním ze symptomů státu rozpadlého na úroveň neokoloniální závislé periferní gubernie, ve které se zájmové klany řežou o výsadu zaujmout pozici koloniálního satrapy. Dovoluji si vyslovit názor, že v případě vítězství opozičních klanů se současné vládní klany, které přejdou do opozice budou chovat úplně stejně. Kolotoč politické džungle roztáčený stylem chyť jak můžeš, po nás potopa a čím hůř tím líp se nezastaví. Jakýsi pomyslný zájem o životní podmínky obyvatelstva je vždy na posledním místě.

9 3
možnosti
SB

Máte stoprocentní pravdu.

Zejména v tomto souvětí:

"Dovoluji si vyslovit názor, že v případě vítězství opozičních klanů se současné vládní klany, které přejdou do opozice budou chovat úplně stejně."

7 1
možnosti
Foto

Autor přiznal svou naivitu. Tedy údajně dřívější. Obávám se, že na této úrovni jaksi zamrzl, a ne sám

8 1
možnosti
JR

J93a68n 90R14á17ž

17. 1. 2024 16:05

Mně doktor Šimek připomíná komunisty, kteří ani v roce 89 si nebyli schopni přiznat fakt, že jejich vláda dělá celý řetězec špatných rozhodnutí, protože je u konce s dechem.

Nejsem zlomyslný, takže mne je dnes, jako mi bylo i před Listopadem těch opravdu přesvědčených, že vláda dělá pro jejich život jen dobrá rozhodnutí, docela líto.

6 1
možnosti
SB

Tím, že tahle vláda dopustila, aby jejím jménem Vít Rakušan podpsal Migrační pakt, si nic jiného než cestu na smetiště dějin nezaslouží.

Vy se pořád oháníte nějakou liberální demokracií, ale jděte se podívat na přistěhovalecké čtvrti západoevropských velkoměst.

Toho se pro své potomky bojte a nikoli ztráty nějaké liberální demokracie!

12 5
možnosti
LS

Nemáte uprchlíka pod postelí?

Vaše fanatická nenávist k uprchlíkům je zarážející

4 14
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,76
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!