Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

Ano, takto se Konfident opravdu prezentuje.

Je sice divné, že se kvůli tomu skoro každý den ztrapňuje, ale budiž.

"Andrej Babiš je bohatý, do politiky vstupovat nemusel, politiku nepotřebuje, jen si tak krásně hraje"

1 6
možnosti
Foto

"Protože mluví srozumitelně o gaunerských praktikách našich politiků, o kterých se také všeobecně ví."

Kdyby o nich jenom mluvil, on je i sám praktikuje :-D

12 12
možnosti
RJ

R54a46d14e87k 47J36a84r28o47š

13. 5. 2017 16:15

Mně by až tak Babiš nevadil, kdyby ti jeho pytlíci v ANO neprosadili ten totální zákaz kouření, EET a neměli mezi sebou sluníčkáře (Pelikán, Stropnický, Krnáčová, Jourová apod.)

1 4
možnosti

Zákaz kouření bylo věcí jen sociální demokracie!

S těmi "sluníčkáři" už bychom nemuseli blbnout, každý si pod tím představuje něco jiného a sjednocuje to jen zemanovce. A členy ANO hážete do jednoho pytle jako hrušky s jablky!

0 0
možnosti
JK

J47i20ř95í 41K46ý35r53a

13. 5. 2017 15:28

Skvělý článek, karmaR^

10 5
možnosti
Foto

Babiš měl být odvolán z vlády za svoje podvody s dotacemi, s machinacemi kolem svého Čapího hnízda, kvůli zveřejněným odposlechům. Kolik ministrů muselo odejít za menší podzření. Topolánek odešel jenom proto, že někdo zveřejnil jeho hanbaté fotky z Italie.

17 17
možnosti

Rozdíl zde jistý jest: Rozlišujte politiky a podnikatele. U politiků se ctí presumpce viny (= likvidace politika v zájmu své strany), u podnikatelů se ctí presumpce neviny. Proto politik podnikatel nemusí být takto likvidován. Proto Babiš musí být likvidován jinak, pokud se znelíbí kmotrům.

Dotace podle zákona nejsou podvodem, dotace jsou pro všechny, odvádění daní z korunových dluhopisů podle českých zákonů nejsou podvodem, dělají to všichni, Čapí hnízdo je obejití zákona, ale dělají to všichni.

Nehájím Babiše, ale ctím rovnost před zákonem. Tři a půl roku se snažíme Babiše zlikvidovat a nedaří se, dokáže se obhájit. Tak ho udoláme na sestříhaných nezákonných odposleších. To mi fakt smrdí.

9 12
možnosti
JA

Vynikající analýza pane Šimku, došel jsem k témuž názoru. Pro vás karma R^

9 7
možnosti
ZB

Vynikající rétor,mluví srozumitelně,lidově....?To jste ho nikdy neslyšel mluvit,utočnou primitivní vulgárnost,lehkost s jakou dokáže zamlžit svoje problémy kydáním vymyšlené špíny na druhé jistě lze označit za lidovou a srozumitelnou mluvu.Mluva staré ufnukané děvky,které všichni ubližují a nemají ji rádi,je jistě dobrá strategie pro naivky,aby v něm viděli čističe-spasitele....to je ta vynikající rétorika?Babiš je jen uplně stejný typ jako Bakala nebo Rittig skoro primitivové,ovšem s čuchem jak bezohledně vydělat prachy.Ty by jste chtěl také vidět v rolích nepolitických Spasitelu,jak nás zachranují před těmi "zlými" politiky?Politici nejsou dokonalý,dost se jich namočilo,ale mohou za ně přijit další,snad poctivější.Babiš je jen jeden,oligarcha a vládce své nedemokratické strany složené s vděčných zaměstnancu a poskoku.Babiš je pro nás všechny velké nebezpečí a já nemám nic proti tomu,že se ostatní demokratické strany chtějí zbavit....

12 8
možnosti
PK

....před těmi "zlými" politiky. To je ovšem bez uvozovek pravda. Ale spíše by je charakteerizovalo - před těmi bezskrupulózními gaunery.

5 1
možnosti
MN

"On ctí jen presumpci neviny u sebe jako u všech ostatních občanů."

Tohle napíšete o člověku, který všechny kolem neustále obviňuje?! Aniž by byl vůbec schopný říci co provedli, natož čekat na vyšetřování / soud? Vy si z nás děláte šprťouchlata, že?

18 7
možnosti

Kdo si začal jako první? Babiš nebo Sobotka? Nevím o Babišovi, že by obviňoval někoho. Vím jen, že uváděl autory zákonů, kterými se řídí, a které mu jejich autoři vyčítají.

5 1
možnosti
Foto

H53a59n81a 88V91l85k62o62v30á

13. 5. 2017 10:08

Nedefinovatelná většina...není to tak trochu protimluv?

4 3
možnosti

Možná. Ale vám není divné, že Andreje Babiše všichni pomlouvají a všichni volí. Samozřejmě jde u mne o nadsázku, ale připadá mi to tak. A jak pak chcete tu většinu definovat?

4 3
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!