Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toto je dalším důkazem, že voličům babiše nevadí nic. fakt, ti jsou splachovací. Takový volič ODSky nebo TOPky a dokonce i té ČSSD se při některých kauzách zastyděl a říkal, že to snad tý straně už znovu nehodí. Ale voliči ANO jsou úplně jinde ... tak, jako si někteří dokázali racionalizovat a omluvit členství v KSČ, tak voliči ANO si racionalizují a omluví jakýkoli problém, kauzu lidí z toho hnutí a Babiše především. S tím jde těžko něco dělat.

15 4
možnosti
ZO

Třeba čekaji na rozsudek soudu.

3 2
možnosti
ZH

Svědek Babišův...

7 6
možnosti
JH

J60i68ř98í 95H67u15m95l

28. 10. 2017 23:54

ne jenom používá vlastní hlavu a není omezen důvěrou ve sdělovací prostředky jako vy :-P

5 7
možnosti
LC

Já vím, že to není úplně stejné, ale přece jen mám takový pocit, že dnešní politické strany na to jdou podobnou "chytrou" strategií, jako ty demokratické v roce 1948. Tak hlavně aby se neozvalo "Právě jsem se vrátil z Hradu a pan prezident ... "

3 2
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří Budou za Babišem stát, podporovat ho a věřit mu vše, co řekne "...a je zcela lhostejné, co z toho je pravda, a co je lež."

13 3
možnosti
Foto

Váš blog je postaven na nesmyslné tezi, že strany odmítají odpovědnost danou jim jejich voliči, ale realita je přesně opačná.

Zatím všechny strany až na SPD přijaly odpovědnost vůči svým voličům a odmítly podpořit babiše tak jak svým voličům slíbily.

Ano náš národ dokáže i Babiše zastavit. Jediné jak to lze provést je nekolaborovat s ním ve vládnéím angažmá.

13 5
možnosti
KD

K32a92r70e36l 93D46u52f81e25k

28. 10. 2017 23:41

Jak ? Neznáte Ústavu ČR. On nikoho k vládnutí nepotřebuje, Menšinová vláda obsadí veškerá ministerstva a v klidu vládne i bez důvěry, jako vláda v demisi. A to se může a bude opakovat třikrát. Ústava nedává prezidentovi žádné deklaratorní termíny kdy, do kdy a co musí !!! Bohužel je to tak ! Takže předčasné volby odhaduji na konci příštího roku !:-P

4 1
možnosti
Foto

Antibabišovská národní fronta bohužel především dehonestuje sama sebe.

12 12
možnosti
Foto

Pravila vedoucí probabišovské národní fronty. ;-D

2 2
možnosti
Foto

Proboha, jak by mohli politici držet Andreje Babiše na uzdě tím, že by s ním vstoupili do koalice? Dovedete si představit fungování vlády, kde by 3/4 nebo 2/3 ministrů jmenovalo hnutí ANO a zbytek koaliční partner? To by byli Babišem válcováni už hned ve vládě.

Nevyčítejte ostatním, že nechtějí s hnutím ANO vstoupit do vládní koalice (s výjimkou SPD Tomia Okamury). Všichni si dobře uvědomují, že by to pro ně bylo sebevražedné.

Tuto situaci si teď musí vyřešit především Andrej Babiš sám. On to nakonec nějak sám vyřeší, možná mu pomůže prezident Zeman, možná zkusí menšinovou vládu s tím, že se mu podaří některé strany rozložit. Ale hlavní odpovědnost je na něm, když se mu to nepodaří, bude to jeho vina.

14 4
možnosti
Foto

Koukám, že jste z něj taky celý roztřesený. Kdo se bojí, nesmí do lesa, totiž do politiky.

5 5
možnosti
VV

Obdivuji ze clovek s vysokoskolskym vzdelanim dokaze napsat nesmysl jako BEZSKRUPULOZNI.

3 8
možnosti
MP

?8-ohttp://www.slovnik-cizich-slov.net/bezskrupulozni/.......takový, který nemá skrupule, bezohledný, nemající ohledy, pochyby

Kde je co nesmyslného?

2 0
možnosti
  • Počet článků 638
  • Celková karma 30,32
  • Průměrná čtenost 1079x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!