Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Váš článek si absolutně v ničem nezadá s články v Rudém právu za sedmdesátých let. Nechápu, jak toto může napsat člověk, který zažil to, co popisujete v diskusi u pana doktora Vodvářky. Pokud jste to vy.:-/

5 8
možnosti

Paní Jandová, Váš antibbišismus Vám neberu.

:-)

0 0
možnosti
JK

Ano má 50% podporu ? 8-o Z čeho vycházíte ?

6 1
možnosti

To je můj odhad opírající se o to, že díky hysterické antikampani mnoho voličů ANO ubylo.

0 1
možnosti
SN

:-)....Já bych ještě dodal něco ke kauze lithium. Memoradnum podepsané 14 dní před volbami, tajně, bez projednání, (podobné "reorganizace policie"), jistě mělo svůj důvod. Předpokládám, že to mělo pomoci řešit totální finanční krizi, v které se ČSSD ocitla. Jinak by se na to tak nespěchalo!

Ale důsledek, memoradum je podepsáno, najde se důvod .....zmaření investice, arbitráž, dopad v miliardách úhrady firmě s kterou bylo uzavřeno, kdo to bude platit? ČSSD? Bude to ještě zajímavé! R^

4 5
možnosti
Foto

Memoradnum neznamenalo právo k těžbě a ani nemohlo. O těžbě rozhoduje správní řízení a to neproběhlo a společnost není stále rozhodnuta, zda bude těžit anebo nebude těžit, protože se to ekonomicky nevyplatí.. Pokud byste se zajímal co bylo obsahem memoranda, tak mělo ochránit vliv státu na těžbu. Memaronudm pochválil šéf odporů Střehula v ČT. O celém průzkumu, případné těžbě celé roky jedná společnost s městem Dubí a město o každém jednání píše ve svém měsíčníků. Reorganizace byla připravovaná už před nástupem ministra Langra a a byla zastavena, pro nedostatek peněz za Nečase. Je nesporné, že vliv na ÚOOZ měl Babiš a proto bývalého šéfa zaměstnal. Na vás je vidět jak z vesela skáče na Babišovi pindy.

5 3
možnosti
VK

Dokážou úspěšně odrážet pomluvy a lži.... Aha. Takže ignorance, označení za účelovou kampaň nebo argumentační fauly typu oni mlátí černochy..... to berete jako úspěšné odrážení? Nebo úspěch spočívá ve výrobě kauzy lithium, na které se najednou zapomnělo? Zkuste se zamýšlet nad tím, proč s vámi v politickém tématu souhlasí Hermánek.

5 4
možnosti
Foto

To je velmi jednoduché. Protože autor má pravdu. A pokud se nejedná o shodu jmen, tak s nim zase vůbec nesouhlasím v hodnocení M. Zemana.

Takový je život, Vašku.

3 2
možnosti
Foto

Taberyho vůbec nemusím, ale za článek karma.

4 2
možnosti
LB

Naštěstí Erik Tabery zase nemusí lidi Vaší minulosti a hroší kůže.

4 1
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,82
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!