Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Cílem hradní skvadry je rozvrat demokratického systému v naší zemi. Hamáček a spol. možná už dávno propásli možnost vyjít ze situace s nějakým zbytkem cti. Fakticky pomohli k moci komunistům, tahají za kratší konec a de facto dělají jen ony pověstné "užitečné ..."

Žel, za mnohé si mohou sami a hanebnost podlézavého dopisu nejvyšších ústavních činitelů Číně se za nimi smutně táhne

16 1
možnosti
Foto

Souhlasím. ČSSD pracuje na svém zničení docela usilovně, jednoznačné vymezení se vůči vládnoucímu tandemu Z+B by od nich bylo poctivější.

5 1
možnosti
MK

Zeman žádný mat nedává. Hamáček vysloví jako obvykle "poslední sedmisté osmdesáté páté vážné varování" a pak stáhne ohon a zařadí se tam kam patří. To znamená do komparsu.

Takový už je úděl Babišových podržtašek.

9 1
možnosti

Pro Hamáčka zůstat ve vládě i vystoupit z vlády má stejné řešení: ČSSD zůstane bez voličů, pak rozkol křídel ČSSD a možná i definitivní konec.:-)

0 1
možnosti
Foto

Slyšel jsi někdy o síle negativní energie? Miloš Zeman ji má plno, on je sžírán nenávistí a zlobou. Jeho leitomotivem je pomsta, on ji provádí dokonale.

Socánci jsou už mrtví, Miloš Zeman si vytyčil úkol je zlikvidovat a provedl to dokonale.

Psychopati jsou u moci....

20 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MB

Zeman již zcela zešílel. Posuzuje věci, které mu nenáleží - Mlčí k podstatnostem. Přestože již všechno řekl, jeho žvanivost je neuvěřitelná. Jde o Nejvyššího státního úředníka - bez podstatných kompetencí! Již rozbil ČSSD, nyní rozbíjí Vládu! Vůbec za ní Neodpovídá! K čemu je tento prezident vlastně vůbec dobrý ? ... [>-]

11 4
možnosti
AL

Miroslave, příteli (I ty, Brute?) :) nechte prosím ty diagnózy na druhé. Odborníků je zde přes internetové diagnózy druhých dost.

Pěkný večer.

:-)

4 2
možnosti
Foto

Zeman tuto stranu prohlédl a ví že žádnou z hrozeb neni schopna splnit. V neděli či v pondělí se dočteme že strana zůstane ve vládě na základě nejakych blíže nespecifikovanych dohod a Zeman bude s Babisem dale pokračovat v stylu po nas potopa

16 0
možnosti

Jenže to je také mat pro Jana Hamáčka a jeho ČSSD! :-)

3 1
možnosti
JS

Obávám se, že se mýlíte a roli Zemana v likvidaci ČSSD přeceňujete. Účast ve vládě s ANO byla jediným možným řešením. Pro ČSSD jsou katastrofou ti nadšení bruselští svazáci.

3 9
možnosti
MB

Podstatná část neúspěchu ČSSD tkví, že se není schopna vůči Hradu vymezit. Nejde to, protože Foldyna, Hašek, Škromach, Zimola - nyní Benešová, Toman a Staněk - Jsou jeho lidé. Vládne Zeman a Babiš mu Vládu udržuje. Tak ji zejmě po x té shodí a vytvoří si opět, tu svoji ... :-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 639
  • Celková karma 28,05
  • Průměrná čtenost 1077x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!