Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

H47o11n14z80a 24N37o37v77á77k

28. 5. 2020 13:02

IDnes šířila poplašné zprávy v každý den a nikdo je nežaloval.

2 4
možnosti

Quod licet Jovi, non licet bovi! :-)

2 0
možnosti
SR

To trestní oznámení je samozřejmě blbost. Na druhou stranu bylo jasné, že zabezpečení ochrannými prostředky bylo DLOUHODOBĚ podceněno a na začátku krize jich nemohl být dostatek pro všechny a rozumní lidé to pochopili.

Viděl jsem rozhovor s tou záchranářkou, která si dost arogantně stěžovala, že dostala "jeden respirátor, pár roušek, tři obleky a nějaký štít". Bohužel neuvedla na jak dlouho...

Mimochodem s tím nedostatkem jsme zdaleka nebyli sami. V Kalifornii při nařízení používat ve veřejné dopravě a v uzavřených budovách pokrytí obličeje a nosu bylo doporučeno nepoužívat chirurgické roušky a pokud je někdo má, měl je odevzdat zdravotnickému zařízení.

3 7
možnosti

Na jak dlouho? Když to musíte po každém použití u koronavirového pacienta zahodit? A chirurgické roušky používané v nemocnicích jsou jen na jedno použití, maximálně na dvě hodiny. Aby to nebylo v tom, že ti vynikající političtí ředitelé provozu zdravotnictví vůbec nerozumí. To si nedovolili ani komunisti, aby lékařům velel nelékař! :-)

2 0
možnosti

To záleží na tom, jak má v hrsti soudy a policii její šéf!

Dík za informaci! Hejtmanka mohla vycházet i z jednoho fake news o uloupení pomůcek pro nás Německem. Ale jinak Češi neuloupili ochranné prostředky jen Itálii, ale právě také Německu! :-)

1 0
možnosti
VT

Nevím,jestli ta paní s dvema príjmeními lze.Ze svého úhlu pohledu vsal pí.Pokorné Jermanové neverím uz ani dobrý den.

Zdá se,ze hnutí ANO opravdu docházejí kvalitní politici,nebot to co predvádí stredoceská hejtmanka jsou opravdu bizarní kousky.Vsemi svými ciny tak dokazuje,ze pavlac není dobrá průprava do politických výsin.

20 1
možnosti
JB

Paní hejtmanka je navíc neskutečně přízemní, a rozumu a vychování taky moc nepobrala. Jinak by se na svoje vystoupení v TV pořádně připravila. včera na toto téma mluvila v Událostech, komentářích, kde jediné, co bylo perfektní, byl výsledek školení papalášů hnutí Ano - šermovala tabulkami, které divák neměl šanci vidět, prý, vše je tady v tabulce - jakože nějaké vytištěné tabulky s barevnými grafy jsou posvátné a neomylné? Mlela v jednom kuse, to je také pro ANO typické, ve snaze nepustit nikoho jiného ke slovu, protože co kdyby řekl něco , co by její vodopád slov zabrzdil. A vrcholem všeho bylo osočení moderátorky Witovské, že kdyby byla právnicky zběhlá, tak by to viděla, jak to vše je. Asi jí vůbec nikdo z jejich nesčetných asistentů neřekl, že Witovská je absolventkou právnické fakulty.

17 0
možnosti
VB

Souhlasím s Vám, jen nic není u soudu, jen na ni podali trestní oznámení (za naše peníze). Policie bude do toho chvíli klovat (jedno jaká složka a jak se honosně..protiteroristická ..nazývá) a potom to po konzultaci se státním zástupce odloží (na 99,999%, takovou mám zatím důvěru v tento stát) s tím, že se nic nestalo. Jde jenom o zastrašování. Pokud by to dopadlo jinak, tak sbohem, je čas emigrovat.

Na druhé straně by kraj zasloužil trestní za zastrašování, útisk. Tam vidím větší úspěch.

14 0
možnosti
HD

Přesněji podali oznámení na autora článku, který ji cituje.

0 0
možnosti
JF

Ta nešťastná osoba, tedy ta záchranářka, neměla psát žádné otevřené dopisy, natož nějaké hejtmance, ale rovnou zavolat panu premiérovi, a ten by jim obratem, jak v TV veřejně sliboval, všechno potřebné osobně obratem dovezl. A to, že nikomu nic nedovezl, svědčí o tom, že všeho bylo dostatek a všichni, kdo doteď drze lžou opak, jsou zkorumpovaní, anebo, ještě hůře, pražskokavárenští pravdoláskaři! Protiteroristickou policií na ně, tak je to správne, tak to má byt!;-)

26 0
možnosti
JM

Bureš mi také nedovezl roušku, ale není to tím, že by byly, Bureš prostě jenom slibuje. Nikdo nedá tolik, kolik Bureš dokáže slíbit.:-)

6 0
možnosti

R^Je zajímavé, proč se krajský radní Bezděk i hejtmanka Jermanová (oba za ANO) tak úporně vyhýbají potvrzení, na koho vlastně podali trestní oznámení. Zatímco radní mlží, jen se mu od huby práší, hejtmanka neustále opakuje, že trestní oznámení bylo podáno na "článek". Fakt by mě zajímalo, jak bude ten článek v případě zjištění viny potrestán. Podle té reportáže Reportérů ČT to ve Středočeském kraji vypadá na začinající totalitu v režii ANO.:-/

25 0
možnosti

Té totalitě bych se tolik nesmál! Začne to likvidací veřejnoprávní televize! Požadavek na její ukončení tu šíří především komunisti a okamurovci, a babišovci volili do Televizní rady členy, kteří chtějí veřejnoprávní televizi zlikvidovat! !!

3 0
možnosti
AS

Tak Jermanová je poměrně specialistka v tom, jak ze sebe udělat ještě většího hlupáka, než jsme doufali. Tahle zaslepená kariéristka jen škodí, lidem i celému kraji. Přeji paní záchranářce, aby se jí ujal dobrý právník, který v tom Jermanovou vymáchá co nejvíc. Snad se některým voličům rozsvítí...i když, takových průšvihů Jermanové už bylo, a stále je na svém postu:-(

34 0
možnosti
OD

O55t96a 88D62v32o85r22a98k

28. 5. 2020 10:54

Obávám se, že nerozsvítí :)

4 0
možnosti
VT

...a ještě dodám - pokud někomu za formulovaný skutek něco hrozí a neprokáže se, dostane na to samé oznamovatel !!! Pak teprve bude vše v pořádku. [>-]

8 0
možnosti

Tak to chodí v právním státě! Máte tu jistotu, že žijeme v právním státě? :-)

5 0
možnosti
Foto

Záchranářka Brožová napsala otevřený dopis hejtmance Jermanové. Ta na ní pak kvůli tomuto dopisu podala trestní oznámení. Jasně, oni už si teď všichni ostatní dobře rozmyslí psát nějaké otevřené dopisy hejtmance.

20 1
možnosti

Snad ne! Pravda a úcta k druhému člověku musí zvítězit nad lží a nenávistí! :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!