Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A70l41e94š 88N93o20v51á55k

28. 5. 2020 9:01

včera to hejtmanka vysvětlovala v televizi...:-)

1 6
možnosti

Máte to v odkazu pod článkem! :-)

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MV

Záchranárka může být ráda, že nenarazila ve své stížnosti na paní Schillerovou. Ta by ji zřejmě odpověděla razneji... Repo jsem viděl a i paní hejtmance si po několika jejich politických eskapadach myslím své. Doufám, že se ta mladá ženská ze záchranky nenechá zastrašit a bude trvat i např na presetreni policii. Jermanova by rozhodně být hetjmankou neměla. Není to slušný člověk.

27 0
možnosti
AN

A23l58e81š 57N87o56v92á58k

28. 5. 2020 9:03

hejtmanem/hejtmankou se nikod nestane ze slušnosti. Je třeba vyhrát krajské volby a domluvit podporu v zastupitelstvu...:-) reportáž se včera vskutku nepovedla...

1 13
možnosti
PD

vždycky se říká, že ANO je strana jednoho muže, který vládne ve své straně autoritářsky. A toto je podle mě důkaz, že tomu tak není. protože kdyby ano, tak jermanovou po jejích aférách už dávno odsunul do pozadí.

1 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti
RC

Jermanova tvrdi, ze pani zachranarka lhala, kdyz rekla, ze nedostali ZADNE pomucky. To je docela mozne, asi nejake dostali, ale extremne malo. Asi jako kdyz mi policajt rekl, ze u nich dostali tak malo, ze to vystacilo na jednu rousku pro policajta a den u tech, co slouzili venku a ti, co byli v budove, nedostali NIC.

7 0
možnosti
IV

Jenže lhala Jermanová. Ta záchranářka nikdy neřekla, že nedostali NIC, ona pouze vyjmenovala zoufale málo pomůcek, které obdrželi a které nemohly posádku dostatečně chránit ani chvíli, natož po celý den. Výstup Jermanové včera v ČT byl pro hejtmanku naprosto degradující. Chovala se jako obyčejná trhovkyně.

8 1
možnosti
MB

Zvykl jsem si, že politika je kusem divadla. Pak i úsměvné výroky - "Zdroje jsou, nejlepší nápady mívám ve frontě na kozy do ZOO, nevím kdo Hnízdo vlastní, asi nějací právníci" ap. To i pobaví a obohatí náš humor ...

V čele jsou vůdcové se svou rolí. Mají i ochraňovat, něco řešit a k tomu mají "Pomocné sbory". Pak se i dozvíme něco o "Čučkařích" a trestním oznámení na "Záchranářku z první linie". Logicky povstane otázka - A co to řeší ? ...

Vůdcové mají něco konat - ochraňovat. Tedy konají - Zachraňují sebe sami. Opět jsme v rovině - Kampaně, účelovky. Už zde chybí pouze tématicky vyčpělý Kalousek, tedy je nahrazován Piráty a spiknutím přírodních sil a planet. Jakkoliv hrozné, šílené - nic neřešící, líbí se to. Kam jsme došli, kdo to ví ? ANO, ten na otázku odpoví ... :-)

7 0
možnosti
Foto

Myslím si, Bohumíre, že je to naopak dobře. My všichni v terénu ( a rovněž kolegové v nemocnicích) mohou velmi snadno doložit, že minimálně týden - dva po rozjezdu epidemie nebyly pomůcky vůbec k mání. Vždyť kdy přistálo první letadlo z Číny? Takže žádná poplašná zpráva, ale konstatování skutečnosti.

Uvítal bych, pokud by ta osoba, která z neznámých důvodů obsadila post hejtmanky, skutečně dotáhla vše k soudu, kde by musela prokázat, že vše bylo v pořádku. Pak by se prokázalo, že buď lže, nebo že je stupidní.

Mohla by nastat ještě jedna varianta - že je stupidní a k tomu prolhaná.

31 1
možnosti
LH

Stát měl zajistit ochranné pomůcky soukromým ordinacím ? ano ne?

1 6
možnosti
DK

"Lže členka ANO Jaroslava Pokorná Jermanová?"

Každý den desetkrát

25 1
možnosti

Ctí svého mistra! :-)

2 0
možnosti
MP

Díval jsem na ten duel Jermanová x reportérka.......Jermanová-strašná ženská.

14 0
možnosti
AN

A79l39e78š 74N36o32v58á33k

28. 5. 2020 9:06

nicméně z duelu odešla jako vítězka...:-)

1 11
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!