Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

U každé vakcíny se u části očkovaných vyskytnou i závažné nežádoucí účinky, mnoho západ. úřadů to zveřejňuje: např. i po ne-covidovém očkování jsou zaznamenány anafylaxe, encefalitida (např. americké CDC.gov, adverse events vaccination). Dnes jsme konfrontováni širším spektrem nežádoucích účinků, tu více u těch starších očkovaných, tu více u těch mladších (např. u vektorových vakcín se více projevily trombózy a plicní embolie u osob pod 60 let, u mRNA více výskyt myo - / perikarditidy u mladších mužů) - už z tohoto důvodu je třeba očkování chápat jako věc dobrovol. rozhodnutí. Skandinávie je výlučně postavena na dobrovol. očkování, podobně Rakousko, Švýcarsko, do zničující vlny migrace i Německo mělo dobrovol. očkování (teprve nedávno zavedlo očkování proti spalničkám jako povinné, s výjimkami). Nenechme se vmanipulovat zpět do totalitních praktik. V Německu jsem si ověřila, jak lze monitorovat infekč. nemoci v okresech a přechodně nechat neočkované doma, utlumí se výskyt nemoci v lokalitě a pokračuje normál. život (je to časově krátké opatření a zabere).

0 0
možnosti
Foto

Já s vámi plně souhlasím.R^

Chápu výhrady jednotlivců, kteří mají fundované argumenty a brání se "omezování svobody". Jenže v drtivé většině se jedná o jedince, kteří si vybrali určitou informační vlnu a dokonce to přirovnávají k fašismu a segregaci.

Jako základ by každý měl přijmou zásadu, že jeho svoboda není nekonečná, nýbrž končí na hranicích svobody jiného. A to není akceptováno. Někteří mi připadají jak po lobotomii.

3 0
možnosti
VV

Kdyz jsme kdysi dostali ve skole noveho ucitele cestiny a ptal se co cteme podle hesla rekni mi co ctes a ja ti povim jaky jsi.

Podle prispevku zde lze odhadnout co ti diskuteri take ctou.

1 0
možnosti
MK

V roce 1919 se z Wuchanu začal šířit netopýří koronavirus a zachvátil celý svět.

Zdroj: https://bohumirsimek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=777828

Nemá tam být rok 2019?

0 0
možnosti

Děkuji za opravu! :-)

1 0
možnosti
VV

Podle mne to vetsina evropskych zemi dela rozumne. Kdo je dobrovolne ockovany muze , ... a tady se jednotlive zeme lisi. Kdo neni, potvrzeni o bezinfekcnosti.

0 0
možnosti
PK

Jsem volič Trik a jsem vakcinovaný a obvinovat voliče jen některých stran z toho , že jsou proti očkování je ..........asi by jste se měl probrat a třeba se zde podívat kdo z blogerů a diskutujících je proti vakcinaci, většinou voliči vítězné pětky, celkem dobrý a odpovídající vzorek...za blok antikarma, škoda,že neexistuje

2 1
možnosti
VV

A jste linkovy, nebo krokovy volic?;-D

0 0
možnosti
MB

Imunolog Vojtěch Thon - rozhovor -> https://1url.cz/wKd7K

Výňatek z textu:

V posledních dnech hlásily laboratoře přes tři tisíce nově nakažených denně. Co na čísla říkáte?

Je to velmi nepřesné, protože se netestují lidé, kteří jsou očkovaní. Oni také přenášejí virus. Není politická vůle testovat i očkované, jenže pak nemá smysl to takto zjišťovat a měřit.

Takže očkovaní a neočkovaní podle vás virus mohou přenášet víceméně stejně?

Rozdíl tam je. Očkovaní mohou virovou nálož rychle snižovat. Od samého začátku ale víme, že očkovaní nejsou bezinfekční. Samotný termín bezinfekčnost není v pořádku. Vakcíny podávané do svalu nemohou zajistit takzvanou sterilizační imunitu (tento typ brání přenosu na další jedince - pozn. red.). Tahle informace k vakcínám se zpočátku nikomu nehodila. Důležité je, že očkování brání těžké formě nemoci covidu-19 a zabraňuje úmrtím.

--------------------------------------------------------------------

Přečtěte si to celé a posuďte sami, jestli je možná likvidace kovidu očkováním...

5 0
možnosti

Pokud se týká koronaviru, pak všichni víme, že koronavirus s námi zůstane již na věky. Žádnou irradikaci nemůžeme očekávat. Takže jediná obrana je dostatečná imunizace společnosti přirozená nebo vakcinační. Přirozená imunizace celosvětově představuje milionové ztráty lidí. Vakcinační imunizace není bez individuálního rizika, ale ztráty jsou neúměrně nižší. Nejlepší imunizace je při kombinaci vakcinační a přirozené! Pro podstatné snížení přenosu koronaviru je u variety alfa potřebná proočkovanost 60% a u variety delta je vhodná imunizace očkováním na 80-85%. To jsou odhady. :-)

0 0
možnosti

Nehodlám rozporovat text, musel bych sepsat dlouhý rozbor!

Dánsko má proočkováno 95% obyvatel!

:-)

0 0
možnosti
VB

Francie zavedla povinné očkování u zdravotníků - s výsledkem, že postavili mimo službu přechodně 0,7 % zdravotníků či ošetřovatelů, protože si stejně nemohou dovolit vyhodit z práce další.

0 0
možnosti
VB

Milý pane doktore, kdyby to bylo tak jednoduché, jak popisujete, byl by svět rájem bez infekč. nemocí, jenže to tak jednoduché není - věda nefunguje dobře u každého očkovaného (část z nich zemře na komplikace po očkování, část se stejně nakazí, např. je to vidět u spalniček i covidu). A taky tu jsou právní souvislosti: pokud lze chorobu i se závažnějším dopadem na společnost řešit také ne-farmakologickými opatřeními, pak už vůbec nelze ukládat povinné očkování. Dnes už nejde o pandemii, v Evropě rozhodně ne, jen o endemický lokální výskyt nových případů, které v drtivé většině neohrozí společnost, zpravidla jde o bezpříznakové, ve skutečnosti neinfekční či nepatrně infekční jedince (v průměru máme asi 2 % lůžek JIP obsazených kvůli covidu). Bez vakcín byla v Evropě úmrtnost na covid v průměru 2 %, nyní zhruba v tomto počtu umírají očkovaní, kteří se stejně nakazili, jde převážně o zdravotně celkově oslabené jedince, jimž ani vakcína nepomohla. Skandinávie vzala více vážně vědec. poznatky o koronavirech i závaznost ústavních práv občanů: kdo chtěl, očkoval se, další mají protilátky a zbývající na sebe převzali osob. odpovědnost za ukázněné chování vůči sobě i druhým. Vzala bych si to za vzor, funguje to. Skandinávie zrušila omezení života při 70% proočkování populace, my jsme podle MZ ČR někde u 66 %, tak o co jde?

0 0
možnosti
Foto

".... věda nefunguje dobře u každého očkovaného (část z nich zemře na komplikace po očkování, část se stejně nakazí, např. je to vidět u spalniček i covidu)."

Jak "velká" je ta část, co zemře na komplikace po očkování???

1 0
možnosti
Foto

Jenze ockovani v minulosti byla na jinem zaklade. Funguji dlouhodobe. Ockovani proti covid funguje max.pul roku. Prirozenou imunitu nikdo nezjistuje. Covid se zacina sirit mezi ockovanymi. Covid nekosi deti a mlade lidi. Je opravdu reseni ockovat porad dokola celou populaci? Jste o tom presvedcen? I kdyz to nekomu mize prinest nezadouci ucinky?

3 0
možnosti

Když se s těmi očkováními začínalo, těžko asi předtím mohly fungovat dlouhodobě.:-P A možnosti jejich klinického ověřování v praxi byly na mnohem nižší úrovni, než nabízí dnešní lékařská věda. A lidé přesto lékařům věřili a nebylo mezi nimi zdaleka tolik připokakánků z očkování, jako dnes.:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 637
  • Celková karma 27,79
  • Průměrná čtenost 1081x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!