Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Evidentně v Petrohradě, ani v předsunutých pracovištích, svátky nedrží.;-)

3 0
možnosti
JV

J91i26r20i 16V96r41a17b90e43c

29. 12. 2021 6:57

Putinova klika má ranní směnu .To nevadí, vás už není mnogo EU

Za blog karmaR^

5 3
možnosti
MK
MK
JS

Doporučil bych Vám návštěvu kolegy odborníka na duševní zdraví.

9 3
možnosti
JL

Pokud by měla být nějaká 3.světová, autor by neměl zapomínat, že existuje na mapě Čína, která neustále posiluje i vojensky a hlavně technologicky. Takže válka začne, až Čína bude mít technologickou převahu nad USA - otázka je, jestli ale ta válka pak bude zapotřebí, třeba Číně postačí, když Američani zalezou. Válku může dále vyvolat konflikt Izrael-Írán, ale nevím kdo ještě by se do něj montoval mimo muslimů, Izraele a USA.

2 3
možnosti
PC

Pane autore, čím více bude ve světě i u nás takových, jako jste vy, totiž těch, kteří nejsou schopni vidět nebezpečí také jinde nežli jen na východ od nás, tím více bude hrozit skutečný, otevřený konflikt, jehož oběťmi budeme VŠICHNI!

Vy sám tu opakovaně šíříte neskutečnou nenávist nejen vůči všemu, co je ruské, ale vůči všem, kteří vás v té rusofobní nenávisti nepodporují.

19 6
možnosti
PC

+ a většina z nás, kteří vaší rusofobii nadšeně netleskáme, nejsme ani omylem rusofily, jak nás nazýváte!

8 4
možnosti
JM

Chápu že Putin je chytrý diktátor který dokáže hrát své hry a manipulovat Evropu stejně jako se Evropa (již poněkud hloupěji) snaží ovlivňovat dění v Rusku... Ale co nechápu je proč bychom kvůli tomu měli začít nenávidět obyčejné Rusy a dívat se skrze prsty na všechny rusofily a hned je označovat jako prokremelské troly (kteří určitě existují, stejně jako v Rusku stále existují zbytky NGO pro "hlídání demokracie" které mají podobný úkol)

4 2
možnosti
JK

A rudá úderka už začíná úřadovat.;-D Pro Vás karma.

8 5
možnosti
PS

P30a28v49e27l 81S33i89t95a64ř

28. 12. 2021 22:00

Očekávám, že vaše jméno uvidím hned z prvních oznámení z východní fronty. Buďto jako hrdinný osvoboditel Ruska, ale spíš jako zbytečný mrtvý nezvěstný.

4 3
možnosti
PS

P35a54v76e66l 68S55i63t29a37ř

28. 12. 2021 21:53

Boooože, a lexaurin už jste zkusil? Určitě Vám pomůže.

5 2
možnosti
  • Počet článků 636
  • Celková karma 29,16
  • Průměrná čtenost 1083x
Celý život jsem studoval medicínu a pracoval jako klíč ke zdravotní péči, jako venkovský praktický lékař. Po Listopadu jsem se zabýval organizací zdravotní péče a diskutoval v různých odborných časopisech. Po Listopadu jsem se účastnil politiky zakládáním Občanského fóra a Občanské demokratické strany v jedné pohraniční obci. Pak jsem postrádal u ODS nejprve konservativismus, ale posléze i pravicovost. Tak jsem vystoupil. Celý život od dětství jsem se snažil řešit vztah mezi determinismem a svobodnou vůlí. Zajímavé jsou konsekvence v teologii a justici. Celý život jsem řešil problémy věřících Bohu a atheistů. Klíčovým je, že Bůh není součástí tohoto světa. Sleduji polistopadový vývoj politiky a obávám se o naši liberální demokracii, naše občanské svobody a o právní stát, protože na můj vkus zde příliš mnoho občanů podléhá alternativnímu myšlení, jehož zdrojem je již desetiletí trvající ruská hybridní válka v Evropě, v Americe i v Africe. Pokud si chceme uchovat demokratické hodnoty, musíme se navrátit k Václavu Havlovi, že pravda a láska musí zvítězit nad lží a nenávistí. Bez těchto hodnot nefunguje demokracie, občanské svobody ani právní stát!